Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 Miky to taky dela, vypadne dudl a sup tam ruce 😅
@tsasenka manzel mi dnes poslal clanek, ze Babis zareagoval na int.petici a prislibil 300tis rp vsem, co budou cerpat (ti, co vycerpaji driv, maj smulu)
@pe_tu_ss_ka jj tak to jo. Nase snim usina a jak usne tvrde ze by se vedle ni dalo strilet tak ho vyplivne a pak uz ho nechce a ani po jidle mi ho neveme. Vcera jsme tu vrtali a vysavali a ona vesele spala.. u prsa taha 5 min a pak se zacne kroutit a vztekat dokud si neodkrkne kdyz ji chci dat z druhyho tak nez ji prehodim na druhou stranu tak to je histerie 😀 - po tatinkovi nervacek. Ale jak si odkrkne tak uz je v klidu. Ale co jsem ted vyzkousela a fakt to funguje tak sem koupala obden a nekdy vecer usnula v pohode a nekdy histerie do 23h.. ted poslednich 14 dni koupeme kazdej den po ulici o pul osme jdu napustit vanu po 8 dostane najist a po pul 9 chrni bez breceni max ji vypadne dudel tak ji ho dam zpet a je to a spime cca 6hodin. Ale od tech pul 8 uz zacne byt protivna.
@bemo ja teda ne ale kamoska pila meltu a mela to mliko jak smetanu.
@veselaopicka taky jako u nás, když přetáhneme jeho čas, tak je taky zle... 😂 A co se kojení týče, tak jemu stačí jedno a to tahá jak o život a stačí mu právě jen 6 minut, v noci ho nedávám ani krknout, protože je hned mrtvej 😃 ale teď se naučil, že kolem 17 spustí hysterák, a partner už si to začíná brát osobně, že když přijde domů z práce, tak pořád jenom řve 😂😂😂
@pe_tu_ss_ka talhle to mel bracha vzdycky kdyz prijede tak je to v dobe kdy se zbudi a ma hlad a nez umicham nutrilon tak rev..a bracha dyt ona porad rve 😆😆😆 oni taky cekaji tka mu dycky rikam
Zvykej si 😄 zachvili to mas doma taky. Ja ji sice odkrknout dam ale nekdy tu pochodujeme pet min a nic tak ji dam spat radsi na bok ale v noci odpadava hned a to ji staci 5 min a je zase spici za coz sem rada pac ja sotva vidim. I kdyz pro me je lepsi krmit ve dve rano nez v 6 rano..ve dve rano funguju ale v 6 to je pro me des bes
@laola to je fesaaak 😍😍
@laola mam tu tri flasky domaciho vajecaku taky to pomuze????😃😃😃😃
@veselaopicka noooo, mohl by😂😂 ale spíš budeš asi na šrot, bo u domácího nezůstane u jedné😂 Malá je nádherná😍 Jaké haze úsměvy😊💞
@priefi tak uvidíme. Ale alespoň se začalo něco dít díky té petici. A když už se s nima sešel Babiš, tak to něco znamená..
Jinak naše treperrnda maká začala do pusy strkat ruku i k dudlíku a maska u toho a slinta. Je to docela koumak 😂😂
@veselaopicka já včera měla meltu navíc odpo a teď musím jít měnit vložky do podprdy mám je úplně nasakly mlikem. Je to fakt zázrak.. Je fakt, že malá teď spala 5a půl hodiny..
@veselaopicka ta je krásná 😍
@laola ten na kukadla jak studánky. Jsou to zlatíčka ❤️
@zuzekk
@pe_tu_ss_ka
@halasovci007
@lindikova
@tsasenka
@priefi
@ange_de_la_morte @laola
Holky hrozně moc díky, určitě vyzkouším. Jediné co mě napadlo je že se omezuju v jídle. Ne v množství, ale spíš jím méně tučné, to jsem u předchozích dětí nikdy nedělala, že by to bylo z toho. Jinak s tím odpočinkem, to mě taky dr pobavila, když se mě zeptala, zda si jdu lehnout i přes den 😀 manžel je teď na celý týden mimo ČR, takže o odpočinku, třeba na chvíli když by dojel z práce, taky nemůže být řeč. No, snad něco pomůže. Je pravda, že jsem se tím spíš vystresovala já. Nějak jsem to nečekala a naše dr mi to řekla jen tak mimochodem, vůbec to nijak nehrotila, naštěstí. V tomto ohledu je opět psychika dost zásadní.
Holky od příjezdu z porodnice je u nás každé ráno stejné nejpozději v 5 ráno je Klárka vzhůru a neusne další 2- 3 hodiny, poslední dny si to posouvá blíž ke 4 hodině, dneska to bylo 4:08 co jsme vstávali, co my budeme dělat po změně času to fakt nevím. jako vstávat ve 3?
@bemo : na jídlo já musím myslet jinak mám pocit že mlíčka méne , u mně je to ale spíš že zapomínám jíst - nepřijde mi že jsem třeba už 4 hodiny nejedela
@veselaopicka právě malej ani tak nebrečí hlady, jako že fakt padne 5 hodina, a začne ho trápit bříško.. A to i když sám napustí plínu, tak stejně pak musím pomoct rourkou, a to se zas dovyprdí.. Pak je na chvíli klid, a pak to spouští hlady 😂 Takže jen o víkendu si ho partner užívá, jak vykecává, výská a směje se, ale v týdnu má prostě smůlu 😂😂
Ty vado to dnes byla noc... 😴 Od usnutí byl pořád neklidný, plácal rukama, a kopal nohama tak, že úplně nadskakovala peřina.. A o usnutí hned po kojení jsem si mohla nechat jenom zdát... A od půl 2 do půl 4, jsem k němu jenom chodila, nakonec jsem si ho vzala k sobě, ale těch pěstiček, co mi naložil, než se po půl hodině uklidnil a usnul jen na další půl hodinu, kdy chtěl naopak zase jíst 🤦no asi se mu mě zželelo, protože po rource, zkoušce odsátí nosu a 2x kojení během 45 minut, odpadl na 3 hodiny už u sebe v postýlce... Ještě že dnes musím jen na poštu.. 😂
@pe_tu_ss_ka ty jo, asi měl špatnou noc. Tak snad bude přes den hodný a nechá tě odpočívat 😉
@ange_de_la_morte u nás si to posunul na 6 ráno, dnes výjimečně po špatné noci to natáhl na 8... Což jsem byla ráda.. Ale jestli to pak posune na 5 po změně času, tak mě tu budeme asi dělat společnost partnerovi, které bude určitě rád, že nemá klid na rozkoukání než pojede do práce 😁
@halasovci007 jojo už tak 14 dní furt žere ruky, palce..... A děsně u toho slinta
@fly80 no teď to krásně dospává, nejdřív v kočárku cestou na poštu a nevzbudil ho ani přesun z kočárku domů do postýlky.. Jak já bych se natáhla taky, ale vím, že jakmile to udělám, tak bude hned vzhůru, miláček jeden 😂
@pe_tu_ss_ka mě malé taky včera večer mlátila a škrabala při k. Pak usla o půl 9 a o půl 10 už byla s brekem vzhůru. Nakonec zabrala až po dalším kojení kolem půl 11. Asi nějaké erupce zase. Nebo u nás možná reakce na ten Zlín
@krisatko nevim na co mohl reagovat, úplněk už byl, a to spal jak zabitej 😁 a jak jste dopadly v rizikové poradně?
@pe_tu_ss_ka prý dobré. Že ji berou jako 2 měsíční a tomu odpovídá. Znovu jdeme za 3 měsíce. Jenom mě trochu mrzí že jim nepředvedla jak krásně pase koně doma. Tak jsem ukazovala fotky a videa.
@priefi Objednávala jsem si oblečení na křtiny a měli tam bodyčko Mikuláš, tak jsem si na Tebe vzpomněla 🙂 Já ho mám objednané 2x ve dvou velikostech, zítra by to mělo přijít 🙂
https://www.kojeneckeobleceni.cz/Body-s-ceskym-...

@fly80 tak to je mazec.. O já nevím co je to propadlo.. Si poz avaji svět. 😍