Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@niki8193 : u Matýska jsem mazala Linolla Fett https://www.drmax.cz/linola-fett-krem-50g?_ga=2... a vyčesávat, někdo říká že stačí i oliváč, ale ten u nás neměl ten efekt, Klárka to zatím nemá
@halasovci007 : fotky moc krásné, sluší vám to tam
Holky dneska se nám po 5 dnech vrátil tatínek ze cvičení a večer přijede moje ségra na celý víkend ( nemá ještě děti), takže já budu mít víkend ve znamení relaxu a dospávání tohoto týdne 😀 ... no dobře nebudu spát, budeme chodit ven a někam na výlet ale i tak to bude relax
@ange_de_la_morte děkuji.. 🍀 Jak si se rozhodla s tím vyšetřením?
@ange_de_la_morte ju to se máš..tak si to užijte.. Taky zítra jedu k našim, tak bude princezna obletovana ostatními.. A moje ruce si den odpočinou..
@halasovci007 : dneska mi to tam nikdo nezvedal, myslím že dnes neordinují,zkusím v pondělí, každopádně dneska už zase jen špiním, tak doufám že třeba to bude vpohodě ... jojo je to paráda jak má chvíli na rukách dítě i někdo jiný 😀
@priefi tělísko mi doporučil doktor, další miminko fakt neplánujeme. Ale mám strach, ne každému to sedne. A nacpat do toho tolik peněz a pak když by to muselo ven, to by mě fakt štvalo.
@krisatko a ty azalia jsou vhodné i při kojení? Sice jsem objednaná k dr na zavedení toho tělíska ale asi to zruším.
@laola a ty jsi to tělísko měla někdy,?
@halasovci007 moc vám to sluší na fotkách, všem třem.
@bemo Mne knez i z pripravy tak nejak slusne vyhodil. Vzala jsem si 2 letou dceru a ta zacala chodit mezi ostatni, tak jsem sla domu. Kdyz nemohl manzel, musela Kajka sama. Tenkrat me to teda dost mrzelo
@niki8193 Miky to ma taky. Loupala se mu cela hlavicka. Mam Sebclair - masticku i sampon. Pouzivam asi tyden a krasne se to hoji
@bemo děkujeme 😘
@ange_de_la_morte tak držím palce ať je to v pořádku.. Mě to asi nemine. Ani kapky nezabírají 😢😓
@ange_de_la_morte děkuji. Paní v lékárně mi poradila uriage eu thermale. Tak uvidíme zda to zabere. Mam i šampon. 😉
@halasovci007 : a kdy budeš znát verdikt ?
@halasovci007 udelali mi uz primo v narkoze jeste. Ale me odvezli v 10 na sal a v 11 me dovezli na pokoj. Rikali mi 10min zakrok a nakonec to trvalo 45min podle casu kdy me odvazeli ze salu co sem koukala na hodiny.
@ange_de_la_morte v úterý..
@veselaopicka no taky bezva teda.. Tak hlavně že to udělali pořádně - známá musela jít 2x 😓
@veselaopicka krásný úsměv. 😍 U nás se sice snejene, ale na rýmu a zvýšenou teplotu 😓
Ahoj holky, tak se zase ozývám, tentokrát již po zákroku. V pátek jsem se byla objednat do nemocnice a když paní doktorka viděla kolik toho tam je, nechtěla mě pouštět ani domů, ale jelikož jsem neměla nic připraveno, ani odstříkáno pro malýho a ani jsem nebyla na lačno, tak jsme se domluvily na sobotu (dnes) hned ráno. V půl 9 příjem, v půl 11 mě vezli na sál a v 11 jsem byla už na pokoji. Měla jsem jít tedy hned dnes domů, z důvodu, že plně kojím a tady miminka být nesmějí. Nakonec jdu ale domů až zítra ráno. Byl tu doktor a říkal, že tam toho bylo opravdu hodně a že by raději mě tu měl přes noc, kdybych se případně rozkrvácela. Takže jen odstříkávám a malý, jelikož neměl moc velkou zásobu, tak mu přítel bude muset dát doma UM. Doufám, že se tím nic nezkazí. Jinak ještě nevím, co mi tam zůstalo. Jestli zbytky placenty, nebo se tam mohla udělat velká sraženina krve? Před operací to konzultovali ještě 3 doktoři a říkali, že jsem měla velké štěstí, že po 7mi týdnech jsem v pohodě. Že nezačalo žádné velké krvácení ani horečky. A teď mi řekněte, čí je to chyba, porodnice, když mě pouštěli, neudělali sono (sono jsem měla poslední hned po porodu), nebo se to nedalo předvídat?
Nakonec to není tak hrozný jak jsem čekala, takže holky Vám, které to čeká držím moc palečky ✊🏼😊
@buchosab to mě mrzí. Mě řekli, že malou budu moct mít u sebe. Akorát až budu mimo že ji musí někdo ohlídat takže tam bude manžel. Že těsně před zákrokem nakojim a odstrikam dávku pac nebudu moct kojit cca 3 hod. Ale já vím, že tam mám 1.5cm těleso prý jejslis kouselnprirostle placenty nebo banku se zaschlou krvi. Jsme devátý týden po porodu. A taky mi nic nebylo.. Chyba vibto je by mě taky zajímalo.. Ale jporod je celkově velký zásah do organismu takže možná prostě ani není chyba nikde. Preju ti brzké uzdravení. Mě to čeká příští pátek pokud se nestane malý zázrak. Bolí tě něco potom?
@halasovci007 Jsem v plzeňské nemocnici a miminko lze mit u sebe jen do stáří 6ti týdnů, jinak se to proto dělá ambulantně, aby mohla jít matka domů. Já jsem něco odstříkala tady v porodnici, ale to co bylo po zákroku do 6ti hodin jsem musela vylít-kvůli narkóze. Takže bych malýho dneska stejně nenakojila, ani kdyby sem přišli. Ty správné mlíčko se tvoří teď, tak bude mít domů do zásoby. Jinak po operaci jsem musela 2 hodiny ležet, až pak jsem mohla vstát a dojít si na záchod. To se mi samozřejmě udělalo zle, zatočila se mi hlava a bylo mi na omdlení. Lehce mě pobolíval podbříšek, jako při MS. Teď už je ale dobrý. Když se na to zaměřím, tak lehce cítím spodek. Když kýchnu nebo smrkám, tak je to cítit víc. Bolest bych přirovnala jako po porodu, ale samozřejmě ne v takové intenzitě, jen lehce. Ale to se srovná, každým dnem to bude lepší a lepší. Já měla nález 60x30mm. Držím palce ✊🏼
Ahojte, včera jsme byli v poradně a Adam má v necelých 11 týdnech 7180 g, už jsme mimo tabulky 😂 příště už nás čeká očkování a budeme dávat i prevenar.
@malecek moc vám to sluší. Malej je krasnej.. A je to teda kus chlapa 😉
@buchosab já se právě hned ptala co s kojením a taky už nám mlíčko i zamrazeny pro jistotu. A mě řekli, že budu moct mít malou u sebe.. Tak snad to tak bude.. V úterý nám ko a pokud to tam furt v pátek zákrok.. Dnes mi ve sprše teklo mlíčko samo tak snad to půjde. Ona mi prave sestřička hned říkala, že nebudu moct kojit, že nakojim těsně před zákrokem a pak že odstrikam a pak by se rozmrazi lo to zamrazeny.. Budeme v mladoboleslavské nemocnici.. I když bych si přála, aby ten kousek odešel sam..
@halasovci007 děkuji 😍
Prý mám místo mlíka šlehačku 😂😂
@veselaopicka nádherná 😍
@buchosab teda to je fakt masakr, že si to vůbec v nemocnici lajznou bez sona... kolik peněz je to stojí? Jako samospasitelný to asi není, komplikace může být kdykoliv, ale přístroj mají, doktor se k provedeni a interpretaci snad taky najde, tak nevím co s tím dělají takovou vědu...
Hlavně teda ale ze jsi v pořádku😍

@priefi děkuji