icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
4. bře 2019

Ahoj všem. Taky stále pospinuji, ale už to bylo ok a já se objedná na gyndu a zase trochu spinim chjo. Mám jít zítra. Jak budete řešit antikoncepci? Já už nechci tabletky, ale zatím ani druhé ditko.. Přemýšlím nad tím teliskem. Máte některá zkušenost? Jinak holt budeme na kondomech.. Já to svinstvo brát už nechci 😫😫😓

ange_de_la_morte
4. bře 2019

@tsasenka : no doktorka právě říkala akorát zvlhčovat - já to teda ale používala jen u sexu, jinak se to dalo

ange_de_la_morte
4. bře 2019

@halasovci007 : to tělísko je prý dobré když už s dětmi končíš, dává se většinou na 5 let ... no antikoncepce - taky nevím, prášky nechci, asi si prostě zas budeme dávat pozor - fungovalo nám to před Matýskem 2 roky, po Matýskovi 2,5 roku, obě děti byly plánované a třetí dítko jsem ochotna riskovat, stejně bych ho časem chtěla, tak by bylo maximálně dřív ... kondomy nemáme rádi s manželem ani jeden

lindikova
4. bře 2019

@malecek celebrate. Protože je unisex. Kytičky neprošly přes otce;)

halasovci007
4. bře 2019

@ange_de_la_morte taky nemáme radi kondomy, vlastně jsme je nikdy nepoužívali za těch 12let spolu, já brala prášky celou dobu a pak jsme chtěli miminko. Nějak jsme to jednou zkoušeli jako zpestření a ani jeden nebyl nadšený. Četla jsem, že se dává i na tři roky, ale ty vedlejsi účinky jsou děsný. U obojího se pribiraa hrozí, že se posune nebo vypadne. A píšou 99% účinnost tak to má i kondom.. No budeme si muset zvyknout.. Tak druhé ditko asi budeme chtít, hlavně kvůli malé, nechci ji ochudit o sourozence.. Pokud to půjde.. Právě s otěhotněním jsem měla problém a už vidím jak teď bych do toho vlitla hned když teď nechceme.. Zákon schválnosti.

ange_de_la_morte
4. bře 2019

@halasovci007 : jo zákon schválnosti funguje ... já to tělísko chci ale až po třetím dítku

halasovci007
4. bře 2019

@ange_de_la_morte mě právě hrozil císař, takže mi na gynde už tehdy říkal, že musím uvažovat nad ochranou, že po císaři nesmím rok otěhotnět. Samozřejmě nakonec jsem rodila přirozeně a nechala rozhodování na poslední chvíli. Jenže teď to studuju na netu všude možně a to tělísko způsobuje záněty a já na to trpím, takze volba je jasná.. Proč vždycky tyhle věci padaj jen na hlavu ženských. To je tak nespravedlivý.. 😖 No ať si s kondonama uzijou teď chlapi, jednou mají mít něco oni tak budou muset vydržet 😂🤣 a tím dávali jste si pozor si myslela, že jsme neměli žádnou ochranu nebo si spoléhala na plodné a neplodné dny?

priefi
4. bře 2019

@ange_de_la_morte nn klascky nuk, co byll v balicku v porodce 😅
@tsasenka a na tu suchou sliznci nepomuze lubr.gel?
@bemo krasny napad 😊
@tsasenka no... obcas Mikulaši a Mikulašku, nejcasteji Miky, Mikysku a Mikyšku. Manzel nejcasteji asi taky Miky, ale hodne casto Mikeši, pry se mu to hrozne libi, mi moc ne, ale nevadi mi to. Casto i padne Mikyno a tchan na nej mluvi jen Mikyno (neprekvapuje me to, Matymu rikal Matyno a neskutecne me tim tehdy vytacel), Mikyno mi ujede, kdyz je nevrly a uz jsem z toho trochu na nervy a kdyz je hooodne nevrly, a ja hooodne na nervy, tak se obcas stane, ze reknu Mikymauzi (ale to muzu je ja 😅), mamku jsem vcera slysela, jak mu rika Kulisku, ja mu obcas reknu i Mikyky, kdyz si hrajeme a obcas asi i Mikeši, ale ne tak casto jako manzel. Ten kolikrat mu rika "Mikesi, Mikesi, mas kocoura na kosi". Jeste mu rikam Mikco a kdyz "zlobi" ja mam dobrou naladu tak Mikco Un, a pak klasiky, Mysko, Mysicko, Kotatko, Kocourku, Milacku, Zlaticko, Broucku atd... ale to pouzivam i na starsiho 😅

priefi
4. bře 2019

@halasovci007 ja HA nechci a odmitla jsem, teliska nehormonalni jdou az s 1.menstruaci, ale je docela nespolehlive a co jsem cetla, MS je bolestivejsi a casto jsou zanety, hormonalni jsou zase hormony, ale v mensi mire, jsou pry lokalni, ale muze se uzivat az po ukonceni kojeni, ladycomp atd.z toho mam respekt, neni to tak 100%, jak se pise, uz jsem natrefila i na negativni recenze a prerusovana souloz je ruska ruleta. Takze asi jedine ten kondom a doufat, ze neprdne 😅 no a od vcera hodne uvazuji nad pesarem a spermioidnim gelem, nebo jak se tomu nadava, nejlepe kombinace, pokud to jde. Keste jsem si to "neprostudovala". Neco si o tom prectu, kondom se mi totiz nelibi. Ted sice jsme jeste nezkouseli, nase deti totiz nam nechteji dat prostor a kdyz uz daji, padneme oba za vlast a spime v tu ranu 😂

Ma tady nekdo zkusenosti s pesarem a spermioidnim (nebo jak se tomu nadava) gelem?

@ange_de_la_morte a jak si budete davat pozor?
@halasovci007 pro chlapy je vasektomie 😅 je dokonce navratna, ale je tam nejake to procento, ze uz navratna nebude. Chlap funguje normalne, o nic neprijde, akorat spermie se nedostanou pri ejakulaci pryc a nejak si tam odumiraji a prirozene se daji nejak pryc. Ale uprimne, ktery chlap do toho chce? Skoro zadny. Muj manzel by do toho nesel nikdy, on by rad hodne deti, takze ja jsem jedina stopka 😅 takze tak... a vetsina muzu by do toho nesla kvuli svemu egu. Pokud nekdo 100%nechce dalsi deti, tak to je cesta a u zen je cesta podvazani vajecniku, nebo odstraneni vejcovodu, ale to je nenavratne (ale bacha na to, cetla jsem na konikovi, ze jedna zenska si je nechala podvazat, ale priroda si stejne nasla cestu a nejak se to mimi podarilo, osud asi je osud no...). Ale ty deti chces, takze tudy cesta nevede

krisatko
4. bře 2019

@halasovci007 no prej je teď trend že si chlapi udělají vasektomii po posledním miminku 😂

halasovci007
4. bře 2019

@priefi
@krisatko holky to nevím jak by se na to ten můj tvářil.. Je ještě brzo mluvit o druhém, zatím mám v živé paměti porod a říkám ne teď, což velky pokrok pac předtím sem říkala nikdy víc. Jenže já prostě nechci jedinacka kvůli svému sobectví, že se budu bát porodu.. Jsme oba z velkých rodin já mám teda tři sourozence, jeden je nevlastní a nežil s námi a manžel ze sedmi děti. Ale i on řekl po porodu že bude malá jedinacek. Teď už říká, že to nechá na mě mno.. Ale já bych chtěla určitě počkat, zaprvé chci kojit co to půjde (tak cca do roka, možná dyl uvidíme ) pak nechat tělo načerpat sílu a vitamíny na druhé ditko a za druhé se chci věnovat malé a ne abych ještě letos měla druhatko 😅😅 strašná představa 😅😅😝😝

bemo
4. bře 2019

Ahoj holky, dnes jsme byli na 6ti týdenní prohlídce a mám z toho takové rozporuplné pocity, nebo spíš špatné. Šimonek přibírá v pohodě. Má 4440 g a 59 cm. Ale co se dr nelíbilo že mu od propuštění z porodnice hlavička povyrostla jen o 1 cm. Měl 39 a teď má 40.. Říkala že to teď necháme být a případně budeme řešit na 3 měsíční prohlídce. Mě už samozřejmě napadá všechno možné. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

tsasenka
autor
4. bře 2019

@halasovci007 Já jdu na kontrolu v pátek. HA už taky brát nechci, těsně po a před MS nepoužíváme nic, mezitím kondomy (ty nejtenčí, to jediné je ochotný manžel snést)
@priefi lubrikační gel pomůže, ale může se používat i při kojení? Já teda nejščastěji říkám Miky, Mikčo a manžel mu říká juniore. On je tak nadšený, že má konečně zachránce rodu 😀 JO a ten gel by stačil?

pe_tu_ss_ka
4. bře 2019

@halasovci007 já už 8 let (z 10 let co jsme s partnerem) neberu antikoncepci a nepoužíváme ani kondomy, vůbec nám to s nimi nevyhovovalo.. dáváme si pozor a v tom tedy budeme pokračovat, nechci totiž žádnou antikoncepci 🙂

krisatko
4. bře 2019

Holky tak jsem byla dneska poprvé s kočárem s holkou tady z vesnice, taky koňačka, tož říkala že též rodila o měsíc dřív, v říjnu. To už je asi 4. Včetně nás odsud z vesnice co rodila předčasně. Vtipné

priefi
4. bře 2019

@tsasenka muzes, my mame ty a ja zeleny, je na vodni bazi a kupovala jsem ho ke cviceni s aniballem, je ok. Dej pak vedet, co poradi dr. Ty nejtenci jsme se snazili vyzkouset mezi Matym a Mikym, skoncily vsechny v kosi, manzel je "neobliknul", byly prilis tesne

ange_de_la_morte
4. bře 2019

@halasovci007 @priefi bez ochrany, manžel si dával pozor ( i když si to samozdřejmě neužije tolik jako když jsme se snažili :D )- nám to fungovalo dobře - ale nepovažuje se to za moc spolehlivou metodu :D nespoléhala bych se na tohle pokud bychom nebyli ochotni risknout případné selhání

@priefi : NUK máme taky - má ho raději ale vždy si ho tím kroužkem vyrazí z pusy jak mele ručkama, takže dávám spíš MAM , ale stejně ty dudly moc nechce

pe_tu_ss_ka
4. bře 2019

@ange_de_la_morte malému docela dudlík z dm, MAM, a docela i od curaprox - a s tím jen hodně vtipnej , zvlášť jak mu jde vidět jazyk, jak s ním dudlá 😂

priefi
4. bře 2019

@pe_tu_ss_ka a to kazdy den meris teplotu, nebo jen pizirujes hlen a cipek, anebo vsechno naraz?
@ange_de_la_morte jj, taky casto si ho nechtic vytahne a pak kravaluje

pe_tu_ss_ka
4. bře 2019

@priefi nee nic z toho.. jak píše @ange_de_la_morte partner si taky dával pozor .. 🙂
Teď jsem se zasmála, při tvé odpovědi, že si ho vytáhne a kraváluje - jsem si to spojila s debatou o přerušované souloži, kdy si dávají pozor chlapy, až pak mi došlo, že je to odpověď na dudlik 😂😂😂 normálně jsem si představila toho chlapa 😂😂😂

ange_de_la_morte
4. bře 2019

@pe_tu_ss_ka @priefi jo ten chlap myslím taky někdy kraváluje že ho musí vytáhnout 😀

petrafrenz
4. bře 2019
Uživatel petrafrenz je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petrafrenz.

Přítel má 3 děti plánované, vždycky si dával pozor a vycházelo mu to. No a potom si našel mě. Dával si pozor i se mnou a nějak mu to neyšlo. A tak jsme se dostali sem na Ledňátka 😂 Nestěžuji si, máme krásnou Amálku, ale bylo to překvapení.

laola
4. bře 2019

@bemo Vítek má taky 10 let... mají tu pubertu snada čímdál dřív... 😕 jj, dveře, dupot, kravál naschvál, to je u nás na denním pořádku.
Máš fotku kostýmu? To je super nápad👍
Ha, už ji vidím. No to je fakt skvělý😍👍👍👍

laola
4. bře 2019

@halasovci007 měla jsem 5 let nehormonalni telisko. Zavadela mi ho na 2x (resp. to co mi tam dala první, tam nejak nedrželo, tak hned zavedla měděnou obyc. DANU). Jsem asi sracka, ale do půlhodiny se mi udelalo desne zle, myslela jsem ze bude po mně nebo ze to budu muset nechat vyndat... během par hodin se to uklidnilo, ale uzivala jsem si pak celých pět let - MS celkem silná, ale hlavně skoro pořád. 14 dnů MS, pak týden nic, pak zas 14 dnů. Nepravidelna, takže furt ve střehu... Dr. Slibovala ze se to upraví, ale la prd... Teď uz ale jsou pry tělíska u kterych se nekrvaci vubec.. ale asi je to hodne individuální...

laola
4. bře 2019

@bemo zase ty jejich tabulky... nestresuj se, určitě je to v pořádku.

halasovci007
5. bře 2019

@ange_de_la_morte to je právě to. Riskovat druhé ještě letos se mi nechce 😅😅
@pe_tu_ss_ka 😂😂😂😂🤣🤣🤣 chudák chlapi kdyby nás slyšeli
@laola proto neotehotnis když máš FURT MS 😅 no já do toho asi nepůjdu. Ještě to proberu s Dr.

halasovci007
5. bře 2019

Ženy kde jste kromě Lidlu koupili kojící trika či šaty? Já zatím kojím jen doma, ale s lepším počasím se vydáme i na delší výlet a tam nebudu chtít ukazovat vytahany břicho se striema acela se svlikat anebo bojovat s trikem zeshora a v tahat to jak onuci.. Z netu se objednat bojím. Mě nikdy nic nesedí. V Ca to prý zrušili tak jsem bezradna. U nás ve městě jsou 3detsky krámky a tam mají jen podprsenky😫😢

ange_de_la_morte
5. bře 2019

@halasovci007 : já kupuju nekojící - trička s knoflíčky - mám z HM, CA, Lidlu a Kiku ... nebo nosím košile a pod ní tílko s velkým výstřihem co jde stáhnout pod prso

ange_de_la_morte
5. bře 2019

Holky dneska šílená noc - na mně vlezl asi nějaký bacil, mám horečku, bolí mně hlava, pálí mně nosohltan a mám šílenou rýmu ... Klárka chytla taky rýmu takže v noci špatně spala jak se jí blbě dýchalo - pořád jsme odsávali a jinak jsem ji měla víceméně pořád na rukách - půlku noci jsem strávila v křesle ... jsem K.O.

laola
5. bře 2019

@halasovci007 kojící mám zatím jen podprdy... Taky bych měla aspoň jeden kousek koupit... někde jsem videla zajímavé šaty, ale jak jsem jak skříň, tak se mi ani nechce utrácet

Strana