icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
11. dub 2019

@ange_de_la_morte no rozdíl je 2550g 47cm, a 5900g a 61cm 😂

krisatko
11. dub 2019

@pe_tu_ss_ka je to mazec jak se mění.... malá když se narodila byla víc do manželovo rodiny, teď už má oči moje....

krisatko
11. dub 2019

Jinak děcka dneska se ta potvurka rozhodla že spát nejde (asi čeká na tatínka, jenže ten přijede až zítra odpoledne - po týdnu) .... jestli na něj bude čekat celou noc tak jso koně bez žrádla a nám nikdo nevyveze popelnici :D :D :D

pe_tu_ss_ka
11. dub 2019

@krisatko malej byl úplná kopie partnera.. Jeho máma tu jednou seděla a koukala na malého a prý "já mám snad deja vu, jako bych koukala na Péťu a ne na Marečka" 😂 ale konečně začíná být po mě, co je kulatější a má míň vlasů 🙊😂

pe_tu_ss_ka
11. dub 2019

@krisatko ten náš taky pořád čumákuje, dal si 20 u prsa a teď spát prostě nebude 🤷

ange_de_la_morte
11. dub 2019

@pe_tu_ss_ka : fakt máš smetanu :Đ

@krisatko : taky se u nás nespí - vždy už usíná a najednou hysterický pláč, nevím co se děje ... jinak já už nejednou krmila zvířata s miminem v šátku -taky by jinak nikdo nežral , už jsem i s miminem v šátku kydala hnůj ( ale to už byl Maty na zádech)

fly80
11. dub 2019

@krisatko tak u nás obráceně. Rozka se rozhodla, že se maminka chce dívat na ordinaci, tak vytuhla v půl osmé 😂

malecek
11. dub 2019

@pe_tu_ss_ka brouček měl teď dudlík skoro přes celý obličej, krásné dorostl😍😍😍

malecek
11. dub 2019

@krisatko no krásná změna , nádherná 😍😍

pe_tu_ss_ka
11. dub 2019

@malecek a to byl ten nejmenší, který jsme sehnali 😁 no už je to náš pucek, musím mu denně několikrát mýt pod krkem, jinak se mu tam ty faldy pěkně potí 😂

malecek
11. dub 2019

Taky celkem změna 😉😉

malecek
11. dub 2019

@pe_tu_ss_ka nám na faldy co nevetraji doktorka poradila mazat sudocrem

pe_tu_ss_ka
11. dub 2019

@malecek nosánek má stejný, jinak už je to úplně jiný chlapák 😍 to je neuvěřitelný, jak ty prcci rostou ❤️

malecek
11. dub 2019

@pe_tu_ss_ka jj všichni tady máme krásné miminka 😍😍

bemo
11. dub 2019

@malecek to je fešák. Kde jste koupily ten tmavý overal, je nádherný

bemo
11. dub 2019

@fly80 já si myslím že líné byly spíš tehdejší matky a radši zacpali miminku pusu sladkým dudlikem a věděly že budou mít klid. Dřít určitě uměli, ale na zahradě, kolem plotny a chlapa ale určitě by nevěnovali tolik času co teď my, miminku. Tchyně mě taky nepřímo kritizuje za to co doma všechno nemáme hotové, moje mamka i přímo. Ale ani jedna si nevezmou děti na zahradu, natož na procházku. To tak přijet nejlepe na oběd, na kafíčko, na moučník, pohanit jak to u nás vypadá a pak hezky domů. Ale dřív děti od dvou let běhali po venku a nikdo se jim nevěnoval tak jako dnešní rodiče. Kdybych neměla děti, tak je to něco úplně jiného. Jsi dobrá že jsi jim tam napsala svůj názor.

krisatko
11. dub 2019

@ange_de_la_morte já bych ji tam klidně vzala v nosítku by aji usla asi. Ale je tam strašný vichr, ani v kočáře jsme dneska nebyly
@malecek ale pusena furt stejně dokořán 😁

krisatko
11. dub 2019

@zetta01 taky nám minulé dala hexu aji pneumokoky najednou. Malá z toho dva dny nespala a byla hodně nevrla

bemo
12. dub 2019

Tak dortík pro tatínka hotov, zítra ještě dortík pro dceru, která má první kulatiny.

zetta01
12. dub 2019

Tak u nás na štětí noc dobrá. Vče jak jsme dojeli domů napapali se, tak na hodku do 4 spinkal, pak se vzbudil a už nespal vzal si ho manžel, jak došel z práce a hrá si s ním, až do večera. Pak, po kojení v 7 zadříml v lehátku, spinkal asi půl hod. pak strašný, ale fakt strašný řev z ničeho nic letěla jsem k němu a hned přestal, asi se mu něco ošklivého zdálo bylo vidět, že ho to vzbudilo, pak už nespinkal a usnul po kojení před 9 a vzbudil se, až teď o půl 3, krásně spinkal, večer jsme měřili tepotu a měl 37,6, tak doufám, že i dnešek bude v pohodě 🙂

zetta01
12. dub 2019

@bemo no mňáááááám, ten vypadá úplně úžasně, hned bych si dala 🙂 fakt krásná práce

zetta01
Autor odpověď smazal
zetta01
12. dub 2019

@bemo tenhle styl dortu bych chtěla udělat letos tatkovi k 60.tinám. Také se pochlubím pečení mě moc baví, ale zatím jsem děla jen takovéto potahované, neumím moc pracovat s krémem a nově jsem zkoušela nácvik muffinů na velikonoce, jinak spíš peču medovníky

ange_de_la_morte
12. dub 2019

Holky klobouk dolů před vašimi pekařskými zázraky - já jsem na tohle docela levá a asi ani na to nemám trpělivost 🙂

@krisatko : jo u nás přes den taky fukalo, venku jsem taky nebyli - v kočáru by malá byla asi vpohodě ale starší je nemocný takže sedíme doma tak jak tak ... zvládla jsi to nakonec ?

krisatko
12. dub 2019

@ange_de_la_morte šla jsem krmit o půl 12 :D božátka ti řehtali.... :D

ange_de_la_morte
12. dub 2019

@krisatko : hmm takže noc u vás asi nic moc že

malecek
12. dub 2019

@zetta01
@bemo no máte nádherné 😍
Nemáte zaručený recept na vláčné muffiny? 😇

malecek
12. dub 2019

@bemo je to George celá sada od paní z vinted ale už má jen 9-12 měs. My máme 6-9.
https://www.vinted.cz/deti/overaly/27286992-ove...

krisatko
12. dub 2019

@ange_de_la_morte no do půl 10 cumakovala, pak zas hodinu jedla ale usnout ne a ne, tak jsem ji nacpala cumel, přidržela a "usla" kolem 11, jenže já musím vždycky počkat dokud nevytuhne úplně jinak je za chvilku vzhůru. Pak už spala relativně dobře, jenom já šla až o půl 2, páč ještě ty koně, popelnici atd. Do vany no a ve 3 už zas krmit 😂

semmi
12. dub 2019

Teda holky, vy jste sikovne. Toto jsem vzdy chtela umet, ale jsem strasny matlal. 🙈 Nadherne dorty 👍

Strana