icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

sarkoc
2. dub 2019

Diky za podporu, uz ani tak nemocne nevypadá, jen je unavená ☺ Jinak co já bych dala za chlapa, co nepotřebuje sex 😂 ten můj mi sice nic nevycita, ale vidím, ze uz by rád, ale ja mám nějaký blok asi

malecek
2. dub 2019

@sarkoc jova ta má krásné kukadla, ať je brzy fit 😘

malecek
2. dub 2019

@pe_tu_ss_ka ten se fajně culí 😄

malecek
2. dub 2019

Dneska jsme byli podruhé na kyčlích a v pohodě, už tam jít nemusíme.
Adam ani neplakal, jen jak jsme ho oblikali tak tam ostatní miminka plakaly, tak začal natahovat a musel se přidat 😂😂

krisatko
2. dub 2019

@malecek naše na ty plačící miminka hleděla jak na blázny. Ona taky vůbec neplakala, pos...a jim to tam a pak sváděla doktory upřeným pohledem 😂

pe_tu_ss_ka
2. dub 2019

@malecek no on to umí, šibal jeden 😍
nás čeká druhá kontrola zítra 🙂 ale podle žabáka co dělá dobrovolně, si myslím, že to bude mít zase v pořádku 😊

zetta01
2. dub 2019

Ahoj holky, tak jsem dneska byla v diabetologii, poslala mě tam má dr. kvůli tomu, že měl malý nad 4kg. No a první odběry na lačno jsem měla hodnotu 5 to posílali do laboratoře a pak jsem se nasnídala a za hodku jsem šla znova, to už brala sestra krev přímo do toho jejich přístroje a tam jsem měla 7,1 hodnotu, takže aby mi to náhodou nebylo líto v pátek jdu pěkně hned ráno znova na křivku a dle ní se uvidí, takže se už neskutečně těším na tu sladkou hrůzu, ale tak snad to bude dobré :-/ v těhu jsem neměla těhu cukrovku

fly80
2. dub 2019

@zetta01 ty jo. Mě kontrola taky čeká, já tehu cukrovku malinkou měla. Tak sem zvědavá. Sice mám doma glukometr a mohla bych se změřit občas, ale jak sem si to užila v těhotenství, tak se mi do toho normálně nechce 😂

zetta01
2. dub 2019

@fly80 to se ti teda vůbec nedivím, no jsem z toho taková rozhozená lehce, Sice říkala, že důležitá je laboratoř a ta dopadla dobře, že z toho glukoměru je to, už jen takové orientační, že víc mě neřekne, že se uvidí, až jak dopadne ta křivka, tak snad to bude dobré no

priefi
2. dub 2019

Hm.... psala jsem, ze jsme uz v poho.... tak jsem se sekla 😅 bojkot pokracuje a hlavne bojkot praveho prsa.

ange_de_la_morte
2. dub 2019

Holky máte někdo kojící korále ? docela o nich uvažuju - Klárka při kojení hrozně máchá ručičkou a pořád chce něco chytat, občas chytne tričko ale většinou mně štípe do prsa, když ji ale ručku chytím já tak se vzteká a pouští prso

veselaopicka
2. dub 2019

@ange_de_la_morte my nemame ale kamoska ma a mala ae toho drzi a je klidnejsi. Nase mala ma cele kojeni zataty rucicky v pest a ma je na brisku polozeny nebo lezi jak frajerka s roztazenyma rukama a nohama 😄

laola
2. dub 2019

@ange_de_la_morte ty jo, kojící korale jsem musela vyguglit😂 to vidím prvně. Znám jen jantarove na zoubky 😊

pe_tu_ss_ka
2. dub 2019

@ange_de_la_morte mám je, ale zatím jsem je nepoužila, i když je asi vytáhnu .. malý mě drží za podprdu a nebo druhou rukou mě dnes začal štípat do ruky .. co cvičíme, tak se začal víc hýbat a konečně používá ruce, ale při kojení to moc příjemné není 😅

halasovci007
2. dub 2019

@sarkoc ta na kukadla 😍
@zetta01 taky už jsem byla na krvi a nám to teda ok, kontrola na preventivní prohlídce jednou za dva roky u obvodacky. Ale já měla tehu cukrovku slaboukinkou. Tak budu držet palec..

zetta01
3. dub 2019

@halasovci007 děkuji moc, no já jsem neměla právě vůbec žádné problémy to mě poslala jen preventivně, že měl malý nad 4 kg, že to posílaji. Jinak teda se musím pochlubit pač jsem úplně unešená, dneska malý poprvé co spinkal od půl 9 až do 2:45 to já už jsem se od půlnoci budila a musela ho kontrolovat zda-li je vše ok 🙂 kéž by nám to už zůstalo

malecek
3. dub 2019

Tak jsem včera volala lektorce vanickoveho plavání a má plno tak nepůjdeme dříve než za 14 dnů. 😖

pe_tu_ss_ka
3. dub 2019

@malecek taky už jsem o něm přemýšlela, musím se ale zítra zeptat v rizikové poradně, kvůli té jeho imunitě, přece jen se tam shlukuji děti a stále ještě nemá očkování...

malecek
3. dub 2019

Holky co máte kluky, dáváte už rifle a kalhoty? Já jsem zatím dala jen párkrát, na vítání občánků a když je nějaká oslava ale jinak mu je nedávám vůbec, jsou nepohodlné a hlavně jsou ty miminka tak hezké v těch mimi oblečcích.

pe_tu_ss_ka
3. dub 2019

@malecek nedáváme, jediné kalhoty které měl, jsou lněné s laclem 😊 Džíny mi přijdou hodně nepoddajné..

malecek
3. dub 2019

@pe_tu_ss_ka na vaničkách se děti neshlukuji, tam jsi jen ty, miminko a lektorka, jen pak v tom centru bývá miminek dost no, pokud vám povolí tak můžu jen doporučit. Od těch třech měsíců si to prcci už i užijí , chodila jsem na to se starším a ten vodu miluje dodnes

zetta01
3. dub 2019

@malecek taky kalhoty ještě nedáváme, jak píšeš přijde mi to taky takové nepohodlné, beru to i podle sebe, rifle sice nosím, ale daleko líp se cítím v legínách a nebo teď teplácích no 😀

krisatko
3. dub 2019

@ange_de_la_morte zrovna jsem chtěla podobné téma otevřít. Taky mě chytá za prso, štípe, kroutí...někdy ji dám ruku podél těla, občas to pomůže ab zklidní se, ale většinou ji z tama zase vytáhne a už zas mě dlabi

malecek
3. dub 2019

@ange_de_la_morte taky časem pořídím, někdy mě škrabka po prsu někdy drží za podporu a někdy je mu to jedno a leží jak starosta

malecek
3. dub 2019

@zetta01 no kdybych neměla prdel jak Štrbský valach tak taky nosím jen legíny 😂😂

krisatko
3. dub 2019

@malecek 😂😂

pe_tu_ss_ka
3. dub 2019

@malecek já vím, že na vanickach jsme samy s lektorkou, už mám vybraný i klub, kde se pak pokračuje ve slané vodě v bazéně.. Mě jde o ty děti kolem, co chodí na bazén právě.. Ale věřím, že už budou výsledky lepší, tak snad budeme moct začít co nejdřív 😊

pe_tu_ss_ka
3. dub 2019

@malecek 😂 tak to máme stejně.. Koupila jsem si nějaké volnější košile s delším koncem přes zašel, abych ho schovala 😂 😂

zetta01
3. dub 2019

@malecek 😀😀😀 tak teď jsem se po ránu opravdu pěkně zasmála 🙂
@pe_tu_ss_ka taky mám v oblibě legíny a volné košile s prodloužením přes zadek

ange_de_la_morte
3. dub 2019

@pe_tu_ss_ka : já mám šíleně dodrápané prsa od těch jejich nenechavých ruček 🙂 a o kud máš korále ? silikonové nebo jiné ? ... k tomu vaničkování - u nás je podmínkou že musí mít dítko očkování právě proto že se tam ty miminka střídají a na podložce v hrací/relaxační části je jich tam i více najednou, takže my čekáme až po očkování ( odkládali jsme)

@malecek : já měla na staršího asi 3 kalhoty typu džínečky v těch mini velikostech ale nenosil je, akorát jedny manžestráčky s pružným lemem z Lidlu https://www.lidl-shop.cz/LUPILU-Chlapecke-manse... - všechno ostatní mi přišlo že ho musí škrtit přes bříško

@krisatko : Klárka si nenechá diktovat co s rukou - jak ji chytím vzteká se, když ji položím ruku kam chci tak ji vytáhne hned, ale škrábe a štípe vždy jen tou horní rukou

Strana