icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
3. únor 2019

Ahoj všem. Taky jsem si říkala, že to tu nějak utichlo. Asi se každá už věnujeme těm našim drobeckum a neni čas jako dřív.. Holky je tu někdo komu taky prasklý stehy? Mě přijde, že se mi to nehoji.. 😓 Vím, že nejsem ani v půlce šestinedělí, ale nevím co budu dělat až půjde manžel do práce. Mám z toho hrůzu..
@zavodnice tak hlavně jestli už jsi v pořádku.. A to neviděli na utz tu šňůru? 😢😫

bemo
3. únor 2019

Koukám že je tu nedělní klid. Nikdo nerodí a nikdo nic neřeší 🙂

@halasovci007 mě ty stehy taky bolí a dost, každá chůze je náročná a to někdy fakt musím běžet do školy. Jen doufám že si tam dole nic nepokazím. Včera jsme se vrátili z procházky a mě to dole tak táhlo, fakt jsem cítila každý steh a malý naštěstí usnul, tak jsem se položila vedle něho.
Manžel sice chodil už celý tento týden do práce, ale aspoň dojel večer domů. Zítra jede do Německa a vrací se v pátek, tak jsem zvědavá jak to dáme. Ten rodičák si bude brát až na jarní prázdniny.

krisatko
3. únor 2019

@priefi občas, ale asi spíš náhodou 😀 nemáš tip kde a jaké ty obrázky sehnat?

laola
3. únor 2019

Ahoj holky,
mám pocit, že jste tu někdy řešily Dada plenky. Jaké jsou? A ty jejich ubrousky?
Zatím furt nelatkujeme, čekám, až se trochu vzpamatuju. Zatím i tak furt peru na ty svoje spindiry... 😂

laola
3. únor 2019

@zavodnice gratulace k maličké, držte se holky😍💞💞🍀🍀🍀 jako správná závodnice to zvladneš😉

laola
3. únor 2019

@halasovci007 já doufám, že už mi to šití taky "dá pokoj". Nevím za jak dlouho se ty stehy mají vstřebat, ale taky mi přijde, že místo toho aby se to zlepšilo, tak to víc tahá a pálí... I když mám pocit, že u prostředního synka jsem si nesedla celé sestinedeli...

fly80
3. únor 2019

@laola mám Dada pleny a jsou super. Jen jsou menší. Takže třeba Pampers jedničky jsou stejné jako Dada fialové dvojky. Rozce jsou teď akorát. Ubrousky taky mám, ale ještě jsem je neotevrela. Kupuju je na eshopu. Zatím lakování taky odkladam, Rozka furt sere 😂😂😂 ale jako fakt pořád. Takže bych jen prala jak šílená. A to teď fakt ne. Už mám doma tři balíky trojek, tak jen co dodělám ten balík co tu mám, tak najdeme na ty. Na eshopu stojí dvojky tuším 180 a ty trojky 190 a jsou fakt kvalitní. Oproti těm pamperskam.

zavodnice
3. únor 2019

Dekuju všem za přání 🙂.
@halasovci007 neviděli, ani na tom ultrazvuku v den porodu. Ono se toho bohužel nevidělo víc, díky tomu to bylo dost dramaticky. A odhad váhy podle ultrazvuku v den porodu byl asi o půl kila víc. Docela vtipný. Navíc tohle dítě snad nikdy nespí, teda jen když se má kojit, to spí vždycky 😄. Nedokázali ji budit ani sestry v porodnici.

laola
3. únor 2019

@bemo moc pěkně to s dětmi zvladas.
Jak ses ptala, jak to jde u nás... přijde mi, že ty dny letí jak šílené. Motam se furt kolem malého a něco pofackuju doma. Využívám někdy jeho spaní pro moje dospání, má v noci takovou lahůdku vzdycky hodinu a půl čučet než usne😂 Minulý tyden jsem mela doma nejstarsiho na atb. Ve čtvrtek jeli s mužem na hory a vrátili se včera, takže jsme tu zbyli ve třech a kupodivu to celkem šlo. On nám taťka v noci stejně spí, takže vlastně o nic nešlo...

lindikova
3. únor 2019

@zavodnice Napis jestli budeš chtit, mužem všechno probrat!

lindikova
3. únor 2019

To je vtipny, jsou z nás mamky a je to hukot, co? Holky, tak nám se zase malý po žloutence probral a už se budí častěji, tak jsem total zombie! Jinak jsem vyfasla fraxiparine na 10 dni, injekce do břicha ble. Snad se brzy oteplí, ať můžeme ven❤️

malecek
3. únor 2019

@laola já dad používám od začátku a super, teď máme dvojky, ale brzy přejdeme na trojky. Ubrousky jsou taky fajn, bavlněné ty dražší jsou nejlepší.

malecek
3. únor 2019

Včera nám kamarádka přivezla plno hraček a hrací deku tak už budeme zkoušet. Už se rozhlíží je zvědavý jak keliška jak se k němu někdo nahne @krisatko @priefi

malecek
3. únor 2019

@lindikova u nás bylo včera doslova jaro bylo 13 stupňů.

halasovci007
3. únor 2019

@laola Ježíši nestras 😫to já si sednu, ale prostě tam mám otevřenou ránu, která mi přijde, že nesrusta 😓😢 jinak bolesti už extra nemám. A jak jsem byla na pohotovosti, tak mi řekli, že se to síť stejně znovu nedá, že se to musí zahojí samo 😲 mám z toho docela hrůzu. A dneska i nějaký splin. Asi na mě doléhá i únava a hormony.
@bemo no já tě obdivuji starat se o pět dětí je dává zabrat jedno.. I když ty větší už jsou asi samostatně že jo. Dneska mám pocit, že dělám něco špatně nebo nevím. Malá je nakojena, prebalena (kakala hezky) a pořád knoura. Nosím ji na rameni a když usne a položím ji okamžitě vzhůru a brek. Nevím co se to děje dneska.

halasovci007
3. únor 2019

@zavodnice máme stejný problém. Taky mi malá usíná u kojení. Pry se má stipnout do palcena noze , ale toho se bojim..

halasovci007
3. únor 2019

@malecek už zkoušíte hraci decku? To je fajn nápad taky zkusíme..

veselaopicka
3. únor 2019

@krispianka jj zitra pred polednem jedu a rovnou se pry domluvime.
Jako mam nejake tvrdnuti bricha v patek co deset minut ale to je tak vsechno... dneska to celkem jde ze sem i pouklidila. Takze tam mile rada zitra uz zustanu.

laola
3. únor 2019

@fly80 děkuju za reakci😊 Ted na mě vypadla jejich reklama, tak jsem si říkala, že zkusíme....
A jsem ráda, že nejsem s tím latkovanim sama😊😂

veselaopicka
3. únor 2019

@laola vsechny holky kolem me pouzivaji a jsou spokojeny. Ja to mam do polsko 30 km takze ja si pro ne jela a vysli me dvojky na 125kc v akci.. a jednicky za 55kc... a ubrousky taky cely pakl tri kusu za 60kc.. paradni ceny. Doufam ze nam budou sedet.

laola
3. únor 2019

@halasovci007 kdyz mi malý usíná u prsa, bud ho polechtam pod bradou (jako když k uchu) nebo pritlacim k prsu a oddalim a on se rozpije.

laola
3. únor 2019

@halasovci007 tak to mě teda překvapuje, že tě na pohotovosti tak odbyli... zkouselas tu dubovou kůru? Pry je to na tu hráz dobré. Zitra se na to zeptám v lékárně. Tuším že se to jmenuje Herbalon

laola
3. únor 2019

@veselaopicka
@malecek holky taky díky za recenzi plen😘

malecek
3. únor 2019

@halasovci007 zkusím zítra sestavit, zatím dávám do houpatka a tam kouká na hračky.

krisatko
3. únor 2019

@laola
@halasovci007 já jsem si nechala stehy v porodnici po týdnu vytáhnout. Táhlo to, bolelo, nesedla jsem si, těžko se mi uvelebovalo na kojení. Když mi stehy vytáhli, druhý den uplně parádička.... Byl klid

malecek
3. únor 2019

Holky budete někdo chodit na kojenecké plavání na vaničky? Já už bych příští měsíc chtěla začít chodit. Se starším jsem chodila a bylo to super.

malecek
3. únor 2019

@priefi dala bys mi sem prosím odkaz na tu odsávačku? Koukala jsem na heuréku a taky bych objednala nejraději tu elektrickou.

krisatko
3. únor 2019

@malecek no já už nařídila manželovi postavit ohrádku protože nechci malou když pokukuje nechávat na gauči, kdyby náhodou, a když ji dám když nechce spinkat dopostýlky tak je za chvilku řev kdežto na tom gauči je v pohodě. Prostě ví že v postýlce se spinká a ona teď přece spinkat nechce! :D

daskaaa1
3. únor 2019

Ahoj holky..po dlouhe dobe Vas čtu...gratluji novym maminkam k miminkum..😉.Nam jsou dnes 4 tydny..strasne to leti..chci se zeptat co davate miminkum na prdiky? My pořad s tim bojujeme, nekojim, tak asi proto. Budu vdečna za typy ja davam espumisan.

malecek
3. únor 2019

@krisatko já gauč roztahuju aby nespadl

Strana