icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
7. bře 2019

@halasovci007 : já zas bojuju s únavou- spala bych kdekoliv a kdykoliv, jediné co ,tak přes den potřebuju k usnutí ticho - bydlet v bytě tak jsem nahraná

laola
7. bře 2019

Čaute ženy😉
Ten náš malý dareba zase vzpouzel od čtyř hodin... jsem zralá na dva až tři větrníky😂
Samozřejmě teď tu vedle mě chrape 😂 chvilku jsem taky zavřela oko, ale teď budu muset maknout, chci upéct korpus na dort. Tož eště kdyby se mi tak chtělo

priefi
7. bře 2019

@krisatko jj, unor ma jen 28 dni, takze denni zaklad x pocet dnu
@tsasenka zkus 0,5h pred koupanim panensky olivovy olej, pak oplachnout a vycesat seborelu (mi to slo az nasledujici den vycesat)

halasovci007
7. bře 2019

@ange_de_la_morte taky potřebuji ticho a tmu, což by nebyl problém, celozatmavovaci žaluzie to jistí.. Ale nejde mi vypnout. Furt nad něčím přemýšlím, co je potřeba zařídit, udělat, objednat, uklidit. Co jsem nestihla atd. No večer padnu a mozek vypne automaticky.. Ale přes den si jen sednu.

krisatko
7. bře 2019

Tak to já jsem holky @halasovci007 @ange_de_la_morte schopná usnout i u televize i u rozleho světla, když jsem unavená. Teď už umím usnout i v sedě. Sleam problém ten, že jak se začne venku svítat, budím se a pak už nespím.

Jinak děvčata, mě zas někdo vyměnil dítě. Večer jsem dala rozmrazene MM 80ML, pak ještě další půl hodiny kojila až do usnutí (nás obou) 😁 malou přesunula v 22 do postýlky (to je nejdřív co zatím usla snad) a šla taky chrnet. Poprvé se vzbudila na jídlo v 1, během 15 minutbyla najezena (hltala tak že u toho i hykala) a spala dál až do půl 7. Mazec. Pak se mi asi 8x při pasení koníků přetočila z břicha na bok a záda a usla znovu kolem čtvrt na 9 na necelou hodinku a znovu šla spát o třičtvrtě na 11 a spala do 12. Na to nejsem vůbec zvykla že by takhle spala.... To je luxus. Já stihla dát dvě pračky a zamést celý dům... Juhu

bemo
7. bře 2019

@laola to jsme měli dnes podobné ráno jak vy. Akorát Šimonek vstával "až" v pět ráno 😀 já jsem zralá tak na 20 minut spánku, ale budu si muset počkat až do večera. Dnes mě čeká taky pečení. Musím upéct 5 korpusu. V neděli máme křtiny, tak mám o zábavu na dlouhé noci postaráno.

Jinak holky prosím o radu. Dnes na kontrole po 6tinedělí se mě dr zeptal co za antikoncepci. Doporučil mi mirenu, to nitroděložní tělísko. Já o tom moc informací nemám. Někdo to chválí někdo odsuzuje. Každopádně něco zvolit musím. Už 2x jsme se spoléhali na výpočet neplodnych dnů 😀 výsledkem jsou sice naše zdravé a krásné děti, ale šesté fakt nedám.

niki8193
7. bře 2019

@halasovci007 zatím beru premium care. Nevim jaké jsou ty obyčejné. Za 1000 Kč měsíční balení. 240 kusů myslím. Beru 2jky.

priefi
7. bře 2019

@tsasenka a se kterymi nejtencimi jste spokojeni?

ange_de_la_morte
7. bře 2019

@halasovci007 : já mám tyhle stavy myšlenek vždy nad ránem, když se proberu brzo, pak často nezaspím že se mi hlavou hon co dneska musím

veselaopicka
7. bře 2019

@krisatko unor byl kratky. taky mi prislo min

halasovci007
7. bře 2019

@niki8193 taky právě beru ty premium Care
@ange_de_la_morte jj člověk neumí moc vypnout

veselaopicka
7. bře 2019

Nase kocicka.. ja v tom vidim naznak usmevu😄

pe_tu_ss_ka
7. bře 2019

@veselaopicka to je šibalka ❤️

halasovci007
7. bře 2019

@veselaopicka ju je krasna..a taky má dve brady a tvaricky napucnuty jak ta nase princezna 😅 je vidět, že holky nestradaji 😉kolik vazite?

zzuzzana1
7. bře 2019

@halasovci007 nevim jestli mas nejde pobliz Globus ale tam teda maji pampers premium jednicky 88 ks a dvojky 80 ks a pak jako i vsechny ostatni jednotnou cenu 269

halasovci007
7. bře 2019

@zzuzzana1 to je škoda, Globus mám 50km.Ale děkuji za tip. Třeba se někdo bude chystat do Prahy a vzal by mi je 😍

zzuzzana1
7. bře 2019

@halasovci007 jo jo jako ty jednicky a dvojky mi vychází i levnejsi nez dada👍

lindikova
7. bře 2019

@laola u nás dnes hekani a halekani od peti. To chceš:(

fly80
7. bře 2019

Holky. Je mi tak nějak k pláči. Sem šla za tím svým, že by to jako šlo a on mě odbyl, že nemá náladu 🙄

niki8193
8. bře 2019

@fly80 jeej. To se mi taky stava. Ale kdyz přijdou oni, tak musíme mit naladu my 🤔 vsude stejny 😃 mel by byt rad, ze mas vubec chut 😊

ange_de_la_morte
8. bře 2019

@fly80 : no je taky super no ... u nás je to taky většinou tak že chlap nemá náladu, tak nevím kde je chyba, ale my teda zatím ještě nic - já pořád špiním

fly80
8. bře 2019

@niki8193 přesně. Příště nebudu mít náladu já 😂

fly80
8. bře 2019

@ange_de_la_morte já už dlouho ne, ale nechtěla sem zase nikam chvatat a pak taky, co si budeme říkat, člověk se radši vyspí 😂 alespoň já už jo. Po prvním porodu to trvalo čtyři měsíce určitě. Ale já myslím, že to bylo právě tím porodem. A navíc přišlo jaro že 😂😂

halasovci007
8. bře 2019

@fly80 to je teda sprostak. Až bude chtít on řekla bych taky že nemám náladu. Sicak jeden.. My taky nic, ale já čekám na verdikt zda budu muset na čištění.. 😓 Nelíbil se jim utz že tam něco pořád zůstalo po porodu a tělo se tomu ani nebrání. Dala mi další injekci a ve středu se uvidí. Probrecela sem celý úterý, kvůli tomu, že kdybych musela pod narkozu nebudu moct 6h kojit. Takže jsem začala odstrikavat a mrazit mlíčko. Sem drtila prso a na 2x vymackla 180ml po kojení.. Dnes budu pokračovat. Apropooo nevíte některá kde seženu ty pytlíky na zmrazovani mlicka? Kamarádka říkala lékárna a DM a včera mi řekli, že nemají ani v jednom.. 😖

fly80
8. bře 2019

@halasovci007 taky bych mu to příště řekla, ale on nakonec přišel sám 😂 Každopádně třeba to vyjde samo a na žádný zákrok jít nebudeš muset. Budu držet palce. Škoda že nebydlis blíž. Já těch pytlíku mám doma asi deset, klidně bych ti je dala. Jinak kamarádka je kupovala v lékárně, v takové té nemocniční, jak tam mají všechno možné. Jestli máte nějakou poblíž, dojdi tam. Akorát tedy většinou mají jen velké balení a to je na prd. Já mám zamrazeno v kojeneckých lahvích, plastových. Tak jestli nějaké doma máš, tak stačí to. Ke všem máš dneska i ty víčka, tak jen zavreš a soupnes do mrazáku. A holky ještě poslaly, že zemražujou ve sklenickach od presnidavky.

ange_de_la_morte
8. bře 2019

@halasovci007 : já právě u nás nikde ty sáčky nesehnala, nakonec jsem musela objednat z netu, prý snad možná v nemocničních lékárnách by to mohli mít, ale tam jsem nakonec nešla

fly80
8. bře 2019

Tak holky, kdyby ty sáčky někdo chtěl, tak můžu jen za poštu poslat.

malecek
8. bře 2019

Starosta ve vaně 😂😂

malecek
8. bře 2019

Ženy (jak my velké tak ty mini) máme dnes svátek, tak si to dnes užijme 😘😘

pe_tu_ss_ka
8. bře 2019

@halasovci007 jee mě tam taky zůstal kousek, asi necelý 0,5cm.. Ale dal mi čas půl roku, než dostanu sama menstruaci.. Vůbec mě ničím nestrasil, a ani žádnou injekci mi nedával.. Hlavně mi říkal, že kdyby to neodešlo, tak se to vyřeší jen tenkou jehlou, jako při odběru plodové vody.. Že narkoza není potřeba.. Jinak sáčky jsem kupovala online na medela.cz a pak ve Špuntíku v Praze..

Strana