icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

laola
5. bře 2019

@ange_de_la_morte smankote, ať je brzo líp!
Mě už se to drží 14 dnů, mám už 2. atb a zlepšení furt nic moc... vincentka už mi koluje v žilách misto krve, panadolu jsem sezral co za cely život ne... a stejně je to marný

ange_de_la_morte
5. bře 2019

@laola : taky přeji brzké vyzdravení ... ono je to o to horší že nemáme možnost to vklidu vyležet - prostě pořád musíme kmitat kolem dětí, tak to tělo se s tím podle mně vyrovnává déle

malecek
5. bře 2019

@lindikova krásný motiv já zatím pořád nevím

fly80
5. bře 2019

Ahojky holky. Tak já už tři dny řeším koupi nosítka. V neděli sem byla rozhodnutá pro Manducu, ale včera mi to docela holky na FB vymlouvaly, že je hodně tvrdá a pro dvouměsíční mimčo ne uplně vhodná. Tak sem z toho jelen. Šátek nechci a když sem koukala na ty vhodnější pro mimča, tak jsou všechny do 9ti kilo a vzhledem k tomu, jak Rozka roste se bojím, že bych jí v tom nosila krátce. A pak taky ty ceny jsou šílený. Na FB ve skupině nošení dětí je i bazar a tam mají sice krásné, ale cenově hrozně drahé. Nosíte některá
@ange_de_la_morte o tobě vím že nosíš v šátku, ale já chci opravdu nosítko.
už jsem docela zoufalá.

pe_tu_ss_ka
5. bře 2019

@laola
@ange_de_la_morte nám domů asi taky něco přinesl partner.. Od noci škrábe v krku, rýma a čeká jsem taková zahleněná.. Malý taky chrochtá, ale nic moc mu neodsaju, i když ti tam slyším.. A od včera nechce být jako na potvoru "svázaný", a na volné ruce si taky ještě nezvykl, takže taky výživná noc.. Už žádný kojení 10 minut a položení spícího do postýlky.. Teď jak rozhodí rukama, tak je hned vzhůru a hned kravál...

pe_tu_ss_ka
5. bře 2019

@halasovci007 já mám kojící podprsenky z bonprixu a tílka z lidlu ve všech barvách.. A nosím přes to delší svetr ns zavazování..

@ange_de_la_morte ty košile jsou dobrý nápad, asi se po nějakých podívám.. To bude změna jít do dámského oddělení místo do dětského, to už snad ani neumím 😂

krisatko
5. bře 2019

@halasovci007 mě se osvědčila trika s Vodou.

ange_de_la_morte
5. bře 2019

@fly80 : mám i Kibi, ale to je až od 4 měsíců , takže zatím jen šátek ... Manduca mi neseděla, s těmi novorozenckými neporadím, hodně si chváli Tulu ale ta nejmenší je asi fakt na chvilku ... za mně je výborné Aloe, to je ale taky ve více velikostech a cenově docela mastné

@pe_tu_ss_ka : já Klárku poslední týden musím zavinovat až po tom co tvrdě usne, jinak se taky nenechá, ale právě jak píšeš - rozhodí rukama a je vzhůru

laola
5. bře 2019

@fly80 ty nositka všeobecně ny se měly používat az od 3 měsíců... do té doby elastak... i když kdovi, jaké inovace se udaly za tu dobu, co jsem nebyla mimimatkou😂

priefi
5. bře 2019

@pe_tu_ss_ka no.... precetla jsem si to, jak sis zamenila chlapa s mimcem a pri tom jsem jedla a malem se udusila, jak jsem se zacala smat s plnou pusou 😂
No dobre... daval pozor a v plodne dny nebylo nic?
@petrafrenz vzdyt pisu, ruska ruleta 😅 Amalka je krasne jmeno 😊 Kdybychom ted meli holcicku, tak by se tak jmenovala. Tak do tretice treba bude Amalka 😊
@laola ty, ukterych se nekrvaci vubec, jsou hormonalni 😉
@halasovci007 ja hodne nakoupila v bonprixu
@ange_de_la_morte snad budes rychle v poradku a Klarka taky

priefi
5. bře 2019

@laola a co Ti je? Neni to spis alergie?

laola
5. bře 2019

@priefi aha, tak hormonální to já nemůžu. Asi si to Dr.neuvědomila, když mi o něm říkala. No já to vidím tak, že prostě žádnej sex😂😂😂

fly80
5. bře 2019

@ange_de_la_morte
@laola holky, tak novorozence už žádná doma nemáme 😀 a Rozce budou tři měsíce za měsíc. to než se rozhoupu, koupim a než prijde, tak už jí ty tři budou. každopádně, myslíte že bude nejrozumnější, když s ní v týdnu zajedu do Plzně do půjčovny a nějaké to nosítko si nejdřív půjčím na zkoušku. třeba na týden?

laola
5. bře 2019

@priefi boli mě v krku, kašlu, rýma... naštěstí takova ta celotělo malatnost už mě přešla.
Sakra vidíš, alergie mě nenapadla.

laola
5. bře 2019

@fly80 asi jo. Určitě lepší zkusit, než se pak tlouct do hlavy, že ti to doma zbytečně leží

fly80
5. bře 2019

Holky, s tím sexem 😀 Mno...já před porodem vtipkovala, že po akci řeknu doktorce, ať mi to rovnou zašije, že už to nebudu potřebovat 😀 ale po tom rychloporodu sem na to nějak zapomněla. U nás ještě žádná akce neproběhla. Já ale žádnou antikoncepci nebrala léta, takže obě děti byli tak nějak náhodné. Už před porodem sem se domlouvala s doktorkou, že bych možná ráda šla na podvázání vaječníků, protože žádné další dítě už opravdu nechci a ani nemám věk na to, abych si další pořizovala. Jenže ta ,,operace,, stojí cca 10 tisíc. Tak o tom pořád uvažuju. Měla bych už klid a co jsem vyčetla, tak i ženy s podvázáním můžou vlastní děti mít, jen tedy musí na umělé. Ale to by nebyl můj případ.
Dneska se musím objednat na gyndu konečně.

malecek
5. bře 2019

@fly80 já vybrala stejně jako @lindikova Tula free to grow je od 3 do 20kil je posunovací. Taky recenze má jedny z nejlepších.

malecek
5. bře 2019

U nás se ještě chrní, od rána jsme ještě nevylezli z pelechu

laola
5. bře 2019

@fly80 já to Dr.při porodu rovnou řekla: "zašít! Neprodyšně. Žádnej sex" 😂😂😂

malecek
5. bře 2019

@fly80 já sice tvrdím že už nikdy další nechci , ale na podvázání bych nešla. A kdyby se jednou nechťe podařilo třetí tak bych si ho nechala a doufala že to nebude třetí kluk 😂

malecek
5. bře 2019

@laola to říkám taky 😂😂

laola
5. bře 2019

@malecek si piš že bude😂 nebo dvojčata kluci😂😂

laola
5. bře 2019

@malecek Adamek je boží😍

fly80
5. bře 2019

@malecek díky, mrknu na to 😉
@laola žádnej sex 😂 přesně 😂 jen nevím, co na to řekne ten můj 😂😂

malecek
5. bře 2019

Děkuji 😍
@laola
Dvojčata? Opět říkám by mě jeblo. Ještě že mám kamarádku v Opavě (psychiatrická léčebna) 😂😂

laola
5. bře 2019

Mamky kluků, co planujete obléct na vítání občanku? My jdeme v sobotu

halasovci007
5. bře 2019

@laola škoda že u nas nejde nic sehnat. Taky by mi stačil jeden, dva kousky jen když člověk někam půjde..
@ange_de_la_morte děkuji za tip. Ať jste brzo zdravé holky..

priefi
5. bře 2019

@laola alergie umi taky krasne cloveka slozit

halasovci007
5. bře 2019

@krisatko
@pe_tu_ss_ka děkuji za tipy. Košili mám jednu, asi prikoupim, tílka z Lidlu mam dve, ale to je spíš jako. Košilkajestli máme to stejné.

ange_de_la_morte
5. bře 2019

@fly80 : jojo půjčit a ozkoušet nejlepší

Strana