Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@ange_de_la_morte ja co mam vyzkousene tak ji davam noc slavi rukavicky z pepca. Ona pak ma ruce v klidu a nebudi se rukama.hlavne teda ma casto studeny rucky.
@priefi já plodné dny nesledovala, hupli jsme na to, když byla chuť 😂 no, já se taky chechtala, jaký mám myšlenkový pochody 😂😂😂
@halasovci007 jj tílka vypadají jako košilka, hlavně jak jsou na tělo, tak mi vyleze vždycky ten lavor 😂 dneska jsem si zkoušela pěkný věci, ale jsem jak vepř, takže jsem zase odešla s věcmi pro malého 😂😂
@fly80 ta má ale vlásků 😍
@malecek to je fešák, máte taky krásný syslí tváře jako my, je sranda když je nafouknou 😁
Tady jsou ty rozepinaci kojošaty, jak jsem psala ráno. https://angel-wings.cz
Já jsem si uvědomila, že manželovi leží v práci na skladě asi nějaká kojotrika od Hoppedizu, tak si nějaké koupím u něj.
Ženský, Momoc!!!! (Zkratka tříleté neteře pro Mami, pomoc!) 🙂)) V sobotu ma Adous šest tydnu a nejspíš má ukázkový růstový spurt. Prsa mám ozizlany, a to chudě se stále v postylce prisava k dlanicce, ne a ne zabrat, všechno špatně, to u nej neznam:( Kam chce růst, nevím. Má 5200g. A já jsem vypita do konzistence sušené meruňky!
@halasovci007 to ze trpis na zanety nemusis hned po telisku mit. Moje teda vecne zanety ... zanet mocaku a s teliskem ma pokoj. Jeste jsou prej nejake injekce..neslysela si o nich?
@lindikova ty jo, drž se... to mi přesně dělal včera.. Neuvěřitelný hysteráky, když jsem mu prso nedala.. Během hodiny chtěl třeba třikrát, a přišlo mi teda, že se šel přežírá, protože se vždy poblil.. Ale stejně prso chtěl pořád, a zaspal vždy tak na 10 minut a pořád dokola.. Nakonec zabral na 2 hodiny, když jsem si s ním lehla na sedačku a to jsme oba usnuly... Stejný scénář byl i večer, dělali jsme s ním možný i nemožný, a stejně pořád řval, u prsa vždy vydržel 4 minuty a koukal, jakmile jsme ho položili, tak řev, že se divím, že nikdo ze sousedů nevolal sociálku.. 🤦 Nakonec zase zaspal u mě v posteli.. A to jsem se vzbudila zlámaná, tak jsem ho šoupla do postýlky a tam spal do dalšího kojení a pak tam zase po něm usnul... Jsem zvědavá na dnešek, jako by cítil, že mi není úplně dobře a chtěl mi naložit víc 😂
@pe_tu_ss_ka uff, taky to mate vyzivny! U nás aspoň noc po 3 hodinách, prsa se celkem prizpusobily poptávce. Ale rozjela se mi migrena, což je na pytel, jak to píšeš, citi, ze je mama v nepohode a tak jsou taky:(
@lindikova u nás pak noc taky celkem šla, budil se plus mínus po 3 hodinách.. Teď už teda zase zkracuje.. Ale zatím aspoň tolik neřve, snad mu to vydrží celý den 🙏
@pe_tu_ss_ka já zase kojim, hlava snad lepší. Jen pro ilustraci, dělám si šumový horcik a místo do vody si tu obří tabletu dam do pusy🙂
@lindikova no taky už zase pije, Otesánek 😄 ty brďo, to musí být jízda v té puse 😂
Holky tak mi je dneska o něco lepší, nejvíc to vygradovalo včera večer, to jsem prosila manžela aby mně zastřelil, naštěstí si vzal děti hned jak přišel v 6 z práce - já si šla na 2 hodiny lehnout, on mi pak dovedl/ donesl do ložnice okoupané děti, Klárka naštěstí usla u prsa, a Matýsek byl taky hodný když viděl jak mi není dobře ... manžel zůstal v noci v obyváku aby toho moribunda ode mně nechytil, takže já si nechala Klárku celou noc u sebe a krásně jsme spali - budila se na kojení po 3 hodinách a u prsa pak zase spala dál
@veselaopicka : já mám několik overálků s přetahovacíma rukávama, ale nemám pocit že by o bylo lepší ... o antikoncepčník injekcích mi povídala kamarádka - hrozně si to chválí , ale je to taky hormonální takže mi přijde že to člověk rovnou může brát HA
@laola: Matýsek měl na vítání občánků košilové body a tenké manžestráčky z Lidlu ( s tím lemem v pase), ale bylo mu už 6 nebo 7 měsíců ... byla to šílená parodie, takže s Klárkou to určitě vynecháme
@lindikova . vydržte ono je to na pár dní, pak zas bude určitě pohoda
@veselaopicka zanet mocaku je vec jedna a kvasinky atd.je vec druha. A u nehormonalniho teliska prave zeny, ktere trpely na kvasinky maji vetsi problemy. A ty injekce, to je HA
@priefi Já jsem objednávala přes net a hledala nějaké větší, aby je manžel "obléknul" já se už bojím, 4. dítko nechci. Takže zůstaneme přitom, lub. už jsem koupila, tak třeba to pomůže a uvidím, co bude na kontrole. Je mi trapné se na to ptát.
@laola Taky máš doma puberťáka? Dcera bude mít v květnu 10 a už to s ní "mlátí" od léta. Jen se bojím, co budu dělat, když jí bude 13.¨
Jo a tomu svému jsem při porodu řekla, že už na mě v životě nešáhne, nebo použije 4 kondomy najednou, pro jistotu, ale v životě už nerodím. ... 😀 No, u porodu i plakala, když to viděl, ale teď už zkouší, nechceme 4? NO, nezabila bys ho? 😀
@halasovci007 Zatím dočítám, tak nevím, jestli už Ti holky neporadily, já kupuju kojo trička atd na www. jozanek.cz a podprsenky na www.astratex.cz
@pe_tu_ss_ka nos lavorem mám taky problém, přitom mám o kilo min než když mi ve 12tt začal na gynde vážit.. 😅
@veselaopicka injekce mi říkal gynekolog až když už nechceš děti..
@halasovci007 no já mám pocit, že jsem byla štíhlejší v šestinedělí, když jsme jezdili za malým... Tam nevěřili sestřičky, že jsem rodila, když jsem se na něj přišla podívat druhý den od porodu.. Teď si přijdu jako větší 🐖😂
@ange_de_la_morte @tsasenka holky, díky! Mně je ho tak líto, jak po skončení kojení pořád cucá tu dlaň, to je docela psycho... Prsa se mi dnes nalily fest, taky jsem včera pila koji čaj. Taky dneska už Adámka nemám dole v kolíbce, je na chůvičce v ložnici a spí od 8. Přijde mi, že jak mě slyší, už ho budím. Když byl malý králíček, mohli jsme mlátit hrncema, a nic. Teď už to chce chodit po špičkách:( Navíc včera bylo hnusně, nešlo ho dát ani do kočárku, kde pěkně spinká.
@lindikova dobrej nápad s horcikem. Ty jo, máš hodnyho manžela zasobovace😂
My dnes měli taky vyzivnou noc, budil se snad po hodině, su jak prastena...
Asi to bude tím, že jsme včera byli cele odpoledne z domu a on pospaval v kočárku, tak se mu nedařilo pořádně zabrat.. @pe_tu_ss_ka
Dnes jdeme opět na trénink, tak to bude podobné s tim spaním v kočárku. No na druhou stranu lepsi, nez kdyby řval

@ange_de_la_morte ať je brzy lip!!!