Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 ta jeeee jak se smeje bezzuba 😄😄.... no na to se tesim taky az se bude smat. Ted se sice smeje ale asi ne na me jen kdyz ji dam pusu.
@halasovci007 tatarak si muzes dat, mimco je v bezpeci, akorat Tva imunita je oslabena a kdyby tam neco bylo, budes to hur snaset
@ange_de_la_morte a ona by se cokoska nemela pri kojeni? Ja jen ze sem sprasila celou bombonieru ale mala v pohode... i kdyz se budu muset krotit pac uz mi chybi jen kilo do moji vahy pred a rada bych este aspon 5 kg dolu ale tim mym obzerstvim nevim jestli to dam. Mela sem nahore 18kg.
@malecek byt tebou tak to moc neventiluju😄😄😄 ja pokazdej kdyz jsem tu napsala jak krasne spi tak se to druhej den otocilo a mohla bych psat jak krasne nespii😄
@veselaopicka já si od včera užívám, že konečně spí přes den... Mám po dlouhé době uklizeno, vypráno, v klidu jsem se vykoupala a vyfénovala hlavu... Snad už to bude takový pořád (vím, že jsem naivní) 🙏😂
Jee a malému budou 8.3. 3 měsíce (jinak dnes má podle regulovaného věku měsíc)..
@halasovci007 to pěkně roste 😊 malej to u doktorky při úplně první návštěvě celé počůral i pokadil, musí se umět zapsat 😂😂
@veselaopicka no já prasím poslední měsíc taky.. Ale taky si říkám, jak bych neměla... Sice jsem přibrala jen 6,5kg a po porodu jsem měla - 3kg od váhy před otěhotněním, jak jsem jezdila za malým do nemocnice... Ale co jsme doma a první měsíc moc nemohl ven kvůli imunitě, tak jsem zase nakynula... 😬 Nepočítá se třeba taky šestinedělí regulovaně, jako malého věk? 😂😂 Že bych jako měla ještě dva měsíce... 🤷😁
@pe_tu_ss_ka to netusim.. ja jsem mela 67kg jenze sem problila prvni 3 mes a nakonec sem musela do nemocnice kuli tomu takze sem spadla na 63kg... tak ted mam 68kg jsem az nevericne koukala jak se mi kazdym dnem zatahuje bricho.. kez by to takhle zatahovalo i speky. Ale je fakt ze kdyz je krasne tak jsem s kocarem venku a chodim tak se uvidi. Jen musim prestat zraaat ty kokina😍😄😄
@veselaopicka jsem napsala 2 měsíce, ale teď mi došlo, že jen 14 dní, ještě mi nepracuje mozek 🤦😂 já měla žaludek na vodě první 3 měsíce, to zvracení muselo být hrozný, mě bylo každý den, jako bych den předtím chlastala a zhubla jsem 3kg na 67, ale nikdo to neřešil.. Kéž by ty kg šly dolů i teď 😁
@pe_tu_ss_ka : já vytáhla neutrální po synovi, něco málo jsme dostali holčičího ale jinak jsem zásobu oblečení nedělala - až ta naše blujkalka mně vyškolila že toho máme málo 😀
@veselaopicka : to bodyčko se žirafou je z Pepca - máme ho taky 🙂
@veselaopicka : tak teoreticky by se mimčo po čokoládě mohlo osypat, asi jako po milionu dalších věcí
@ange_de_la_morte no malý je naše první, takže něco málo jsem koupila já, spoustu jsme podědili, a další milion věcí dostal od babiček, tetiček a kamarádek.. Takže takhle vypadala jeho skříň (ještě pak má plnou komodu látkových plen, čtvercových plen, ponožek/čepiček/punčoch a rukavic, a pak dek, a spacích pytlů) a to ještě nebyl na světě... A to ještě další věci přibyly, teď toho je ještě víc 😂
@halasovci007 no páni, to je teda úsměv, Šimonek tedy úsměvy zatím dost šetří. Ale jako směje se už vědomně, ne jen ze spaní nebo po kojení. A hrozně se mi líbí jak si s námi povídá.
@priefi já jsem si myslela že tatarak se nesmí ani při kojení. Já si ho už léta odpírám a koukám že zbytečně.
@halasovci007 jinak máte teda slušný přírůstek. Šimonek měl ve 14 ti dnech 3850 g což byla jeho porodní váha, ale 57 cm z původních 50 cm. Tak jsem zvědavá jak nám povyrostl, v pondělí bude mít 6tydnu.
@ange_de_la_morte to jen lítá to oblečení, že. Já měla blinkací jedno dítě a to jsem se nestačila divit kolik toho letělo každý den do koše.
@veselaopicka jj takhle se po ránu na mě směje.. 😍 Bezzubka 😂😍
@priefi já počkám až přijede kámoš, ten je myslivec, ulovi danka, testuje se maso a udělá tataracek, měla jsem i v těhotenství bez vajíčka teda samozřejmě.
@pe_tu_ss_ka unej si vybrat vhodnou dobu na takový věci 😂😂 My poprvé pokadila malá sebe věcičky (já ji nástroji k pediatrovi 😂😂) mě triko, kalhoty, boty až na zem to z ní vyletělo 😂😂 manžel mi to tam utiral vlhcakama 😂😂 njn ono se jim chce zrovna u dr. 🤣🤣🙊😲
@pe_tu_ss_ka ju ramínka z Ikei 🤣🤣 taky máme..
@bemo jj pan doktor nám už podruhé naznačil, že je tlustoucka 🤣🤣🙊 prý je vidět, že nestrada 😂😂
@halasovci007 no o posraném pokoji až na druhou stranu pokoje nebo mě bych mohla vyprávět 😂😂😂 no IKEA je super, máme víc pokladů tam odtud 😁
Ty brďo, to je pěkná sbírka 😂😂
@pe_tu_ss_ka jj IKEA je fajn i když pro děti tam tak krásný věci zas tak moc nemají. Hlavně ne pro ty nejmenší.. No ještě mám leginky a dudlika, ale to jsem si vzpomněla až po fotce.. A hlavně malá v pokojíčku spí, takže tam nechci moc strachat 🤫 a bačkory jsou teda moje 🤭🙊
@veselaopicka a proto o tomhle a prdikach nic nepíšu!!!! :D
@halasovci007 takovou sbírku slonů a žiraf, jako vy s Minie teda nemáme, i když teda slony na dudlech teda má taky.. budu tě muset polepšit 😀
no je pravda, že z ikei má malý jen ramínka, komodu a pleny a ručníčky...
@ange_de_la_morte osypana neni.. ma na tvari jednu potnicku ktera me tam teda vytaci do ted mela oblicej krasnej cistej. Pry na to je dobrej repik
@halasovci007 ja si snad dam praci a taky to vytaham😄😄😄😄
@pe_tu_ss_ka bylo to desne .. litala sem co 20 minut a do toho chodila do prace kazdej den rikala sem si ze to dam. Meli jsme se stehovat tak jsem si nemohla dovolit neschopenku ale pak to preslo ze dne na den
@veselaopicka to muselo být děsný... Mě stačila ta celodenní kocovina, a to jsem pracovala jako lektorka s dětmi, to byla taky sranda 😬
@pe_tu_ss_ka my právě v Ikee malé pořídil jen ramínka, plenky, osusku, lampičku mracek a komody do pokojicku.. Mě se líbí pak nějaké věci pro větší.. Ale žádná hitparáda teda..
@veselaopicka nám nepomohl repik, černý čaj ani sudocream a nakonec pediatra dal masticku.. Ale máme jich hodně a hrubé.
@veselaopicka vytahej jsem zvědavá 😂😇🤭ale minimálně 4 věci už vím, že tam nejsou 😂😂 takže je toho víc nakonec.
Holky normálně Klárka teď spala celých 5 hodin 🙂 já úplně zírám ... akorát je se furt budila jestli dýchá :D teď tu sedím odsávám druhé prso protože ho mám jak kámen
@bemo : lítá no 🙂 každý druhý den pouštím pračku jen miminkovského obečení ( bez látkových plen) a to mám pračku na 8kg prádla 🙂 jenom zavinovaček mám 5 a jsem ráda 🙂
@ange_de_la_morte u nás jede pračka snad denně s hadeovyma plenkama. Mám 40ks a budu prikupovat. Malá všechno poblinka.. Včera hodila savli že mě ani plínka nezachránila. Poblindila sebe, mě, plinku a až na zem.. Ale prý se prejida řekl pediatr..
Krásný ránko holky. Tedy tohle je pecka. Jak ste si některé kupovali ty zvířátka od ZAZU s šumem, tak já tam starší dcerce koupila Ovečku Fin. Je to lampička nabíjecí, která po hodině sama zhasne. Protože dcerka není doma, tak sem si jí půjčila. V noci nakojila, dala Rozku do postýlky a lehla si. Lampička se sama za hodinu zhasne, tak sem rovnou spala a nemusela čekat, až Rozárka usne, aby zhasla. Chudák starší, asi přišla o lampičku 😂 Kdyby to nebylo tak drahé, tak bych si to snad i koupila 😂
@halasovci007 : nám taky pediatrička říkala že pokud přibírá nemám blinkání řešit
@halasovci007 dobrá sbírka 😍
@fly80 tak to je něco podobného jako ten Hummy. Ten taky po hodině přestane sumet, ale pak se spustí když se mimčo budí.. A to i šumí nebo je to jen lampička? Ovečka je krásný motiv 😍 ten Hummy je koule s rukama a nohama..
@ange_de_la_morte máme prostě jedliky 😂😂🤭
@malecek jj jsem blázen
Holky dnes vítáni občanku 😍😍 v 10 to vypukne a naše princezna bude občanském našeho města 😍🥀🌺