icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
28. kvě 2019

@laola co dr.to nazor... ale tohle je krapet divne 😅

priefi
28. kvě 2019

Holky, Miky asi mel ve srolicce tzv.stravenou krev. Nitky byly tmave. Jsem na nervy. Mozna to je tou rymou, mozna trochou vajeciny, co jsem v sobotu vyzkousela. Doufam, ze to neni abkm. Nechci vkladat foto, abych nekoho nepohorsila. Ma nekdo zkusenosti? Maty mel abkm, ale stolicka bez krve

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@priefi mě takhle pár týdnů zpátky vyděsilo něco podobného, ale vypadalo to jako žíla.. Já už chtěla jen do Motola, zvlášť po tom co je malý operovaný na trávicím traktu.. Vypadalo to fakt děsně.. Ale malý byl úplně v pohodě, smál se, bříško měkké a ani teplotu neměl... Tak mě partner chlacholil.. Nikam jsme teda nejeli. Ale někde jsem četla, že pokud je to krev, máš zkusit polít kysličníkem, a když je to krev, tak to prý šumí...

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@priefi jinak já ty dny před tím prodělala děsivou střevní chřipku, tak nevím, jestli to třeba nebyla i jeho reakce na to.. A pak někde chlap našel fotku s podobným obsahem, a že to prý souviselo s prořezáváním zubů.. 🤷

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@priefi a jinak natravena krev je černá, to mi zase říkala partnerova mamka, která dělá ve zdravotnictví.. Tak snad to nic nebude a nepotvrdí se vám nějaká alergie. ❤️

priefi
28. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka ten bohuzel doma nemam 😕 Miky po vykakani spokojene usnul a spinkal neco malo pres 2h. Me napadlo, ze to mohlo byt vajicky nebo tou moji a jeho rymou. Ono ty nitky byly tmave hnede a rano po trose zaschnuti uz cerne. Kdyby chtela, to sz muzu poslat foto

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@priefi klidně pošli 🙂 a já ti pošlu náš poklad, aby ses nebála, malej je od té doby úplně v klidu, spíš já zmatkovala 🙂 ale jestli ses z toho nervózní, určitě bych se poradila s dětskou, tím nikdy nic nezkazíme 🙂 😘

priefi
28. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka jj, mudre budu psat, ale cekam na dalsi stolicku, abych vedela, zda bude repete.

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@priefi to chápu, ale kdyby to byla natrávená krev, tak ta by byla černá už od začátku 🙂 držím palce, ať už se nic neobjeví 😊 jinak nám zabírají ta homeopatika na zažívání a vyměnila jsem balonix za BabyCalm... A už 3 dny po sobě jsme nepoužili doma rourku.. Včera se na úřadě tak usmál a pak jsem jen slyšela, jak mu bublá plínka 😂 za nás asi nejlepší kombinace (homeopatika na zažívání střídám s těmi na bolení bříška a před každým kojením dostává BabyCalm).. Tak já se zase modlím, aby mu to zůstalo a plnil tu plenku sám.. Protože u nás začal být boj s rourkou... Naučil se propinat na sílu nohy (stejně i u cvičení) a má ze mě děsnou srandu a strašně bojuju, a mám strach, že mu ty nohy zlomim, jak se pere 🤦😂

lindikova
28. kvě 2019

@sarinka_nevesta kojím a chci začít v půl roce, neměl ani zobaneček🙂

lindikova
28. kvě 2019

@priefi u nás byly nitky, dvě tři, červené. Možná krev a možná kousek z plyšového robota, co si s ním hraje🙂 ptala jsem se mudr, řekla mi, že kouknout, jestli celkově prospívá, nemá teplotu, není ofrněný, nestěžuje si na bříško. Nemohl ten váš spapat nějakou nit?

lindikova
28. kvě 2019

Jinak červená nitka může být i z tlačení, tmavá krev je natrávená, černá.

lindikova
28. kvě 2019

@martinasip yes, jenom kojím.

priefi
28. kvě 2019

@lindikova strka do pusinky vse, k cemu prijde, je to mozne. Ale ty kousicky pak zmenily barvu na cernou, to by asi zustalo hnede, ne? Cervene nebyly, spis tmave hnede
Ale plysaky ma jen ty, co jsou od 0 a nepousti chlupy, tak nevim.
@pe_tu_ss_ka mozna taky zkusime baby calm, sab simplex nejak posledni dobou bez efektu. Kdyz uzvse vykaka sam, tak stejne tam toho v nem jeste zustane a mame neprospanou noc. Ale tak snad se to brzo zlepsi

krisatko
28. kvě 2019

Ahojky. Tak jsme byli na kontrole, malá má 6140g a 64,5cm. Přesně jak jsem čekala, najednou je po motorické stránce ok a myslí si, že to cvičení ani nebude třeba. No uvidíme, jdeme tam zítra odpoledne, tak jsem zvědavá co řekne ta rehabka. Každopádně malá už se natahuje když je na bříšku po hračkách což jí pomáhá v tom aby při snaze o lezení nepokládala hlavu na zem ale snažila se používat lokty a kolena.

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@krisatko krásná váha a dobrá zpráva, jestli to nebude potřeba, tak úplně super.. Já ze začátku chodila s malým jen na konzultace, a ukázat, jak prospívá.. Jinak dokud to bylo věkem regulovaně, tak ho nechávala, ale pak jsme zařadily cvičení, aby si nefixoval špatné používání svalů, což u něj bylo kvůli té operaci a porušením těch svalů úplně jasné.. Jinak malej ještě nemá 6m a už padlo 7kg 😂😂😂

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@priefi sab simplex dostával v nemocnici, ale tam kadil úplně ukázkově, jemu se to zkazil až tím železem, které musí brát.. Ale do té doby zvládal kadit bez pomoci a bez doplňků.. Jinak jsme zkusili espumisan (bez zlepšení), a pak na doporučení ten balonix med (ten byl že začátku super, ale nevím, jestli si na něj už nezvykl) a teď ten BabyCalm.. Snad vám také pomůže změna 😊

krisatko
28. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka mě by nevadilo kdyby zůstala žížalka. Už tak se pronese 😂

halasovci007
28. kvě 2019

@krisatko jj taky prý, dává už olej a je to v pohodě. Asi se zeptám blbě, ale mm dáváš před nebo po jídle? Nebo jak se to praktikuje?
@zavodnice to já jsem šťastná že ms nemám už jen proto budu kojit co nejdyl 😅 ale pokud chcete hned druhé je to trochu problém..

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@halasovci007 hele taky kojím a dost, tak 12-14x za den.. A přesto jsem to dostala už po 9 týdnech 🙈 a od té doby pravidelně po 28 dnech 🙄 taky jsem se těšila, že dokud budu kojit, tak si budu užívat bez menstruace a ono prd 😂 jinak to že nemáš menstruaci neznamená, že neovuluješ a nemůžeš otěhotnět, tak pozor na to 😂

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@krisatko no jako malej taky, ale mám radost, že tak roste a přibírá, že i přesto jakou měl porodní váhu a jak si pospíšil, tak má skoro stejně jako děti, které se narodily v termínu ❤️ teď jsem se bavila s partnerovo mamkou, a bratranec co se narodil o 3 týdny dřív než náš malej, i když v termínu, tak na cm chybí našemu, aby ho dohonil jen 2 cm a 800g (a to má tátu, co má skoro 2m, takže základ má ten bratranec taky slušnej) 😂

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@halasovci007 hlásím, že ještě není kontrola a do 6m malému chybí 11 dní a už má pokořených 7kg 😍😂

krisatko
28. kvě 2019

@halasovci007 vždycky jsem dala nejdřív zeleninku kolik zvládla a dokojila. Teď už obědva jen zeleninku a začínáme s masem. Rozložila jsem to po troškách na necelé dva měsíce.

halasovci007
28. kvě 2019

@veselaopicka u nás v puse furt ruce nebo hračky a taky nic. Kousátka uchopuje normálně. Nevím co máte, tak možná zkusit menší koupit? Teď měli hodně akce v Tescu na dětské věci..
@sarinka_nevesta my zatím jen plně kojime, máme dávat koncem 5mesice a mě se do toho vůbec nechce.

halasovci007
28. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka no my se teda chráníme, ale stejně z toho mám hrůzu. Doktor mě vysadil, že do roka nemám otěhotnět, což jsem teda ani nechtěla já koupila ha a stejně ji neberu 🙄 škoda vyhozenych peněz.. Ale dřív jak za 2 roky nechci druhý 😅🤣 tak to jsem šťastná žena, že ms ještě nemám a doufám, že dlouhoit nebudu 😇taky kojím často, ale trochu mín tak 10-12x za den. Máme to poradny jedliky že?
@pe_tu_ss_ka tak to je hustý, to gratuluji. Šikulka..
@krisatko takže teď už dáš jen zeleninu a kojis až při dalším jídle jestli to dobře chápu?

halasovci007
28. kvě 2019

Jinak já se též hlásím k tomu, že se prekulujeme malá sama na bříško. Od včera a já to prosvihla. Skoro jsem to obrecela. Jen sem šla otevřít dolů mamce vrátka a vrátíme se a malá na bříšku. Takže 4m a 10 dní. Jsem na ni pyšná a zároveň je mi smutno jak strašně to letí a říkám si kde je moje malé miminecko..

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@halasovci007 já to obrečela fest, až se mi chlap smál 😂
No já na to upozornila mého hned po prvé, když jsme na to huply po šestinedělí, že má dávat bacha, jestli nechce na konci roku shánět kočár pro dvojčata, protože malej ještě chodit nebude 😂

veselaopicka
28. kvě 2019

@halasovci007 uz sem koupila mela jsem takovy tlusty a to se ji dost blbe drzi..ale teda cele odpo rev..

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@veselaopicka a jaké jste sehnali?

fly80
28. kvě 2019

@sarinka_nevesta moje taky na jen mlíčko a zatím to tak nechám

Strana