icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
26. bře 2019

Jinak ještě info mají velké slevy v Rossmannu na Pampers ubrousky a právě na tu Weledu, kojící čaje mají v akci a v letáku mají ještě 10%slevu i na zlevněné věci.Treba se to někomu hodí.. Já dělala velký nákup a máme zásoby. 😇😇

zzuzzana1
26. bře 2019

@halasovci007 tenhle jsem.koupila pred dvema tydny v tete drogerie v ruzove

pe_tu_ss_ka
26. bře 2019

@halasovci007 máme téměř vše od weledy, měla jsme v těhotenství i pro sebe oleje na hráz, prsa i bříško.. Ale je pravda, že ta dětská weleda do koupele klouže pěkně koupali jsme malého, a ten můj si pak málem rozbil ústa, když se šel sprchovat, protože jsme jen vypustili vanu a věnovali se malému a pak ji zapomněli vypláchnout 😂😂😂 ale máme i olej na tělo (tím mu masíruju bříško po každém koupání, když je prohřátý - asi ale zajdu do obchodu přímo pro ten olej na bolení bříška), mast na zadek a krém proti omrznutí (i když ten jsme letos použili párkrát, protože si moc zimu venku neužil).. Jinak tím malému vždy žínkou omývám i obličej, partner mu jednou omylem když blbnul cáknul tak, že si trochu loknul a teda zakuckal se, ale nic mu po tom nebylo 🙂

pe_tu_ss_ka
26. bře 2019

@zzuzzana1 já si myslím, že ten dudel jsem tam taky viděla, když jsem sháněla dudel medvídka od aventu

dorxa
26. bře 2019

@halasovci007 jee taky mame tento dudlicek.byl dlouho jediny co dudlal maly..a dalsi zbirku ruznych druhu k tomu..nez jsem zjistila ze malemu vyhovuje kulaty tvar ..puvodne jsem myslela ze jen kaucuk a ne ten silikon..ale ani kaucukovy ortodonticky tvarovany neprosel..tak jsem nakonec patrala po kulatem tvaru a nasla jsem canpol baby a ten jak pekne mlaska..neni tak velky jak tento takze super.😀

malecek
26. bře 2019

@halasovci007 tu mesickovou koupel používám od narození, i na obličej v pohodě.

bemo
26. bře 2019

@veselaopicka tak meltu jsem si dneska taky koupila a řekla bych že to zabírá. Díky za tip. To máš doma veselou slečnu
@laola to je budulinek krásný. Taky bych řekla že je ti podobný.
@halasovci007 jakou má radost, to je krásný. U nás se taky ztuhne, jak vezmu mobil či kameru.
@ange_de_la_morte teda budíček v 4 hodiny si nedovedu představit. A to vydržíš až do večera, já bych byla mrtvá.
@priefi no, dnes jsem na tuky nekoukala, tak jsem zvědavá. Já se v jídle musím omezovat, jinak hned kynu, ale teď je důležitější aby Šimísek přibýral. Tak holt budu růst s ním.

halasovci007
26. bře 2019

@zzuzzana1 fakt jo? Tak děkuji za radu zítra tam jedu a koupím taky růžový a do zásoby..
@pe_tu_ss_ka paráda to jsem ráda, že se nemusím bát. Já srm že všeho vyjukaná, ale říkám si že je to pro děti od narození, tak se s tím. Musí počítat..
@dorxa když už půjdu do ty drogerky, zkusím koupit i tenhle. Už budem mit 17 dudlíku 😅 jeden sem a jeden tam a nakonec zůstane u toho starého 😅😅
@malecek tak bude krásně vonět kočka naše. Akorát krém tělový mám od Sebamed, tak bude taková dneska všech vůní 😅😇
@bemo jj to má radost. Je to naše šikulka 😍❤️ ale i potvurka nechce se ukázat pro veřejnost když vezmu mobil 😂😅
@bemo myslím, že nebudeš růst. My máme jedno dítě, neomezují se v jídle a hubnu. Ty musis být při pěti dětech v takovém kolotoci a zaprahu že určitě schodis ani nevíš jak. Dnes jsem nabehala přes 8km s kočárem 😅 taky jsem ko 😅 ty hodinky jsou fakt dobrý skoro 12000 kroku ukazují..

bemo
27. bře 2019

@halasovci007 taky už jsem nad těmi hodinkami přemýšlela, hrozně by mě zajímalo kolik toho nachodim za celý den a noc 🙂
@malecek Adámek je teda tvoje věrná kopie, fakt celá maminka. U nás jsou všechny děti prý do manžela, podle okolí.

Holky, včera jsem dceru (čerstvě 5 let) naučila zavazovat si tkaničky, teda takovou radost, to bych vám přála vidět. Pak si to vyzkoušela ještě asi 50x prý ať si to ta paměť zafixuje, jak sama říkala 😀

ange_de_la_morte
27. bře 2019

@bemo : taky že padám únavou ale co nadělám 😀 dneska to bylo lepší vzbudila se už ve 3 a v půl 5 zaspala a ještě vydržela do 6 i když trochu kňourala ... Matýsek má 6 a s tkaničkama pořád bojujem

pe_tu_ss_ka
27. bře 2019

@ange_de_la_morte tak náš prcek, měl dneska už lepší noc.. Buzení cca po 2,5 hodinách, a hned odložitelný a zase zaspal ve své postýlce a to jsem si dnes na něj rozložila postel, aby jsme se tu nemačkaly, tak to nebylo potřeba ☺️ jinak dnes zaspal o půl 6 a spí do teď, či když už asi bude vstávat. Ale já bych tak pokračovala.. Nějak mě totiž začíná bolet v krku a rozjíždí se mi rýma 🙄

pe_tu_ss_ka
27. bře 2019

@ange_de_la_morte mě se docela osvědčil jeho velký slon, rozplácnu mu ho nad ránem přes bříško a prsa, on má pocit, že ho někdo drží a hlavně mu nejde světlo tak brzy do očí, možná proto se mi daří ho teď 2x po sobě udržet spát do skoro 8..

krisatko
27. bře 2019

@pe_tu_ss_ka
@ange_de_la_morte holky ad spaní jo.... doteď jsem malou přikrvala jen takovými těmi chlupatými měkkými dekami... strašně super to je, když ji chci třeba do něčeho zabalit... každou noc se vrtěla, mrčela, vstávala jsem kolikrát i 3x na krmení ona si po 10 minutách cucnutí hned usla... Včera jsem ji přikryla klasickou peřinou a na jídlo ve 3 jsem ji musela budit a ani nad ránem se nevrtěla nemrčela tak jak vždycky, spala pěkně až do 7....

pe_tu_ss_ka
27. bře 2019

@krisatko on má také klasickou peřinu, mamka mu jí nechala dělat, ale ten náš fotbalista, do ní mlátía s kope tak, že to nadzvedne až ke kolotoči 😂😂

fly80
27. bře 2019

@bemo ty jo, jak si to udělala? Rsp jak si jí to učila? Ta naše to neumí, pět už má a já vůbec nevím, jak jí to naučit. Navíc má všechny boty na suchý zip.

tsasenka
autor
27. bře 2019

@priefi Dneska mi má přijít balík, tak Ti to vyfotím 🙂 Chtěla jsem mít na křtiny miminko- takže jsem objednala bílé oblečení - dupačky, bodynko a kabátek, je tam vyšívaný medvídek. A pak jsem koupila o velikost větší overal, kdyby náhodou Miky moc vyrostl 😀

malecek
27. bře 2019

@halasovci007 ta měsíčková koupel má jemnou vůni tak se tu to nebude nijak bít, jak pak mazu ještě olejíčkem od bubchen ten miluju už od staršího.
@bemo děkuji 😍
Meltu určitě pij já piju i 4x denně, teď mi mamka koupila ne v sáčcích ale v piksli co vypadá jak Caro a ta je chuťově lepší a trošku podobná chuťově klasické kávě tak mi to ani nepřijde že piju meltu, ikdyz ji mám i tak ráda.

tsasenka
autor
27. bře 2019

@halasovci007 Každé miminko jde naučit na dudlík. Mně jen první dcera vzala hned dudlík, ostatní jsem to musela učit a vůbec mě nezajímalo, že ho nechtějí 😀 Koupila jsem Nuk a všechny jsem je na něj naučila 😀 TAk držím palečky, ať to jde 🙂
Ségra pracuje v porodnici a říkala, že to jde a mají jen jeden druh dudlíku a naučili všechny, co potřebovali (miminka odložené, co neměly maminku)
@fly80 Naša se naučila zavazovat tkaničky až v průběhu první třídy, vůbec jsme to neřešily - měla boty na sucháč 😀

malecek
27. bře 2019

Adámek zjistil novou zábavu a to se zvedat hlavičkou nahoru jako by si chtěl sednout a pěkně se u toho rozčiluje že to ještě nejde 😂
A včera celou dobu co byl vzhůru tak furt mlel pantem ty zvuky i psa děsily 😂😂
A co vezmu do ruky mobil tak ztichne, mobil nemá rád 😖

malecek
27. bře 2019

@tsasenka @fly80 starší se naučil zavazovat tkaničky až skoro v deseti, dřív mu to hlava prostě nebrala, tak měl holt boty na suchý zip a své vysněné na tkaničky až se naučil

malecek
27. bře 2019

@tsasenka já jsem učení na dudlík vzdala, při snaze mu ho dávat do pusy spouštěl sirénu s davicim reflexem tak mi kupa dudlíku doma leží a nic ještě max toho medvídka bych zkusila.

halasovci007
27. bře 2019

@bemo já jsem si je koupila ptz aplikace na mobilu svindluje a chci chodit 10tisic denně, ale hodinky svindluje víc než mobil 😅😂 nepočítají když tlačí kočár. Ale manžel říkal, že se to snad upraví, že si misek zvyknout na moje pohyby pár dní a pak to prej půjde. Ale měří i km a včera 7.8km jsem nachodila..
@krisatko fakt tak to vyzkouším jestli to nebude dekou. Dáme peřinku jako velký holce 😍 díky za tip.
@malecek melta v pixle jo? Tak to zkusím někde taky koupit. To slyším prvně, já vždycky pila v sáčcích..

fly80
27. bře 2019

@tsasenka jenže v porodnici jde miminka naučit lehce. Ta. A mi Rozka dudlala taky. Vždycky jí kapli na dudla ten cukernej roztok a ona dudlala. Věř mi, že doma dělám všechno možné i nemožné. Ale prostě ho nechce. Vůbec ho nenasaje a když už, tak ho okamžitě vyflusne. Máš na to nějakou fintu?

priefi
27. bře 2019

@tsasenka ja Matymu kdysi koupila toto na krtiny
https://www.nejbaby.cz/p/4-dilna-soupravicka-s-...
Objednala jsem vel.68, ale tato znacka ma o cislo mensi velikosti, takze to mel pak uplne totalne na tesno a moc to tehdy nevynosil. Mikymu chci taky neco objednat, ale uvidime, jak to stihneme. Krtiny budu muset domlouvat na vlastni pest. Normalne je 1x za 2 m termin krtin, avsak nam s ohledem na kmotru nesedi termin a v zari krtiny nechci, tak jsem volala na faru a pastoracni asistent mi rekl, ze termin muze byt i mimo, ale musi to schvalit farar, tam mam strach, zda nam to dovoli. Taky chci mimi i na vitani obcanku, to budeme mit na konci dubna. Meli jsme mit ted v sobotu, ale dnes jdeme na ocko a mela jsem strach, ze mu nemusi byt nejlip a tahat ho po ocko mezi tolik lidi je taky zcestne.

ange_de_la_morte
27. bře 2019

@pe_tu_ss_ka : Klárka vydrží spát jeden spánek 4-6 hodin, ale pak ráno už se vzbudí kolem 4-5 a konečná - nespí se a není šance ji uspat, když už to vypadá nadějně tak vstává starší a já jsem nahraná ... dneska se teda překonala - vbudila se už ve 3 a pak o půl páte ještě na hodinku a kousek zaspala ( no vrtěla se ale aspoň neřvala), občas ji dávám na bříško nahřívací ovci nebo mám na ni ruku já ( mám postýlku hned vedle svoji bez bočnice , jinak bych to teda určitě nedala) ale stejně to moc nepomáhá

@krisatko: no vidíš a mi zase lépe spí v ňuňací dece akorát se v tom blbě zavinuje - vždy se vyprostí 😀

@malecek : meltu vaříš, nebo instantní ? už mi Carol eze krkem

malecek
27. bře 2019

@halasovci007
@ange_de_la_morte je to instantní melta

malecek
27. bře 2019

@ange_de_la_morte mi Caro moc nejede, předtím jsem si vařila meltu v sáčcích, teď už jen tu instantní, stačí mi jedna kávová lžička

malecek
27. bře 2019

@halasovci007 jaké sis prosím pořídila ty hodinky? Chci je taky, aplikace na mob je na 💩

tsasenka
autor
27. bře 2019

@fly80 No, kapicky na brisko-dala jsem na dudlik a sup do pusinky 😀

krisatko
27. bře 2019

@malecek mě chlap prosil ať vyfotím jak se směje. No vezmu do ruky foťák a jen upřeně čumí do objektivu

Strana