Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@laola : taky přeji brzké vyzdravení ... ono je to o to horší že nemáme možnost to vklidu vyležet - prostě pořád musíme kmitat kolem dětí, tak to tělo se s tím podle mně vyrovnává déle
Ahojky holky. Tak já už tři dny řeším koupi nosítka. V neděli sem byla rozhodnutá pro Manducu, ale včera mi to docela holky na FB vymlouvaly, že je hodně tvrdá a pro dvouměsíční mimčo ne uplně vhodná. Tak sem z toho jelen. Šátek nechci a když sem koukala na ty vhodnější pro mimča, tak jsou všechny do 9ti kilo a vzhledem k tomu, jak Rozka roste se bojím, že bych jí v tom nosila krátce. A pak taky ty ceny jsou šílený. Na FB ve skupině nošení dětí je i bazar a tam mají sice krásné, ale cenově hrozně drahé. Nosíte některá
@ange_de_la_morte o tobě vím že nosíš v šátku, ale já chci opravdu nosítko.
už jsem docela zoufalá.
@laola
@ange_de_la_morte nám domů asi taky něco přinesl partner.. Od noci škrábe v krku, rýma a čeká jsem taková zahleněná.. Malý taky chrochtá, ale nic moc mu neodsaju, i když ti tam slyším.. A od včera nechce být jako na potvoru "svázaný", a na volné ruce si taky ještě nezvykl, takže taky výživná noc.. Už žádný kojení 10 minut a položení spícího do postýlky.. Teď jak rozhodí rukama, tak je hned vzhůru a hned kravál...
@halasovci007 já mám kojící podprsenky z bonprixu a tílka z lidlu ve všech barvách.. A nosím přes to delší svetr ns zavazování..
@ange_de_la_morte ty košile jsou dobrý nápad, asi se po nějakých podívám.. To bude změna jít do dámského oddělení místo do dětského, to už snad ani neumím 😂
@halasovci007 mě se osvědčila trika s Vodou.
@fly80 : mám i Kibi, ale to je až od 4 měsíců , takže zatím jen šátek ... Manduca mi neseděla, s těmi novorozenckými neporadím, hodně si chváli Tulu ale ta nejmenší je asi fakt na chvilku ... za mně je výborné Aloe, to je ale taky ve více velikostech a cenově docela mastné
@pe_tu_ss_ka : já Klárku poslední týden musím zavinovat až po tom co tvrdě usne, jinak se taky nenechá, ale právě jak píšeš - rozhodí rukama a je vzhůru
@pe_tu_ss_ka no.... precetla jsem si to, jak sis zamenila chlapa s mimcem a pri tom jsem jedla a malem se udusila, jak jsem se zacala smat s plnou pusou 😂
No dobre... daval pozor a v plodne dny nebylo nic?
@petrafrenz vzdyt pisu, ruska ruleta 😅 Amalka je krasne jmeno 😊 Kdybychom ted meli holcicku, tak by se tak jmenovala. Tak do tretice treba bude Amalka 😊
@laola ty, ukterych se nekrvaci vubec, jsou hormonalni 😉
@halasovci007 ja hodne nakoupila v bonprixu
@ange_de_la_morte snad budes rychle v poradku a Klarka taky
@ange_de_la_morte
@laola holky, tak novorozence už žádná doma nemáme 😀 a Rozce budou tři měsíce za měsíc. to než se rozhoupu, koupim a než prijde, tak už jí ty tři budou. každopádně, myslíte že bude nejrozumnější, když s ní v týdnu zajedu do Plzně do půjčovny a nějaké to nosítko si nejdřív půjčím na zkoušku. třeba na týden?
Holky, s tím sexem 😀 Mno...já před porodem vtipkovala, že po akci řeknu doktorce, ať mi to rovnou zašije, že už to nebudu potřebovat 😀 ale po tom rychloporodu sem na to nějak zapomněla. U nás ještě žádná akce neproběhla. Já ale žádnou antikoncepci nebrala léta, takže obě děti byli tak nějak náhodné. Už před porodem sem se domlouvala s doktorkou, že bych možná ráda šla na podvázání vaječníků, protože žádné další dítě už opravdu nechci a ani nemám věk na to, abych si další pořizovala. Jenže ta ,,operace,, stojí cca 10 tisíc. Tak o tom pořád uvažuju. Měla bych už klid a co jsem vyčetla, tak i ženy s podvázáním můžou vlastní děti mít, jen tedy musí na umělé. Ale to by nebyl můj případ.
Dneska se musím objednat na gyndu konečně.
Mamky kluků, co planujete obléct na vítání občanku? My jdeme v sobotu
@laola škoda že u nas nejde nic sehnat. Taky by mi stačil jeden, dva kousky jen když člověk někam půjde..
@ange_de_la_morte děkuji za tip. Ať jste brzo zdravé holky..
@krisatko
@pe_tu_ss_ka děkuji za tipy. Košili mám jednu, asi prikoupim, tílka z Lidlu mam dve, ale to je spíš jako. Košilkajestli máme to stejné.
@fly80 : jojo půjčit a ozkoušet nejlepší

@ange_de_la_morte smankote, ať je brzo líp!
Mě už se to drží 14 dnů, mám už 2. atb a zlepšení furt nic moc... vincentka už mi koluje v žilách misto krve, panadolu jsem sezral co za cely život ne... a stejně je to marný