icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@ange_de_la_morte To mě mrzí, přijde mi, že jim nedochází, že si takové věci bereme osobně.. My tedy taky během těhotenství spolu nespali, ale spíš kvůli mě, nejdřív 3 měsíce celodenní kocoviny a pak rizikové.. Ale ten můj už na to hupnul v den konce šestinedělí.. Ale na tvém místě bych asi iniciovala rozhovor, kde by se mělo vyjasnit, kde je zakopaný pes..

ange_de_la_morte
1. dub 2019

@pe_tu_ss_ka : bojím se že rozhovor opět skončí tím že já jsem hysterka a řeším kraviny ... mi nejde o tenhle jediný den, já chápu že třeba je dneska fakt unavený ( i když by mně hrozně zajímalo z čeho když mi dopoledne v telefonu říkal jak má v práci pohodu a čučí na filmy), ale po takové době bych čekala že ten chlap se nebude moci dočkat až to půjde, a ne tohle :(

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@ange_de_la_morte já tě chápu, na tvém místě bych taky byla uražená až kam.. Ale rozebrat situaci bych teda chtěla, ale nevím, jestli bych ji zvládla vést v klidu, i když by to rozhodně chtělo.. A jinak jsem chtěla napsat, že tiše závidím 58 kg a žádné bříško.. Ale sakra vážně hodně závidím 😂😂

halasovci007
1. dub 2019

@zavodnice držím palce ať je manžel co nejdřív v pořádku doma.
@sarkoc teda to je chudáček. Hlavně ať je brzo zdravá a můžete domu.

O Misovi jsem taky cetla, asi kdo trochu lustruje teď na Konikovi se tomu nevyhne.. Je to strašné, já bych skončila v blázinci. Silim když na malá jen rýmu. Hlavně mamince hodně sil a malému Misovi, aby vše zvládnul a uzdravil se.. 😓🍀
@ange_de_la_morte manžel je teda sprosták, že se diví, že ti to vadí.. Nedivím se, že si naštvaná. Taky jsme v tehu neměli sex a chyběl mi. Držím palec ať se manžel umoudri 🙄😉
@pe_tu_ss_ka přesně je to děsně nespravedlivý, někdo má takhle nemocné dítě a dneska zase byla zpráva, že v asli mrtvé novorozenatko. Je mi z toho úplně zle. Jaka zrůda může něco takového udělat. Když ho nechce, ať ho dá do baby boxu, je takových lidí, kteří nemůžou mít dítě a dali by cokoliv za to mít možnost si ho vzít. Taková hyena si zaslouží ten nejvyšší trest!

ange_de_la_morte
1. dub 2019

@pe_tu_ss_ka : vklidu by to chtělo no , jestli to vklidu zvládnu to teda fakt nevím :( záleží co mi řekne, pro mně je to důležité a on to bere jakoby mi oznamoval že nám dochází mlíko ... co se týče váhy - jsem ráda že ke mně genetika byla milosrdná - asi mám dobrý metabolismus protože necvičím jen běžně funguju

@halasovci007 : děkuju, protože jestli se nedobereme rozumného výsledku tak na to fakt kašlu , v celibátu ( ani polovičním) fakt žít nemíňím

laola
1. dub 2019

@sarkoc jejda, to me mrzí😢 At.jste brzo v pořádku🍀😘

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@halasovci007 s tím souhlasím.. V současné době je hodně možností, jak dát takovému miminku šanci, když o něj nestojí, nebo se nemůže postarat.. V těchto situacích, bych jim zařídila, aby už možnost mít další děti nemohly..

halasovci007
1. dub 2019

Jinak teda musím říct, že jsem teď ve velkém řešila kojení a znám příčinu bojkotu - dudlík. Včera jsem svolala válečnou poradu, mam doma šátek, nositko a k utiseni čehokoliv dávám prso. Dudlík fakt jen v kočárku na uspaní (pak ho vyndam nebo ho sama vyplivne) měla sem tady kámošky, co mi poradily a pomohly naučit vázat i když se teda ještě bojím abych měla všechno správně. Snad to pomůže a malá se mnou teda od včera spinká v posteli aby se víc tvořilo mlíčko. A taky mi kámoška lekarnice doporučila ten Benedikt a Recky seno - hned jj sem to objednala. No tak snad jsme to zachránil - dneska bastila uz mnohem líp..

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@ange_de_la_morte To chápu, pro mě je také důležitý ten kontakt a tím vlastně i ujištění, že o mě chlap stojí a má pořád zájem..

laola
1. dub 2019

@ange_de_la_morte to je dacan teda! Určitě se brzo chytne za nos a přijde s prosikem😉 ti chlapi jsou někdy fakt ocasi...😏 Já teda ač vypadám nerepre a nezhubla jsem ani deko, tak již asi třikrát na mě můj drahý vlezl😂😂😂 A bezva to bylo😁

halasovci007
1. dub 2019

@ange_de_la_morte to teď řeší známa a můj názor je, že sex je důležitá součást vztahu a pokud dlouhodobě nefunguje, nema cenu ve vztahu setrvavat, takhle jsem to řekla teda ji. Ale ona má přítele dva roky. U manželstvi s dětmi člověk přemýšlí už jinak. Chápu tvé nastvani, já byla taky naštvaná i když jsme měli doporučeno v tehu nemít sex, pořád to bylo jen doporučení a opravdu to manžel dodržel) byl silnější nez ja, já bych neodolala.

pe_tu_ss_ka
Autor odpověď smazal
laola
1. dub 2019

@pe_tu_ss_ka božan 😍😂

laola
1. dub 2019

Naše foto z vítání

halasovci007
1. dub 2019

@pe_tu_ss_ka jako ono je to těžký. Pokud ta maminka nemá třeba bydlení a peníze a dá ho do baby boxu, aby mu zajistila lepsu budoucnost, může se z toho vyhrabat a jednou mít dítě kam přivést a postarat se. Já bych spíš kastrovala ty co ty děti hodí v igelitce do popelnice a jsou propuštěn s tím že nebyly pricetny!!

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@halasovci007 napsala jsem to asi špatně, ale myslela jsme to přesně na tyhle "ženský" o kterých píšeš.. Určitě ne o těch, které se mu pokusí zabezpečit lepší budoucnost, třeba tím babyboxem..

halasovci007
1. dub 2019

@pe_tu_ss_ka děkuji, po dnešku věřím, že jsme na dobrý cestě. Hlavně sem prostě vyměnila dudlík z ty bambule za nový menší a když brečí tak si ho prostě vzala na milost.

Ten je krasnej nunanek 😍❤️

halasovci007
1. dub 2019

@laola krásná rodina, moc vám to sluselo❤️🍀 a měli jste nádhernou kolibku..

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@laola moc vám to sluší 🙂 nás čeká vítání občánků až v květnu.. Tady na Praze 4 to svolávají až od 5 měsíce věku dítěte, aby si to prý užilo ( i když si myslím, že z toho ti prcci mají stejně prd a kde jim jen o to, že asi tolik už ty děti nebrečí)..

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@halasovci007
@laola jj je to božan a ňuník, ví jak na mě.. Stačí ten jeho jeden úsměv a je všechno zapomenuto 😍 i když to teda pekelně bolí, když to secvakne 😂

halasovci007
1. dub 2019

@pe_tu_ss_ka hlavně nechápu jaká zrůda může ublížit miminku. Vždyť je to bezbrany tvorecek, krásný,.. Ona se nechá zbouchnout a pak se jí zbaví. To si na rozmyslet dřív. Prožije s ním 9.mesicu i porod a takhle mu pak nedá šanci a zabije ho. Já to prostě nepochopím. A nejvíc mě štve, že je pak pustí bez trestu. Oko za oko, zub za zub!

halasovci007
1. dub 2019

@pe_tu_ss_ka je to teda "šikula" že se to naučil. Na to už se moc těším 😅🤣 stačí že s prisatou bradavkou otáčí hlavu. Taky bezva fakt 😂😂 občas mám pocit, že mi tu 🐐 utrhne 😅

laola
1. dub 2019

@pe_tu_ss_ka
@halasovci007 díky holky😍
@pe_tu_ss_ka jj, už se na mě při kojení taky jednou tak krenil 😁 Na to se moc těším. Když si vzpomenu na ty první dva jak při koju udělali "he", začli se řechtat, až se pak málem zalkli mlikem😁

pe_tu_ss_ka
1. dub 2019

@halasovci007 Joo to taky umí, natahuje mi ji jako žvejkačku, a když u toho úpim, ten můj velký drahý se může počůrat smíchy 😂

@laola 😂 u nás se jen topí mlikem, když nestíhá polykat.. Kdyby se do toho ještě chechtal, tak ho můžu křísit 😂😂

bemo
2. dub 2019

@laola vám to tak sluší, jsi moc krásná.

laola
2. dub 2019

@bemo dekuji, ty jsi zlato😍 Tuna šminek udělala dobrou službu😁

laola
2. dub 2019

Ještě mě, holky, napadlo, jestli jste se třeba nenavonely nebo vám na prsou nezůstalo mýdlo, bo tak něco... to těm prckum může taky dělat zle. Ale spíš asi opravdu potřebují předvést bojkot😂
@bemo drž se s marudkama i maličkým. Jsi dobrá, že to tak pěkně zvladas👍😊 Mám o dva míň a včera už jsem myslela, že bude míň ještě o jednoho... Dan byl tyden doma na atb, pořád měl čas na dopsani pisanky, slabikar a matiku...No ale co vcera předváděl, to bylo peklo. Napsal jedno písmeno, pak se začal kroutit s tím, že to má hnusné a on to dělat nebude a tak.😏 Zestarla jsem o dvacet let. Večer už jsem mu to spakovala s tím, že si to ve škole zduvodni sám. Takže řev až do půl deváté... Tak jsem zvědavá s jakou přijde ze školy.

halasovci007
2. dub 2019

@pe_tu_ss_ka 🤣🤣🤣 přesně chápu, co prozivas. Jak jsou malý, tak jsou chytrý a děsný koumaci 😅
@laola tak snad nepřinese pětku chudák, když už to napsal, rak by měli ocenit alespoň snahu. 😉

priefi
2. dub 2019

@sarkoc drzim pesti, at je Stepanka brzo v poradku. Je to trapeni 😔 mi stacily u Mikyho rymy, obzvlaste ta 1.ve 3 tydnech, jak se mi dusil a v zaloze jsem prospan, kdyby to sedalo na prudusky.
@bemo po tom, co jsi psala o tom all, nasla jsem si to 😔 je to hrozne 😔 ja bych se zhroutila, musi to byt hrozne videt sve dite zaintubovane a jen cekat, zda to zvladne. To jsou okamziky, kdy si rikam, ze muzu byt rada, ze Maty ma "jen" alergie a mastocitozu a u Mikyho doufam, ze bude zdravy... ale kdyz si pak clovek precte neco tahoveho, uvedomi si, jake ma vlastne stesti a ze ty "bolistky", ktere ma, nejsou nic ve srovnani s tim, co se deje nekomu jinemu. Nenadarmo se rika, nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt hur. Akorat si to nikdo z nas neuvedomuje...

tsasenka
autor
2. dub 2019

@ange_de_la_morte To je mi moc líto. U nás to taky moc není, i když mi jde hubnutí docela dobře, pořád nejsem taková pěkná a přitažlivá, no bohužel.
Tak snad se to u vás brzy zlepší, třeba měl jen blbý den v práci.
@sarkoc Tak se držte a přeji, ať je Štěpánka co nejdřív zdravá 🙂

Strana