icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
6. únor 2019

@veselaopicka : tak to bude bez vyvolávačky :D

halasovci007
6. únor 2019

@veselaopicka drž se držíme pěsti ať máš rychlý porod a prcka brzov náručí

laola
6. únor 2019

@veselaopicka držím pěsti😍

priefi
6. únor 2019

@krisatko za 2 dny to zase bude dobre 😉
@veselaopicka myslim na Tebe!

bemo
6. únor 2019

@veselaopicka no super, tak to je dobře že se miminko rozhodlo samo. Tak ať je to tedy rychlé a krásné. Držím pěsti.

fly80
6. únor 2019

Tak holky, u nás dvě hodiny blázinec. Jako Rozka nepláče, ale macha ručkama a nohama jak zběsilá. Ani mi nepřišlo že má hlad, i když pořád jedla. Vypadalo to, že je nervózní z něčeho. Teď tedy usnula, ale moc klidná není. Dala sem jí i do zavinovačky a musela jí za chvilku vyndat jak začala vyvádět. Jediné co chvilku pomohlo bylo, když sem jí dala na stojaka, jako při krknuti. Naštěstí narozdil od první dcerky to beru sportovně 😂 U první už bych byla šedivá. Aaaa, sem to zakrikla, už se zase mele. To bude asi dobrodružná noc 🎑

veselaopicka
7. únor 2019

Ahoj tety tak uz jsem na svete. Vazim 3410g jmenuji se Kristynka a narodila sem se 6.2. V 23.09h porod trval od prijezdu do porodnice 3 hodiny. Bolelo to teda jako blazen stalo to za to.

journals
7. únor 2019

@veselaopicka hura! Dalsi miminko je na svete 😍 gratuluju! Uzivejte si prvni spolecne chvilky

krisatko
7. únor 2019

@veselaopicka gratuluju, c tak jsi se dočkala 🙂

Děvčata ten náš pardál spal 7 hodin v kuse, nečekala bych že se nevzbudí tak jsem neměla ani budík, nevadí to? Předcházelo tomu zase 3 hodinové řvaní, několikrát kojení až jsem po posledním v 21:30 s ní zůstala u televize, nechala ji u sebe na břiše a tak ji potom chlap dal i do postýlky

priefi
7. únor 2019

@fly80 neco je ve vzduchu, Miky to same a noc byla teda u nas zazivna... a pokracuje jeste ted
@veselaopicka velke gratulace! Preji vse nej Tobe i Kristince!
@krisatko nevadi 😉

Takze jeste se ceka tady na posledni miminko s tp 3.2., ze?

priefi
7. únor 2019

Aaa tak chyba lavky @zuzekk uz ma taky mimi (nahlidla jsem do unoratek). Dodatecne gratulace 😉 a ja na Tebe porad myslim, kdy to bude a vy uz jste na svete od 1.2. 😅

priefi
Autor odpověď smazal
halasovci007
7. únor 2019

@veselaopicka veliká gratulace a zdravíčko vám oběma.

halasovci007
7. únor 2019

@priefi teda to je mazec každý uplne jiný a přitom oba šikulky 😍 my dneska už 3tydny mazec jak to utíká 😲 jsem zvědavá kolik budeme vážit a merit na těch 6tydnech.Uz nám zacina být košík krátký 😢

priefi
7. únor 2019

@halasovci007 leti to hrozne. Abych byla uprimna, ted mi to uteklo silenym.zpusobem, u Matyho mi prislo sestinedeli nekonecne (hojeni, bolestive kojeni, nezkusenost s brecicim mimi - ale v noci docela spal, jen na kojeni se budil). A jak velky mas kosik?

ange_de_la_morte
7. únor 2019

@veselaopicka : veliká gratulace, krásné že nakonec to bylo bez vyvolání a měla jsi to rychle za sebou ... opatrujte se a ať jste brzy doma

@fly80 : u nás v noci jakštakš, ale přes den včera ani dneska nemůžu Klárku odložit, za 10 minut od uspání je zase vzhůru, v noci jsem ji dala do housenky a ještě do zavinky bylo to trošku lepší ale i tak

@krisatko :syn takhle spával od cca 6-ti týdnů skoro pořád až na vyjimky s bolením bříška nebo zoubků, poslední kojení třeba v 23 a pak se budil až ráno, jen teda bacha u mně to pak mělo vliv na pokles produkce mlíka když se v noci nekojil

fly80
7. únor 2019

@veselaopicka super. Moc gratuluju. To byla rychlost. Sem říkala, že se miminko leklo vyvolávání 😉 hodně štěstí a zdraví princezně i tobě 💜

halasovci007
7. únor 2019

@priefi nejde mi přidat fotka nevím proč ale je to starodávny košík ratan

halasovci007
7. únor 2019
halasovci007
7. únor 2019

@priefi to je fotka kdyz jsme dorazili z porodnice..ted nam je skoro maly 😣🤔

zuzekk
7. únor 2019

@priefi ty jsi zlatá!!❤ nestíhám....V porodnici mazec, furt něco, doma lepší, ale sem se nedostanu... Neustále "kojim" - a nejde to dobře. Mlíka je nejspíš jen maličko, malej si třeba hodinu potahava, já nevím jestli pije nebo jen dudá, a v průměru nakojim třeba 20, ač na třeba dnes mít 60. A krz tuhle válku nedělám vůbec nic jinýho...
Holky , poraďte mi co s tím...
A taky - než se prisaje, je to boj - mrská se, vzteka se, mydlí hubickou, rukama, bolí mě to, strhává kloboucek, někdy to trvá pekelně dlouho. A když se prisaje, v "ideálním" případě usne! Úplně tuze a neprobuditelne. Lechtam , dloubu, nechám nahyho, a spí jak dřevo. Prý jsem to dělala taky 😁🤣 - a máma kojení brzy vzdala.

zuzekk
7. únor 2019

@priefi chtěl být prostě únorový, tak si počkal na 1. ráno 😉

journals
7. únor 2019

@zuzekk Zuzi, taky jsme bojovali s tím uspáváním - hlavně v porodnici. Chtěli tam po nás dodržovat jejich "režim" a to bylo naprd (takové to zvážit, nakojit, znova zvážit a "maminko, přijďte s ním za 2 hodiny zase"). To bylo fakt pitomý. Doma se to ustálilo. Ale i tak se stane, že během kojení odpadne... hlavně v noci. Prostě kojím častějc. Jejich rady o tom, jak mám malého svléknout do naha, aby neusínal atd. mi přijdou dost drastické a nějaké lechtání je k ničemu 😀 Neboj, určitě se rozkojíš a bude to dobré!

bemo
7. únor 2019

@zuzekk mě malý taky furt usíná u prsa a je mu jedno že se právě probudil. A s tím vztekanim než se přisaje, těžko říct, taky to tak občas dělá a fakt nevím co mu vadí. Tak zkouším, dát ho přes rameno odbrknout, cvičím s nožkama a nakonec opět nakojit, což zabere nejvíc. A při tom vzketani mi nejvíc pomáhá, když mu prostě to prso fakt nacpu do pusy. Ale taky je to takový celodenní kolotoč a člověk pořádně nic neudělá.

veselaopicka
7. únor 2019

Posilam fotecky ... 😍

halasovci007
7. únor 2019

@veselaopicka kočička krásná..kolik má vlásků..moc ještě jednou gratuluji 🙂

fly80
7. únor 2019

@veselaopicka krásná 😍 a jaká je zatím, hodná?

fly80
7. únor 2019

Holky, anketní 😁 jak často a jak koupete drobecky? Vana, sprcha, kyblík?

priefi
7. únor 2019

@halasovci007 a to mae na koleckach, anebo klasicky kosik? My taky mame chobotnicku 😊 porodnice nam ji dala.jako darecek
@zuzekk mi osobne pomaha stlacit prso, do pusinky se nalije trocha mleka a Miky (a pred tim i Maty) automaticky polkne a zacne sat znova.
@veselaopicka krasna

priefi
7. únor 2019

@fly80 obden ve vanicce

Strana