icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
27. únor 2019

@laola je to fešák.
Já už taky dávám vel 3-6 měs a některé už jsou knap.

malecek
27. únor 2019

Dnes byla asi dobrá noc, u nás taky rekord od 21:45 do 3:00 😇👍

malecek
27. únor 2019

@ange_de_la_morte já někdy když je Adam moc ospalý ale chce sát, tak mu dám malíček a on usne, dudlík nevezme.

cerlada
27. únor 2019

@veselaopicka Ta je krásná! 😻

ange_de_la_morte
27. únor 2019

U nás dneska noc docela na houby - usla v 21:15, vzhůru v 23:00 - to se po kojení hodinu brečelo, takže než usla bylo nějak po půl 1 , kolem druhé kňourala, to stačilo pomasírovat bříško a ponosit aby se vyprděla, ve 3 zase vzhůru na kojení - pokračovali jsme s řevem opět hodinu a půl, pak zaspala na půl hodinky a zase mrčela, tak jsem ji nastěhovala k sobě do postele k prsu a usla, akorát za půl hodiny už byl čas vstávat abychom odvezli staršího do školky ... ale velký pokrok - blinkala dnes v noci jen jednou 😀

@malecek : vidíš, to bych taky mohla zkusit s tím malíčkem - u nás dudlík taky žádná sláva, někdy si ho vezme ale spíš ne, a když už tak spíš ve fázi probouzení než na usínání - to se tváří kysele co ji to strkám, že to není prso a otevře oči jak sova, takže je to spíš kontraproduktivní 🙂

lindikova
27. únor 2019

@laola krasavecek🙂 a máme stejnou deku!

moncicak1983
27. únor 2019

Má některá z Vás miminko narozené kolem 15.1.?

priefi
27. únor 2019

Krasne noci zavidim. My meli hroznou noc... co hodinu budicek, Mikyho bolelo brisko, neslo kakat, jen trosku, chudak se svijel. Nos plny, neslo odsat, blbe se mu pilo, pri odbrknuti vzdy se poblinkal a ja se mohla prevliknout a korunku tomu nasadil starsi, ktery byl u nas v posteli, neustale do me kopal a pak se taky budil a vztekal se, ze chce mlicko (jeho spesl bez bkm), chtel.ho skoro pri kazdem.kojeni Mikyho a chudak manzel se skoro nevyspal, ja sice taky ne, ale on musel v 5 vstavat a jit do prace

priefi
27. únor 2019

@moncicak1983 Miky od @tsasenka se narodil 15.1. 😉

ange_de_la_morte
27. únor 2019

@priefi : tak vidím že nejsme sami u koho byly v noci manévry 🙂 starší se k nám nastěhoval kolem 11 - no ve 3 jsem to nevydržela a odnesla ho do své postýlky, za chvíli byl zpátky u nás , manžel se v půl 4 odstěhoval do obyváku - taky vstával v 5 do práce a netvářil se moc spokojeně 🙂 ... když už jsme nad ránem spokojeně zaspala já i obě děti tak za chvilku stejně zvonil budík abychom se vypravili do školky

lindikova
27. únor 2019

@priefi Uff:( to jste si dali. U nás nadava od peti, ale mezitím občas vytuhne. A stejně jsem na odpadnutí.

lindikova
27. únor 2019

@ange_de_la_morte já vás se 2 dětmi absolutně obdivuju!!!

priefi
27. únor 2019

@ange_de_la_morte manzel se v 4:30 presunul s Matym do jeho postele, aby porad do me nekopal a tam spolu usnuli a pak mu hral dlouho budik, protoze ho me na nocnim stolku u nasi postele, nez se k nemu dostal. Ale ma fajn budik, budi me malo kdy, dnes me ale probudil 😅

veselaopicka
27. únor 2019

@journals a to zitra u nas otviraji pepco😍😄 tak jsme pripraveni v 9 rano u vchodu.

fly80
27. únor 2019

Holky, byla sem s Rozkou a Viky na prvním výletě u mojí něj kamarádky na kafe. Ji se narodil první syn, mě čtyři měsíce po ní dcerka, po pěti letech měla druhé dítko a já zase čtyři měsíce po ní 😂😂😂 My se známe od dětství a od té doby spolu i kamaradime. Tak taková dnešní srovnávací fotka 😍 Jinak ten výlet nám dal zabrat. Naprosto naboural režim a od té doby byla Rozka na prsu a ač bylo vidět jak by spala, tak nemohla zabrat. Bylo toho na ni moc a nemůže to zpracovat.

bemo
27. únor 2019

@ange_de_la_morte dnes byli nějaké erupce na slunci, či co. Taky jsme měli noc jako den. Bolelo ho bříško a nakonec pomohlo cvičení s nožičkama, ale to mi bylo k ničemu, když jsem za chvíli musela vstávat. Dnes nás navštívila moje mamka a moc jsme si nepokecali. Děti se dnes proti mě nejspíš spikli a fakt mi udělali perný den. Mamka jen zírala jak běhám od jednoho uplakánka k druhému a do toho diriguju školáky s úkolama. Mamka by i pomohla, ale je to k ničemu. Mladší chtějí absolutně u všeho maminku, utřít zadeček, dát vysmrkat, nakrmit, obléct a malý u babičky prostě řve. No, dnes jsem fakt vyšťavená a tatínek je ještě v práci a to mu musím na zítra vyžehlit košile..... jak mě se nechce.

halasovci007
27. únor 2019

@moncicak1983 my jsme 17.1. 😉
@veselaopicka bacha na to, Pepco je děsně navykovy. A i když není drahé o to víc věcí koupíš takže stejně utratís dost 😉 a teď mají kolekci Minie/Mickey mouse 😍😍 tak se tes..
@fly80 to je krásná fotka 😍 taky mám kamarádku od dětství, ale ona na holčičku 7let a my až teď a oni chtějí druhé zatím ve fázi snažení. Škoda chtěly jsme vždycky vozit spolu. Ale mám jiný kámošky, co mají dětičky. Jedná blízká kámoška v listopadu a další čeká v červenci. No roztrh se pytel s detickana i když téměř všichni už druhatko.. Holt jsme čekali dlouho mno.. A kocarkuji se spolubydlící z porodnice. Dnes 3 hodiny vožení a chvilka teda v kavárně.. Bylo to super..

fly80
27. únor 2019

@halasovci007 že jo, je to paráda, když si může člověk vyrazit s maminkou malého miminka. Hned si je co říct a o čem vykládat. Jinak v Pepcu sem byla minulý týden a Minie už pro Rozku na léto taky mám 😍 Ty trička jsou krásný a cena taky. Já mám ještě jednu takovou kamarádku, ale ta se odstěhovala do města, tak se tolik nevidame, ale ona taky miluje Mickeyho a Minie 😂

halasovci007
27. únor 2019

@fly80 taky máme tričko, dvě letní body, jeden overalek na teď, zinku - všechno Minie a peněženka pláče 😂😇 a ségra bydlí kousek a chodí tam do Kauflandu téměř každý den tak dělané Videohovor a nakupuje mi To takže mám i políčku mracek a ty šuplíky s kočičkama a dnes kabelka mracek. No a jsem spokojená a na mizine 😂😂 je to mor jak Alli. No dřív člověk utracel za kraviny a dekorace do bytu, teď nakupují malé. Nestojí to moc, ale nastrada se to mno.. A o to víc toho člověk koupi.. Jinak taky jsem ráda, že vyrazím s někým kdo má stejný téma a řeší stejný věci. Strašně jsme si sedly s holcinou z porodnice. Byly jsme spolu pár hodin-ne přijali ráno asi v 5 a ona v 10 odcházela na o pár dní staršího chlapečka, ale oběma nám přišlo, že se známe celý život. Jsne na stejný vlně a obě ukecany 😂😂 takže kdybysme nespechaly kojit sedíme asi na kaficku ještě teď 😂😂 a jsme domluvené, že jdeme s dětmi na seminář o polohování a správně manipulaci s miminkama a na bazarek dětských věci. Dokonce máme stejný termín vítáni občanku. Hlavně řešit s ní můžu prdiky a výrazku a témata, která mě aktuálně trápí a zajímají, což je neskutečná výhoda..

bemo
27. únor 2019

@halasovci007
Já mám taky velice dobrou kamarádku, ne tedy od dětství, známe se cca 9 let. Když jsme se nastěhovali do nového bytu, kdysi tak oni byli naší sousedi. Hodně jsme si padli do oka jak my dvě, tak i naši manželé. Já tenkrát byla ve 38tt a ona v 8tt. Tak jsme spolu pak vozili kluky. Já měla druhé dítě, ona první. Pak jsme si plánovali že my ještě budeme chtít alespoň to třetí a oni to druhé dítě a že to tedy spácháme nějak abychom měli stejný termín. Ale nějak se nám nezadarilo. Ale měli jsme to vyloženě tak že se vždy jeden rok narodilo jedné z nás dítě, takže oni 2013, my 2014, oni 2015, my 2016 😀 a až teď, kdy už jsme to vůbec neplánovali, oni ano, chtěli také čtvrté miminko, tak se to povedlo i nám a měli jsme na den stejný termín porodu 😀 někdy jsou plány prostě k ničemu. Ale je fajn mít u sebe někoho s kým se to mateřství dá sdílet.

halasovci007
28. únor 2019

@bemo tak jste se přece dočkali 😉😍 já včera potkala na té vycházce spolužacku a že základky a její holcicka se narodila na sen přesně jako naše ale před rokem. Takže sem viděla co mě čeká za rok. Takový náhled do budoucna 🍀😍

bemo
28. únor 2019

@halasovci007 to je dobré, že. Vidět jak moc to malinkaté miminečko vyroste. Člověku se to nechce ani věřit. Mě se líbí i toto období, to novorozencké, ale nejvíc si užívám jak děti začnou mluvit, běhat a celkově se víc vyjadřovat. I když Šimonek se mi tady teď taky snaží něco říct a nelíbí se mi očividně že u toho pokukuju do mobilu 😀

malecek
28. únor 2019

Adamkovi už začínají konečně růst vlásky, už má nahoře ježka 😂😂

malecek
28. únor 2019

Já mám na kočarkovani 2 kamarádky co mají obě holčičky staré půl roku. S jednou jsem se seznámila loni a s druhou se znám už více let a zase jsme se po letech díky dětem potkaly ❤

ange_de_la_morte
28. únor 2019

Holky závidím vám že máte s kým kočárkovat - u nás holky co jsme trávili čas na mateřské společně když byl Matýsek menší tak už všechny pracují - jako potkáváme se pravidelně ale už to není takové ,, dopoledne kafíčko a procházka,, a u nás ve vesnisi mají malé děti jen 2 maminky - s jednou si nějak nemám co říct a druhé je 16, takže taky máme jiný pohled na svět 😀

@bemo : já tě obdivuju, na tvém místě bych nejspíše byla v Kroměříži nebo závislá na alkoholu 😀

krisatko
28. únor 2019

Jaksi jsem to focení na sedle prodrbala. Tak hold improvizace dnes ráno 😂

malecek
28. únor 2019

@krisatko super!!! Moc pěkná

tynka75
28. únor 2019

@moncicak1983 já 13.1. 😊

veselaopicka
28. únor 2019

@halasovci007 u nas jede minnie😄😄 ale spis maminka v nem jede

bemo
28. únor 2019

@ange_de_la_morte dnes jsem si říkala jak by mi to pomohlo, moct si dát frťana, nebo kafe s kofeinem a nebo něco nezdravého. Včera jsem to nevydržela a po návratu domů, kdy malá byla unavená a řvala celou cestu domů a Šimonek se, jakmile jsme přejeli práh domu, probudil a taky řval. Tak jsem ty dva obstarala k nějaké relativní spokojenosti a slízala asi 3 lžíce nutelly 😀 a jak mi bylo dobře..To je škoda že nemáš s kým vozit. Já bych kamarádky sice měla, ale každé nám chodí děti jinam na kroužky, takže jsme spolu ještě nebyli a asi ani nebudeme jezdit.

Strana