icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

tsasenka
autor
28. bře 2019

@ange_de_la_morte Vnejsi se uz sam nespravi. Tak si zajdu na obvod, pro zadanku. Tady v nemocnici to delaji bezbolestne nejakym pristrojem. Hlavne ambulantne, jinak bych nemohla, nikdo mi nepohlida deti, no ☹

ange_de_la_morte
28. bře 2019

@tsasenka : to je blbé :(, tak držím palečky ať je to brzy vpohodě

malecek
28. bře 2019

@ange_de_la_morte tak 4 kávy bych nedala , ale já kavu hlavně miluju pít s někým , melta mi nevadí to si kavickuju i sama doma.

Já kojim hlavně v leže, on mi zase moc nechce v sedě nechce, tak když jsme někde venku a chci nakojit tak si vypije jen to hladové a pak už nechce

Holky dneska můj šípkový Růža spal skoro 9 hodin a já musela jít v pět ráno po nakojeni z jednoho prsu to druhé komplet celé odsát tak už mám na duben na trhání osmiček něco nasysleno.

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@ange_de_la_morte tak to asi ještě zkusíme, já měla zas pocit, že mi to moje prso k němu nedosáhne 😂😂

@krisatko no malej mě zaručeně každé ráno kropí, dřív jsem bývalá dost často i posrajděná, ale to už je teď spíš výjimečně 😁

petrafrenz
28. bře 2019
Uživatel petrafrenz je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petrafrenz.

@krisatko u nás pomáhá skákací míč. Většinou ji hodím do nosítka a sednu na míč. Když to nepomáhá, tak začnu skákat víc a to už se ji zavírají oči 😂 Ale je fakt, že každý den je jiný, někdy pomůže hojdavak, někdy hraní na dece a někdy třeba procházka venku. Většinou to je tak, že jeden den skoro nespí, a pak prospí celý další den. To je pak zase v noci peklo.

@ange_de_la_morte já jsem se kofeinu bála, ale malá to ani nezaznamenala. Teda kafe mám od Spencera bez kofeinu, ale já zase ujíždím na kvalitních čajích. Teď čaj piju vždy po kojení a malá spí úplně stejně.

@halasovci007 nejlepší sleva na ubrousy je, když žádný nekupuji 😀 i v porodnici nám říkali, jak je to chemický a dávali nám obyčejný perlan

ange_de_la_morte
28. bře 2019

@pe_tu_ss_ka : zkus se víc natočit nebo nebo jeho víc natoč, viděla jsem v leže kojit i kamarádku co má prsa velikosti A, když nekojí tak nemá žádné ... já už mám prsa tak nějak vytahané po prvním kojení takže když si lehnu nabok tak mi to horní přepadne :/

krisatko
28. bře 2019

Povedlo se

malecek
28. bře 2019

@krisatko super 😂😂😂😍

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@ange_de_la_morte zkusím si malého víc podložit, je pravda, že mi vždycky utekl na záda a jábyla skoro nad ním.. Byla by to sranda pozorovat 😂

malecek
28. bře 2019

@pe_tu_ss_ka taky malému podkládám peřinu za záda ať není úplně na zádech

laola
28. bře 2019

Ahoj holky, tak už vím, jaké je to spát v noci jen dvě hodiny😱 kupodivu nejsem zombie, ale uvidíme po o😂
No a abych byla krásná zombie, tak jsem si odbarvila hlavu. Vypadám jak kuře... tož vcil jsem na to vrzla barvu, tak snad to zachráním😂 jdu vás docist

fly80
28. bře 2019

@laola nějaká blbá noc, dneska to třeba dospí 😉 jak já bych potřebovala obarvit. Vypadám už jak idiot 😂

fly80
28. bře 2019

Holky, u nás se ještě spí 😁 ale já sem tedy vzhůru od devíti a čekám, až se mimísek vzbudí. Dneska se jí nějak nechce

laola
28. bře 2019

@tsasenka drž se na zákroku, určitě se ti uleví. Osobně s tím zkušenost nemám. Ale tchán byl asi 2x a vždy pry úleva.
Jak jsem byla na tom estékáčku na gynde, tak pry tam mám taky hemeroid. A to jsem si myslela, že su blbě zaštepovana😂 Tak davam dubovou kuru a uvidíme

laola
28. bře 2019

Jinak z kuřete už vypadám jak člověk, takže konečně jsem našla neco s dobrým výsledkem😊

laola
28. bře 2019

Ten náš darebák si teď dal dvacet, teda deset... Než jsem stihla zalehnout, tak už zase béká 😱

krisatko
28. bře 2019

@laola my jsme se vracely s řevem jak tur z procházky. Přijde mi už že řve jen tak z pleziru. Jinak si to nedovedu vysvětlit .... Najezena, nepokadena, v podstatě vyspala (asi hodinku)... Nerozumím tomu a začínám ztrácet nervy 😂😂

ange_de_la_morte
28. bře 2019

Holky tak jsem doma z kontrol po šestinedělí a žádná sláva - pořád krvácím a nejspíše tam podle UTZ zůstal kousek placenty nebo nějaká sraženina či co... mám pít kontryhel ale spíš to vypadá na revizi, v pondělí se uvidí víc , @pe_tu_ss_ka uchyluju se k tvým radám na zvýšení laktace protože jinak nevím čím by Klárku krmili - teď skoro nic neodstříkám

tsasenka
autor
28. bře 2019

@laola Drzim palecky, abys to zvladla vylecit doma. No, snad ten zakrok nebude tak hrozny a zvladnu to. Pak uz budu mit asi doma masticky preventivne, pro priste uz budu vedet
@fly80 Ja se barvila v pondeli. Maly spinka, super, dam prvni cast. Za 20 minut to jdu dobarvit a maly vzhuru ... tak starsi hlidala. Dobarvila jsem se a za dalsich 10 minut zase hlidacka, nez si to smyju. Ale vypadam, jako clovej 🙂
@ange_de_la_morte To je mi lito, treba zakrok nebude treba

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@ange_de_la_morte držím palce, ať je to v pondělí v pořádku.. Na mě to zabralo a odstříkala jsem mu denně do nemocnice tehdy min 600ml 😊

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@laola
@fly80
@tsasenka holky mě čeká v sobotu moje kadeřnice, kvůli mě otevře, takže máma mezi tím bude v okolí vozit a já si užiju barvení a stříhání a hlavně to umívání, u toho vždy usínám 😂

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@ange_de_la_morte jinak jsem odsávala dvoufazovou odsávačkou od medely, ale myslím, že jakákoli dvoufazova bude super.. Ty ruční dají zabrat a nic moc s nimi neodsaješ

krisatko
28. bře 2019

@pe_tu_ss_ka to já jedu ke kadeřnici v pondělí i smalou. prý je nebude pohoršovat, když tam budu kojit, takže cajk 😀

krisatko
28. bře 2019

@ange_de_la_morte já mám odsávačku z Číny a taky bohatě stačí. I po kojení jsem vytáhla pres 50ml za 10-15 minut.

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@krisatko tak myslím, že jim by to bylo asi taky jedno, ale já tu svou mám až v Mostě, odkud jsem už 7 let odstěhovaná v Praze.. Takže by byl problém tam jet sama (ne že bych se bála), malej vždy v autě spí, ale nějak se mi nechce ve všední dny takovou dálku, zvlášť když bych pak musela navštívit obě babičky, což už bych nedala a malej by byl přetažený.. My to teď spojíme s cestou na chatu, kde budou partnerovi rodiče, s mojí kadeřnicí, kdy moje máma bude jezdit, pak vezmu malého a pojedeme na chatu, kde si pobude zase v kočárku.. Ale i tohle bude náročný, naštěstí bude řídit chlap, takže já si při cestě domů dáchnu s malým vzadu 😂 ale řídit bych po tomhle kolotoči nezvládla 😁

priefi
28. bře 2019

@tsasenka to je mi lito 😔

priefi
28. bře 2019

My vcera 3m kontrola. Maly vazi 5,5kg a meri 58cm, takze rosteme pekne. Vcera bylo i 1.ocko hexy, mame schema 2+1 😉

krisatko
28. bře 2019

@priefi naše teď měla 58 a 4900. Minulé (přesně mesic?) Měla 4000

krisatko
28. bře 2019

@priefi budeš očkovat pneumokoky?

tsasenka
autor
28. bře 2019

@priefi Děkuji 🙂 Jak Mikulášek snáší očkování? Nás už očkovali minulý týden, nožička ho asi bolela, měl vpich celý horký, tak jsme chladili, byl 2 dny nevrlý a pak už to bylo OK. Toho očkování teď bude. Příště zase prevenar a tak pořád dokola. Pneumokoky jsem očkovat odmíitla.

Strana