icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

laola
8. bře 2019

@bemo no teda, ty jsi zvíře s takovým pečením👍👍👍 tak pak hoď výsledek.
Já se asi moc chlubit nebudu, jsem zvědavá, co upaplam...
Ohledně tělíska těžko radit. Každý to má jinak. Já osobně jsem téměř furt "kramařila".

halasovci007
8. bře 2019

Holky to je děs. Dneska mám malou na terase a jak na potvoru fouká jako blázen vítr a čekám že se každou chvíli malá probudi. Tak si říkám najim se když mám chvilku a tak fouká, že mi odlitnul salám z chleba 🤣🤣tak mají pejsci mnamku. Ale musela sem se smát jak tady chytám salám po terase😅 tak to hazim do placu ať se taky pobavíte 😅😅

pe_tu_ss_ka
8. bře 2019

@malecek
@halasovci007 holky to znám, takhle už pokřtil asi 4x pokoj, normálně dostřelil z přebalováku (jedna strana pokoje) až na postel a noční stolek (druhá strana pokoje)... a nepočítám ani kolikrát posral mě 😂😂 párkrát to bylo tip top, když jsem se ohýbala pro plenku v policí pod přebalovákem 😂😂

halasovci007
8. bře 2019

@pe_tu_ss_ka 😅😅😅 jsou to miláčci a umí si vybrat bezva chvíli. Mě parádně ohodila když jsme byli poprvé u pediatra. Triko, džíny i boty, ona celý obleček i přebalovací podložku až na zem 🤣🤣 manžel mi to utiral vlhcakama.. A pak jsem se bála vážení a měla půl kila za týden 😅😅🤣 prý má dvě brady a je vidět, že nestrada.. 🤭🤭

veselaopicka
8. bře 2019

@sarkoc ta ma krasny oci. to bude peknej lapac

sticker
veselaopicka
8. bře 2019

@halasovci007 nam byl ale ted mesic ve stredu. Vy jste asi starsi ne?

pe_tu_ss_ka
8. bře 2019

@halasovci007 to je taky hustý 😂😂 no jsou to potvůrky, a ví, kdy můžou střílet 😂😂

tsasenka
autor
8. bře 2019

Ahoj holky, tak jsem dneska byla na kontrole po 6nedělí. Vyšetření, OK, tak ještě počkat na výsledky. Ale utz byl takový trochu bolestivý, protože mám vyschlou sliznici a prý se spraví samo, že je to tím kojením. A protože v noci kojím 1-2x, tak asi MS přijde dřív, než při předchozím kojení. No, to mám ale radost 🙂
@priefi - máme Durex Elite Intimate Feel do jiných tenkých nejdu, když to asi 3x prasklo, málem jsem dostala infarkt.

laola
8. bře 2019

@pe_tu_ss_ka no malý je balič😍
@sarkoc a malá je taky princezna nádherná. Ty očiska😍
My jsme s Mirďou včera pekli, měl to v paži, usnul u mixéru 😁

laola
8. bře 2019

A tady hotový dort

malecek
8. bře 2019

@halasovci007
@pe_tu_ss_ka
😂😂😂😂😂😂
My jak prebalujeme tak si Plinky a vše chystáme ať pak jen šup vyměníme, protože kolikrát už mě taky posral při přebalování. Minule mi to nandal přímo do ruky 😂😂

niki8193
8. bře 2019

@laola hmmm. Dala bych siii 😍

malecek
8. bře 2019

@laola jj Adam taky miluje zvuky v kuchyni 😃 i vysavač ho baví a dort vypadá supr, hned bych si dala 😍

laola
8. bře 2019

@malecek díky, jsem zvědavá, jaký bude. Zase jsem zkoušela nějaké inovace...😂
Ty jo, Adamkovi už je taky vana malá, co?😁

halasovci007
8. bře 2019

@veselaopicka jj nám včera 7 týdnů
@pe_tu_ss_ka jj jsou zlatíčka 😍😍 ale co měly bysme vsazet sportku. Nevím teda jestli se to počítá, ale říká se, že když slapnes do h.. Že budeš mít štěstí ať si vsadis 🤣 to budem mit štěstíčka 😅
@laola Malý je krásný a dort vypadá k sežrání - pošli malou ochutnávku 🤣🤣 holky já jak nejím čokoládu, aby malá nebyla zacpana já bych si tak něco dala!!
@malecek to mě takhle cura vždy když ji prebaluji. Asi jak je na volno tak ji to líp jde, jenze cura do vyměněny a tak máme velkou spotřebu.

priefi
8. bře 2019

@malecek ehm... my mame taky dady a skoro kazdy den, ho musim prevliknoutz duvodu, ze mu to pretece 😅 kdyz ma pampers premium care, tak ok, ale to mozna kaka tak, ze ok.

priefi
8. bře 2019

@tsasenka ktere tenke praskly? at vim, co rozhodne ne, at nemam infarktove stavy taky 😅 elite jsme meli taky, ale neni to ono 😣

pe_tu_ss_ka
8. bře 2019

@laola to je taky slaďouš ❤ teda a ten dort, mňaaam ... na malého funguje vysavač, ať jen fňuká nebo má hysterák, a jen zapnu vysavač (většinou na odsátí nosu), tak v tu ránu klid chytí si ruce na pupku a kouká 😂

@halasovci007 no to z nás by kuse li být multimilionáři 😃 jinak já si dnes objednala Margotku a koláček, protože dneska jedu na záložní zdroje snad... malej má vzorový sprunt, kdy přes den nespal dýl než hodinu a jinak porad na prsu, a v noci co 45 min - 1,5 když se zadařilo ... a zjistila jsem, že za měsíc to vytáhl na + 1,5kg a +5 cm 😮

@malecek mě nejvíc posral od ruky, přes prsa, po břiše a nože až na po mozku a ještě to plesklo o zem, do ruky to umí taky naložit (když jsme používali rourku, tak jsem používala jednorázové rukavice, protože to vždy bál tutovka) 😂

halasovci007
8. bře 2019

@pe_tu_ss_ka no ne chybí Coca Cola na tu jsem byla celkem závislá v tehu když mi nebylo dobře a čokoláda taky.. Dám si max 1ctverecek za pár dní teď. Takže nic moc.. 😓 A chybí li ty cukry. Ale v neděli jdem ba oslavu tak zhresim a dám si dort ať je jakej je 😅 už se na něj těším..

pe_tu_ss_ka
8. bře 2019

@halasovci007 no já taky miluji sladké... Občas jsem to řešila zdravým pečením doma... Ale to mě teď ten náš mini boss nenechá.. Já ujizdela na oplatkach (mila, kakaové řezy, kavenky..) a té margotce a nejvíc na švestkovém koláči, mňam.. Čokoládu mám ráda hořkou, ale co jsem na ni jeden čas fakt ujizdela a ani mi nedošlo, že může zacpat, tak malej mi to následující dny vysvětlil a od té doby jsem čokoládu neměla 😂 jen si dej, já se dostat někam, kde bude upečeno, tak si taky nacpu pupek 😂

malecek
8. bře 2019

@priefi mi to právě dělaly Pampers active co plinka to převlékání. Dady super, ani v noci skoro neprebaluju a v pohodě, ani opruzeny není (tuk,tuk) co nekaka pokaždé je to lepší. Dady používám zelené, fialové jsem nezkoušela nevím jaký je v nich rozdíl.

malecek
9. bře 2019

@laola ne ne není malá neboj 😂

@halasovci007 jj na volno se čůrá nejlépe 😂😂

bemo
9. bře 2019

@laola páni, ten dort je úžasný. Jejda, já bych si tak dala. To je dobrý nápad s těmi bonbóny na ozdobu. Já teď dodělala korpusy, nakonec jsem udělala jen 3, kamarádka, co jde za kmotru nám peče dort pro Šimonka a babičky obě taky nakonec něco napečou, tak jíst asi bude co.
Zítra jede nejstarší dcera na konzervatoř, na konzultace k nějaké profesorce, za dva týdny jede na soutěž, tak jsem zvědavá jak to dopadne a asi jsem totálně neambiciózní matka, ale normálně už bych byla i radši kdyby se dál nedostala. To cvičení a hodiny navíc, to je hrůza, bojím se že dceru už to úplně od klavíru odradí.
@sarkoc to jsou očička.
@laola to je budulinek krásný. Nám se taky líbí zvuk spotřebičů, hlavně fén 😀
@pe_tu_ss_ka já si taky čokoládu dát nemůžu, mám ráda ty hodně procentní a to je pro Šimonka jak špunt do zadečku, pečivo nejím vůbec, to je taky pro něho utrpení. Ale už jsem si dala párkrát kafe s kofeinem a teda to mě tak neuvěřitelně nakopne, tak snad to jednou za čas vadit nebude.

pe_tu_ss_ka
9. bře 2019

@bemo Joo kafe.. Tak to si jedno denně neodpustím 😁 pečivo také nemůžu, takže jim jen ten hutný z lidlu..

krisatko
9. bře 2019

@laola Tak to závidím takový samousnutí... Mě ta malá potvůrka přes den vubec nechce spát, včera už jsem se naštvala, protože předevčírem neusla už ani v kočáře, tak jsem ji strčila chlapovi do postele jak přišel z práce a chrněli tam spolu. Jinak by asi nespala, kdyby necítila někoho z nás u sebe.

krisatko
9. bře 2019

@pe_tu_ss_ka
@bemo A nemá to kafe potom vliv na spavost dítěte? Já bych ho po ránu taky snesla.... Rozpustné... Teď piju jen Caro a není to ono :-/

ange_de_la_morte
9. bře 2019

Holky malá se dneska vzbudila a má očičko úplně slepené hnisem, takže co s ji můžu do očka kapat ? klasický opthalmoseptonex v kapkách ? k DR. jdeme v pondělí na poradnu

krisatko
9. bře 2019

@ange_de_la_morte naše to měla pár dní zpátky, mamka poradila jen utírat a vytírat převařenou vodou, za den byl klid.

niki8193
9. bře 2019

@ange_de_la_morte ja malé kapala Occusept. Tedka je to v pohodě.

pe_tu_ss_ka
9. bře 2019

@ange_de_la_morte To měl malý teď týden zpátky.. Může tohle... Jinak kdyby se to do 4 dnů nelepšilo, tak dětská napíše kanamycin.. A tam pak se ocuflashem myje očičko a následně kapou kapky dle předpisu od doktor

Strana