Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@fly80 verim a dovedu si ohozeni zive predstavit. Maty nam to delaval jednu dobu docela casto a rikavqli jsme mu kakaci torpedo. To jsem byla ohozena od hlavy az k pate, pultik taky, koberec taky a jednou to dokonce schytala i nase postel, ale fakt totalne. Netusim, kde se mu to tam vzalo, ale byl schopny to udelat nekolikrat denne a ja mela pomalu hruzu prebalovat 😅
@myskaq nemas se proc omlouvat 😊 gratukuji a preji vse nej Tobe i miminku 😊
@ange_de_la_morte no jasne, ze bys tady s nama zustala 😊 my jsme taky nepresli do prosincovych miminek 😊
Jen takova teoreticka otazka a budu rada za uprimne odpovedi. Jsem vadna, kdyz se mi nelibi, ze tchani davaji synovi ke hrani panenky (jedini vnuci jdou nasi synove, panenky jsou po uz dospele dceri), at si s nimi hraje? Nebo je to prirozena normalni reakce, ze mi to prijde ujete, aby chlapeckovi davali panenky na hrani?
@krisatko : určitě to bylo proto že jsi zrovna ten den odpočívala - Moničce bylo divné že se nic neděje tak se musela jít podívat 😀
@priefi : já osobně s panenkami nemám problém, doma je syn sice nevyžaduje ale když jsme u kamarádky co má holky tak si jde hrát vždycky do domečku pro panenky - jinak si hrál jednu dobu s medvídkem jako že je to jeho miminko, neřešika jsem, ve školce už to nedělá ... ale pokud ti to není po chuti tak bych to tchánovcům citlivě zdělila
Ja se hlasim po poradne, monitor ukazkovy, vsude klid, cipek na prst. Vahovy odhad 3700, bojim.
@halasovci007 Doufam, ze je vsechno v cajku, furt na Tebe myslim!
@lindikova Tak drzim palecky 🙂 Je to jen odhad, mne rikali 3700 a maly mel za tyden 3670. Takze uz se to schyluje k porodu?
Holky, nevite co je s @halasovci007? Nejak s vama nestiham drzet krok, tak jestli jsem neco nepropasla
@tsasenka spis ticho po pesine, monitor jak klidna ricka a dole na prst.
@halasovci007 od vcera nic, vim, ze mela kontrolu.... tak cekame🙂
Holky, maminky, vám se všem tvořilo mlíčko už před porodem? A když mně ne, má mě to nějak zneklidňovat? Včera jsem začala masírovat spešl olejíčkem od Weledy, má být od 38tt.
Tak teď jsme se vrátili z opravdu dlouhé procházky, pak jsme to zapíchli asi na necelou hodinku na hřišti, snažila jsem se malou co nejvíc nosit. Tak snad z toho nebudou zase jenom bolavá záda 😀
@priefi nechápu, proč by měli malému strkat do ruky panenky. Jako kdyby po nich šel sám, tak bych to asi úplně neřešila. Ale cpát mu je mi přijde divné. Naše nejstarší dcera nikdy nebyla na panenky, barbíny, kočárky, prostě nic čisté holčičího a babičkám to strašně vadilo. Teď bude mít 10 let a vidím že je to prostě technický tip po tatínkovi.
@krisatko malá z toho byla v šoku, že si maminka sedla, tak si řekla, že když je klid, že asi má vylézt 😀
Jedja holky já se tak těším na ten příval endorfinu, to se mi po každém porodu tak strašně líbilo. Tělo je fakt dokonalý, když si člověk uvědomí jak funguje.
@lindikova mě se dělá mliko až teď a to jen proto, že jsem donedávna ještě kojila. Jinak vždy až po porodu. Buď v klidu, po porodu stačí kojit a kojit a mlíčko se tím udělá. Věta že mliko je záležitost nabídky a poptávky u mě vždy platila. Prostě když jsem kojila, mliko se dělalo. Samozřejmě i dostatek tekutin je důležitý.
@laola a kdy máš termín?? Proč bys měla nastupovat do nemocnice???
@lindikova mě od 30tt po zmáčknutí vyteče z bradavky taková vodička nebo jak to nazvat. Občas když jsem doma bez podprsenky, tak mi samovolně v teče kapička. Rozhodně mlíčko to není. A jak píšou holky, po porodu se začne tvořit mlezivo, co je nejvíc výživné pro miminecko hned po porodu-víc nepotřebuje. A pak teprve mlíčko. Tak se rozhodne nestresuj 😉
Holky dotaz na ty co mají druhátko a více. V jakém věku děti začínají přidávat čas, co jsou vzhůru? Tz. že už to není jen - vzbudím se, najím a jdu zase spát? Já mám totiž pocit, že ta naše rozkošná (satanova družka) princeznička :D už začíná přidávat. Má měsíc kalendářní, ale v podstatě se ještě nenarodila :D :D tak nevím... ale prostě kolem oběda a pak od osmi večer třeba hodinu až dvě čumákuje, chce si vykládat a blbnout.
@fly80 @krispianka @bemo díky holky!
@krispianka Termín mám 24. 1.
A nechce mě nechat přenášet kvuli trombofiliim, věku atd. Nástup do nemocnice dnes by nastal v případě blbych jaternich testů (škrábu se po těle jak divá). Za chvilku jdu volat na výsledky.

@ange_de_la_morte
@krisatko holky vy jste teda nezmaři... kydat hnůj před a jezdit na koni skoro hned po porodu 😀👍
S běháním jsem zvědavá kdy začnu, moc hrotit to nebudu, ať malému nekazim mlíko 😀
Jinak teda jsem dnes v rizikovce, dole volno pro prst, takže posun tam je. Brali mi krev na jaterní testy, kol poledne budu vědět výsledky. Kdyby to blbě vyšlo, nástup do porodnice už dnes. Když to bude dobré, vyckavame do 23. a pak už příjem.
Takže doufám v dobrý výsledek krve a v to, že se to přes víkend nebo do vikendu samo rozbehne 🍀😀