icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

laola
16. bře 2019

@malecek taky tam chceme jít. Prý tu výstavu prodloužili (asi věděli, že nestíháme)😂

malecek
16. bře 2019

@laola jj do půlky května, doporučuju koupit vstupenky online

malecek
16. bře 2019
malecek
16. bře 2019
bemo
16. bře 2019

@tsasenka no vidíš a přece by mělo být nejdůležitější být s tím dítětem u toho a ne, že tam někomu vadí přítomnost nějakého dalšího dítěte. Každý nemá možnost hlídání. Já chodím na všechny rodičáky a akce jen pro rodiče se všemi dětmi. Nikdo mi naštěstí nikdy nic neřekl, možná si to myslí. Ale ve farnosti vědí jak to manžel s prací má a tak asi mlčí, i když naše farnost je fakt baby friendly a nemůžu říct nic na nějaký nesouhlas s přítomnosti dětí.
@laola to jsem nevěděla že i u vás nebylo miminko plánované a vadilo ti to tělísko, třeba ze začátku? No, já jsem už skoro rozhodnutá pro nějakou jinou ochranu

@krisatko tak to se dr zeptám.
@veselaopicka ta má kouzelný úsměv. Mě se taky podařilo jich pár zachytit. Člověk by se i zlobil, že, když ho miminko nenechá vyspat, ale copak to jde, když se na nás ty děti potom takhle koukají 😀
@malecek tak Adámkovi nic nechybí, když má takové slušné přírůstky. A vypadá víc než spokojeně. Šlehačka je dobrá 😀
@buchosab teda taky se divím že ti nedělali utz. Mě dělali vždy před propuštěním.

bemo
16. bře 2019

Takhle se culíme my 😀

malecek
16. bře 2019

@bemo no krásné se culí 😍😍

laola
16. bře 2019

@malecek no ty brďo😱😱 to je fronta jak včera u nas v Pepcu😂

laola
16. bře 2019

@bemo juu, to je krásný úsměv 😍

laola
16. bře 2019

@bemo když mi tělísko zavedla, tak zjistila, že nesedí, tak mi tam dala jiné. A asi tím jak se ve mně porypala to nebyla žádná sranda. Asi do pul hodiny se mi začaly dělat mzitky pred očima, zle od žaludku... prostě jsem myslela, že je po mně. Asi po třech hodinách to přešlo.
Co nepreslo bylo nepravidelne a dlouhodobé krvaceni.

laola
16. bře 2019

@bemo jinak jsem o tělísku neměla ani páru, žádné tlačení při sexu nebo tak...

halasovci007
17. bře 2019

@bemo ten se krásně usmíva 😍

krisatko
17. bře 2019

@malecek co máš za nosítko? A jsi spokojená?

ange_de_la_morte
17. bře 2019

@buchosab : pěkné no ... tak hlavně že už je to dobré ...máš alespoň fajn že odstříkáš mlíčko, já odstříkám tak max 20-30 ml víc ani ťuk i když malá si vytáhne kolik potřebuje, u nás by to byl taky možná potencionálně konec kojení

veselaopicka
17. bře 2019

@bemo taky ho rozesmala tvoje probdela noc?😄😄

halasovci007
17. bře 2019

@ange_de_la_morte já si taky myslela že neodstrikam. Vlezla jsem do vany na prso vařící vodu a odstrikala jsem 80ml večer, 80ml v noci z toho samého prsa po kojení.. V průběhu nahrivat a drtit dokud to jde. Jsem tak zblbla tělo, že mi z druhého začalo kapat tak jsem to chytala taky. Škoda každé kapky. Už je vše na mrazáku kdyby náhodou a před zákrokem večer a v noci odstrikam čerstvé.. Trvá to teda cca hodinu a nebudu lhát docela to bolí. Já to prso fakt drtila co to šlo.. Ale výsledek mám..na mrazák jednou 160ml a jedna 80ml k tomu

moncicak1983
17. bře 2019

Začala už některé z vás menstruace?

malecek
17. bře 2019

@krisatko mám půjčené nosítko Mia. 100 % jsem spokojená nebyla, ale zatím se v tom moc nevyznám tak zkouším.

krisatko
17. bře 2019

Holky já asi zešílím z toho častého kojení... Navíc se teď malé asi mění režim tak vůbec nevím co budu dělat. Doteď jsme měli režim že vstávala kolem 7:30-8:00, jedla hned po probuzení a pak buď v 9 ještě jednou nebo až v 10:00 a hned po tomhle kojení šla do kočárku kde pospavala ( nespala konstantně) do cca půl 12, buď jedla hned nebo až ve 12. Znovu ve 13:00 a pak ve 14:00 nebo 14:30 podle toho jakou má náladu. A pak se jí snažím většinou uspat tak aby o půl 4 už spala. Jenže poslední dva dny mi spí i po tom obědě a odpoledne samozřejmě už spát nechce což je pro mě problém protože chlap se vrací z práce až kolem 4 a dřív nemám žádné možnosti hlídání. Existuje nějaké zaklínadlo jak to upravit?

krisatko
17. bře 2019

Přes noc naspi na dva až třikrát kolem 8 hodin a když přičtu spánek dopoledne a odpoledne tak spí nějakých 11 hodin.

bemo
17. bře 2019

@laola no teda to je hrůza, taková reakce. Já jsem objednaná za týden a mám tam jet sama s dětmi, tak to asi zruším a řeknu mu o prášky. Kdyby byla taková reakce u mě, tak nevím nevím, budu tam sama s dětmi a autem.

Holky, tak my jsme dnes objednali na veletrhu sporťák. Byli jsme po osmi letech na Veletrhu pro dítě a udělala jsem si radost a koupila jsem si krásnou tašku na kočárek.
@moncicak1983 naštěstí ještě ne a dřív jak za půl roku ji neočekávám, alespoň to tak bylo 4x 🙂 ale kdyby přišla ještě později, tak mi to vadit nebude. Ty už jsi to dostala?

ange_de_la_morte
17. bře 2019

@halasovci007 : já jsem, s tím měla problém i u staršího, tak první měsíc nebylo odsávání problém, pak už konec - nemám nalitá prsa a odsaju minimum

veselaopicka
17. bře 2019

@moncicak1983 ne nezacala ted budeme mit 6 tydnu. Ale dneska me strasne bolel podbrisek a motala hlava. Tak doufam ze to neni ona🙄🙄 ja ji jeste nechci.

priefi
17. bře 2019

@moncicak1983 me mozna ano, aleje divna... 2 dny slabe spineni, pak dalsi den jako slabsi ms a konec, po 14 dnech repete... tak nevim, zda to je ok, nebo co to je

ange_de_la_morte
17. bře 2019

@krisatko: a nemůžeš všechno kolem koní dělat teda po obědě když spí ? u nás je to každý den jinak, zatím moc o režimu nemůže být řeč, vařím hned ráno a pak využívám každé chvíle kdy spí abych šla ke zvířatům nebo na zahradu - dopoledne většinou usne na hodinu, opoledne spí po obědě cca 2 hodiny ale jen když ležím vedle ní a ideálně má prso v puse, jinak je vzhůru po 15-20 minutách a znova ji musím uspat a tak pořád dokola ( prostě nespí klidně), někdy usne ještě v podvečer na hodinu, jinak jsou ty spánky strašně krátké a nic moc člověk nestihne

laola
17. bře 2019

@bemo chlub se sportakem i taškou😉😍
Třeba je to teď s těmi novejsimi tělísky lepší. Možná su prostě jen sracka a nic nevydržím 😁

laola
17. bře 2019

@krisatko u nás režim taky asi nic moc - teda aspoň přes den... i když-vstavame v 6, pak nekdy usne hned někdy ne. Přes den prostě pokaždé jinak. Teď když jsem viděla, že by spal a v noci to stalo za💩, nalozila jsem ho do kocaru a jelo se na dvě hodiny ven, aby se dospal. Ale večer ho teď každý den okýbluju, napije se a většinou usíná a spi třeba 4 hodiny, pak se budí cca po dvou hodinách.

laola
17. bře 2019

Jinak nám tu otevřeli Pepco: no moje nervy, to zas bylo peněz😁😁

halasovci007
18. bře 2019

@ange_de_la_morte je fakt, že už taky nenam tolik nalita prsa, asi už se ustálila laktace..
@veselaopicka byla si už na ko po porodu? Na tyhle příznaky se mě ptala dr. v nemocnici v souvislosti s tím, že mám jít na to docisteni.. Ještě se mě ptala jestli nemám teplotu nebo naopak zimnici a bolesti v podbřišku, což teď čtu má i
@priefi.. Ona to totiž neni asi taková sranda, ono může prý způsobit pěknou paseku např. zánět nebo otravu krve.. 😖😓 Jsem ráda, že mě alespoň hlídají i když nadšená narkozou nejsem mno a myslím, že mě to nemine..
@laola jooo Pepco je zrout peněz, ale zase nakoupís krásný věci za pár kaček..

pe_tu_ss_ka
18. bře 2019

@moncicak1983 jj začala 9 týdnů po porodu 🙄

Strana