icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

laola
19. únor 2019

@pe_tu_ss_ka vyfoukly balonky bychom mohly prodávat, koukám😂😂

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@priefi co se týče vlhčených ubrousků, tak možná že jsou plné chemie? Nám odmastí i digestoř 🙈 takže na zadek používáme perlan a vodu/medvídka ☺️
Je to pěknej rozdíl oproti těm silikonům na začátku kojení 😂

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@krisatko to je šikulka 😍 malej už pěkně reaguje, když na něj mluvím a chcechta se na mě, sem tam něco broukne, ale to zatím spíš výjimečně, kolikrát máme záchvat smíchu z toho, co z něj vypadne za zvuk 😂

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@laola to teda, jsem zvědavá, co z těch vyfouklých balónků zbyde za nějaký ten rok po kojení 😱😂

laola
19. únor 2019

@pe_tu_ss_ka no jasně, že to nebude žádná hitparáda ty ubrousky. Doma člověk tu prdku umyje v umyvadle, ale na cesty jsem ráda, že jsou.

laola
19. únor 2019

@pe_tu_ss_ka no mně už ty moje vnady téměř lezou podlahou dolů ke tchanum, takže si iluze nedělám a možná to fakt bude na plastiku😂😂

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@laola právě na cesty jsem pořídila tu mci emulzi od bamboolika, medvídek se jmenuje a mají ho i s aplikátorem a mám ten perlan narezany na menší kousky, takže vlastně mám taky takové "vlhčené ubrousky" akorát bez chemie... A tím to venku myjeme 🙂 doma pak používám jen vodu a perlan.. Nějak těm vlhčeným nevěřím, když jsem viděla, co s tím doma vyčistíme ☺️
😂😂 Snad mi taky nepolezou k sousedce, a snad mi vydrží v nějakém uspokojivém stavu ještě na druhé dítě, i když s tím co mi s nimi ten prcek provádí teda nevím 😂😂

fly80
19. únor 2019

K těm ubrouskum. Doma mám kupované bez chemie. Je tam jen voda a 0,1 %nějakého ovocného extraktu. Ale nepoužívám je, mám taky medvídka. Vlhčené na ven, tam medvídka tahat nebudu. Sem lenoch 😂 Každopádně už sem to někde psala. Třeba když sem byla před nějakou dobou u kamarádky, tak sem se podivovala, že má pořád tak krásný, čistý a voňavý záchod a ona že ho meje ubrouskama od Pampers 😂 a třeba opravari elektroniky mají osypky, když jim člověk řekne, že vlhcenyma umyl televizi 😂 V porodnici sem se divila, že už tam nemají žádnou kosmetiku, jako když sem tam byla s první. Ani vlhčené ubrousky. Tak mi paní doktorka vysvětlila, že přeci nechci prát do miminka chemii. I ubrousky tam měli nastrihane a jen se namočily. A v žádném případě prý nemám dítě ničím mazat, ani zadeček. Ale to se přiznám, že prostě ten Bepanten občas doma pouziju. Hlavně když je nějak hodně pokadena. Uf, to byl zase výlev 😂😂😂

laola
19. únor 2019

@pe_tu_ss_ka aha, já myslela, že ten medvidek je na nějaké rozpuštění ve vodě v misce (co jsem tu kdysi četla). Tak to na to mrknu a nastuduju😉

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@laola https://www.bamboolik.cz/latkove-pleny-a-plavky...
Ať to nemusíš hledat, podívej se sem, já mám teda od nich komplet látkové pleny a pak tu sadu na zadeček s ubrousky... Ale dá se koupit jen ta ředící lahvička a ten medvídek zvlášť ☺️ je to super, a nezabere to moc místa ☺️

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@fly80 taky malému mažu prdku, ale sudocremem.. Co se mi osypal po pamperskách, tak ho slabě preventivně mažu pořád 🙂

malecek
19. únor 2019

@krisatko Adam měl v neděli 7 týdnů a zatím se netočí, nahlas se taky nesměje, ale už se usmívá, hlavně na Honzu z toho je úplně poprdeny 😂😂

malecek
19. únor 2019

Na očkování bychom měli jít poprvé snad ve třech měsících.

halasovci007
20. únor 2019

@fly80 ta je krásná a dobře zivena jako ta naše 😍
@pe_tu_ss_ka vyfoukly balónky-krásný přirovnání 🤣🤣
@fly80 přesně mají čidlo usnout před koupáním nebo usnout těsně před kojením před procházkou.. 🙄

halasovci007
20. únor 2019

@laola prej lezou dolů ke tchánum 🤣🤣🤣 no já se snažím besmat na celý špici dům 🤣🤣🤣 krásna veta😂😂😂

halasovci007
Autor odpověď smazal
krisatko
20. únor 2019

Ahoj holky, tak co superuplnkova noc? U nás se šlo spát o půl 12 a 2:20 už vzhůru. Já Bláhová si myslela, že to bude jak vždycky, nakojim a spát. Ani prd. Tady se výska, kope nohama, háže rukama.... To by mě zajímalo v kolik půjdu spát

journals
20. únor 2019

@krisatko jak “uz”? 😄 co by za to nektere daly 😂
U nas nastesti normal... uff

fly80
20. únor 2019

U nás naštěstí zatím normální noc 🎑

krisatko
20. únor 2019

@journals tak ona poslední. Týden chodí nejpozději kolem 11 a vstává v 5-6, tak jsem si zvykla na delší spaní no 😂

pe_tu_ss_ka
20. únor 2019

@krisatko u nás taky běžná noc... U kojení usne a pak 3 hodiny spí 🙂 stačilo mi jednou, že tu vřískal hodinu a půl po kojení, tak že vzbudil i partnera přes dvoje dveře.. To jsem myslela, že mě odvezou, druhý den jsem byla úplně mrtvá.. Samozřejmě pak usnul a ani ne za hodinu se vzbudil zase hlady... Takže já jsem zase zvyklá aspoň na ty 3 hodiny od kojení ke kojení... A jak mi to nabourá, tak chodím druhý den, jak zombie 😂 a s tím čidlem, to má hlavně přes den.. Jakmile use, a já si myslím, že konečně by mohl spát dyl než 20 minut, tak rychle něco udělám, a když si sednu s jídlem nebo si lehnu, s pocitem aspoň na hodinu... Tak otevře oči a dožaduje se 🐐 🐐.. 😂 😂 😂

halasovci007
20. únor 2019

@krisatko unas se krmí častěji než normálně nevím jestli nemáme zrovna sprut. A jak hlta blinka takže hlad co dvě hodiny. 😲 Teď po blinkani marně čekám krknuti a upadam dohlubokeho spánku neboť jsrm ko..

ange_de_la_morte
20. únor 2019

Holky tak u nás taková naše standartní noc, jen večer spala krásně, začínám uvažovat že budu koupat každý den, protože když okoupu až kolem půl 8 tak usne a spí 3-4 hodiny, pak už se budíme normálně po hodině a půl až dvou a kolem 4- té, to je Klárčina hodina , teměř s železnou pravidelností bez ohledu na to v kolik vstávala předtím se budí, a po kojení se řve, vzteká se a nosíme na rukách dvě nebo tři hodiny než znovu usne- ale vždy nejméně do chvíle, než se budí Matyášek ... takže já si začínám zvykat že můj den začíná ve 4 ráno - to jsem nevstávala ani do práce tak brzo

krisatko
20. únor 2019

@ange_de_la_morte
@halasovci007
@pe_tu_ss_ka
@fly80
@journals
Tak to já si hodně lehko zvykla na luxus delšího spaní. U nás začíná kolem 18-19 kojící maraton, kdy mezi kojením vydrží sotva půl hodiny a tak se cpe až do těch 22-23 hodin, jak kdy (22 když koupeme, 23 když nekoupeme) a usíná a spí pak až do 5. Což je krááásnýých 7 hodin spánku. Někdy se stane, že se třeba kolem 2 vzbudí, ale pak usne hned po krmení znovu a spí dál. Když se nevzbudí, tak v těch 5 už vstáváme a usne až když jdeme v 10 do kočáru. Když se vzbudí tak po usnutí dá ještě tak do 7-8 ráno. To pak zas nespí v tom kočáře, ale aspon v něm neřve a kouká okolo, takže můžu i v klidu vyházet. A s železnou pravidelností se nám podařilo odpolední spaní, kdy usíná mezi 15:00-15:30 (klidně si volně ložená do postýlky ponechána vlastnímu osudu :D ) a já můžu jít s koněm. Manžel přijede z práce ke spícímu dítěti. Tak bych se chtěla mít :D

ange_de_la_morte
20. únor 2019

@krisatko : já to měla podobně krásné u syna - spal celou noc s tím že když se vzbudil kolem 5 ráno a dokojil se tak ještě ležel se mnou v posteli klidně do 8, odpoledne pak spal ještě 2-3 hodiny , dopoledne asi hodinu, když nespal tak koukal - chodili jsme spát tak že já ho s otevřenýma očima nechala ležet vedle sebe a normálně jsem usla - on se koukal jak dlouho chtěl a pak usnul taky, v košíku ležel klidně hodinu a koukal na hračky, nikoho nepotřeboval .... jooo to mně hodně rozmlsalo, teď trošku trpím 😀 😀

journals
20. únor 2019

@krisatko zaaavidim!

priefi
20. únor 2019

@pe_tu_ss_ka a ten perlan je na vic pouziti?
@krisatko no ja dnesni noc normalne budila na kojeni 😍 uplnek mel super efekt. Dokonc3 mel plny nosik a probudil me, jak se zakuckal, on spal dal a ja ho vzala do obyvaku, cistila nos odsavackou, pak jeste strikla morskou vodou a on si vesele pri tom spal, oci otevrel tesne pred koj3nim. Jsem nechapala... ale rano byl total rev diky bolibrisku. To bylo poprve, co takhle dlouho spal.

priefi
20. únor 2019

Holky, vy co mate uz po prohlidce po 6ti nedeli, jake bylo vysetreni? Ja sla o tyden pozdeji v 7mi tydnech. Zrcadla byly neprijemne a sonda s utz.me teda docela bolela a byla pak i od krve a spinim do ted, jak me to podrazdilo. Jak jste to mely Vy?

pe_tu_ss_ka
20. únor 2019

@priefi no někde jsem četla, že se někdo ho pere.. Na to jsem nějak ještě neměla odvahu... Ale kupujeme roli, kde je buď 50 velkých čtverců a ty rozřežeme na 4 kusy, nebo jsme teď koupili balík už nařezaných, které jsme ještě fikly taky 4 kusy.. A vydrží to dlouho 😊

krisatko
20. únor 2019

@priefi taky mě to bolelo, hlavně to vnitřní vyšetření, přirovnala bych to k bolesti prvních kontrakcí

Strana