icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
28. kvě 2019

@veselaopicka tohle je to z dmka 😊 moc dobře se mu drží..

malecek
28. kvě 2019

@halasovci007
@krisatko Šikulky 😍
U nás dnes odpoledne furt mrceni ruku si málem uzuzlal 🤔
Hodinu jsem ho nosila v nosítku.
Teď už půl hodiny chrní tak snad bude klid.

krisatko
28. kvě 2019

@halasovci007 ano přesně tak 🙂 ale jak říkám trvalo to dva měsíce než jsem k tomu došla. Pořád jsem si říkala že ji ochuzuji o to mlíčko a dokrmovala 😂

bemo
28. kvě 2019

@sarinka_nevesta my máme něco málo přes 4 měsíce a rozhodně se budeme kojit minimálně do 6 měsíce a jak to znám, tak i déle. Dcera byla plně kojená do 9ti měsíců. Nic jiného nechtěla a přibýrala krásně, tak nebylo třeba zavádět příkrm.
@laola ahoj, už jsem ti chtěla psát, jak se vám daří. Já u každého dítěte zírám co je za novinky. Sice mám cca každé dva roky novorozeně, ale je to jedna novinka za druhou. Taky mám za to že jedna zelenina, pak pár dní zkoušet, a po té dát zase nějakou jinou. A nejspíš to tak budu dělat, navzdory všem novinkám.

Holky, ten náš pohodář se zatím ne a ne přetočit. Jako už mi stačí takové úplně malinkaté přidržení za nožku, ale sám to ještě nedá. Jako kulit se snaží, ale na břiše se ku stejně nelíbí.

halasovci007
28. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka no popravdě miminko bych si teď úplně nepřála, ale kdyby se stalo měla bych sakra problém kde parkovat kočár pro dvojčata 🙊
@veselaopicka chudinka asi zoubky dávají o době vědět ne? 😓 Nás to ještě čeká, zatím nic

halasovci007
28. kvě 2019

@malecek tak doufám, že u vás byl klídek. U nás se od půl 9 spinká tak jsem se vrhla do tvoření te knížky s fotkami. A teď už jen čekám na kojení a šup spát.

malecek
29. kvě 2019

@halasovci007 naštěstí ano 😍 tak asi to zaspal bobek, teď je zatím klid

malecek
29. kvě 2019

Včera jsem poprvé dělala domácí housky , na poprvé dobrý, ale otázka pro zkušenější, jak dlouho vám robot hněte těsto? Mohly by být vláčnejsi 😉

halasovci007
29. kvě 2019

@malecek ju vypadají lákavě. Si šikulka. A nebojí se, že bude prcek nadmuty z čerstvého pečiva domácího? Já jsem chtěla zkusit chleba a furt váhám. Jinak malí a mi chrni tak studuji bylinky a všude píšou, že je vhodna kopřiva na podporu laktace a proti padání vlasů tak se asi vydám na kopřivy. Studujete někdo bylinky? Jaké jo a jaké ne?

priefi
29. kvě 2019

Tak uz zase.... sla jsem do kuchyne a ten lumpik se otocil na brisko bez publika. Pak uz nezopakoval 😅

pe_tu_ss_ka
29. kvě 2019

@priefi jako u nás 😃 ale u nás to viděl chlap, který seděl na křesle a malej ho neviděl, tak to provedl dvakrát a když jsem přišla, tak ani prd 😂

veselaopicka
29. kvě 2019
veselaopicka
29. kvě 2019

@halasovci007 kdyz ji mam takto tak je relativne v klidu.. dneska to taky jde celkem.. ale vcera to bylo des bes... nakonec v 18h usnula a chrnela az do 6 do rana.

laola
29. kvě 2019

@malecek jj, zasmazka. Na lzicce oliv oleje 2 lžičky hl. Mouky..

laola
29. kvě 2019

@bemo Mirda taky flaka otáčení 😂 Zatím mu musím taky asistovat 😀

laola
29. kvě 2019

Holky, zadejte si "Fruhauf prikrmy" a ono to na vás vypadne...

priefi
29. kvě 2019

U nas vsichni nemocni, ja od patku, Miky od nedele a manzel s Matym ode dneska, chioj chioj... kdy my uz z toho vylezeme. Maty zacina mit mirnou horecku (37,7), takze uz zase jsem na nervy. Snad to brzo klesne.

pe_tu_ss_ka
29. kvě 2019

@veselaopicka Joo to je ono 🙂)

pe_tu_ss_ka
29. kvě 2019

@veselaopicka tak to my, když takhle držíme toho našeho, tak se snaží stoupat a odrážet nohama 🙈

zzuzzana1
29. kvě 2019

Holky jakou davate dyni do prikrmu maslovou nebo hokaido?

halasovci007
29. kvě 2019

@veselaopicka u nás už se spinká, ake zase ba ruce.. Jinak je krásná a máte pejska asistenta koukám 😍 jako chrnela v kuse od 18 do 6? 😮😮😮 Tak to je mazec u nás se kojí několikrát za noc. A třeba na dnešek jsme si od 3 do půl 5 povídali teda já ne ake malá si zbrblala 😅👌

veselaopicka
29. kvě 2019

@halasovci007 ona mi od 8 tydne spinka od cca 19h ale vzdy se zbudila v pul 2 a pak v 5 a pak jsme spali cca do pul 9 ... a uz asi 4. Den chrni do rana do 6h dostane mlicko a spime jeste do 8 hodin max 9h... vcera ji brali zoubky asi ji to dost svedilo tak jsem ji zkusila dat do pyzamka a v 18h do postylky a spala jeste nez sem ji prikryla a az do 6do rana. Umyjeme prevlikneme do pyzama ..mlicko a do postylky reknu dobrou noc pusu ji dam a uz tam nemusim. Nekdy ji slysim ze si povida tak 5 minut... takhle to mame i mezi 11 a 12h kdyz chodi spat v poledne to se fakt snazim dodrzovat a je to jediny spani pres den co fakt ma pravidelne. Jinak je to pres den tak jak se ji chce. Vetsinou si hodi pul hodinku dopol pak spi v poledne ty dve h nekdy min ... a pak spinka mezi 5 a 6h pul hodiny nekdy ne... a pak nde vecer. Dokud sem kojila tak se budila v noci i 4x a jelikoz ja nebyla schopna jit spat driv jak o pulnoci tak sem byla uplne k.o

veselaopicka
29. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka ona to taky dela ze se.odrzi ale nebylo ji dobre..

pe_tu_ss_ka
29. kvě 2019

@veselaopicka tak ať je brzy dobře 🙂 malej dnes dostal 2 hexu, a odpoledne dostával takové záchvaty smíchy, že jsem pohybovala, že dostal včeličku 😁 jinak to spinkání závidím.. Ale malej je prso mil, takže v půl 9 si dá prso a usne, pak kolem 12, další mezi 3-4 a pak v 6, když odchází partner do práce, tak se tu na sebe chechtají a to buď znova usne a nebo musíme vstávat..

bemo
29. kvě 2019

@malecek já dělávám rohlíky a robot to hněte, tak 10 minut. A jsou luxusní.
@priefi tak se hlavně držte a co nejdřív uzdravte.

Holky, jak se vaše děti chovají k tatínkům? U nás je už nějakou dobu tatínek černá ovce rodiny. Nevím proč, ale Šimonek se na něho nechce ani podívat, strašně řve, jen se k němu přibliží a k večeru je to úplně hrůza. Tak nějak si pamatuju že takové podobné období měly všechny naše děti, ale on je z něho úplně hotový. Možná je to tím, že s ním tolik není. Těžko říct. Manžel je z toho úplně nešťastný.

pe_tu_ss_ka
29. kvě 2019

@bemo teda rohlíky vypadají luxusně, nevím, co dělám blbě, ale mě kynuté nikdy nevykyne, vždy můžu rozbíjet okna 😂😂
Jinak malý tátu úplně žere, vždy ráno než odchází do práce, tak se s námi přichází rozloučit, a to ho malý kolikrát vyhlíží ke dveřím, a když přijde z práce, vždy na něj cení dásně a úplně mu svítí oči ❤️ stačí, aby prošel kolem něj, třeba dkZ se kojí, a to se hned pouští a může si za tátou vykroutit hlavu a pořád se na něj dásní 😁 snad se to u vás brzy zlepší, určitě je to tím, jak si psala, že spolu moc nejsou..

veselaopicka
29. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka jo to maji stejne
My tatku nemame moc doma zacal podnikat v listopadu takze s casem naprd ale kdyz ho vidi kolikrat rano nez jede do prace tak se rehni na hlas a to se na ni jen podiva ja tu kolikrat musim skakat po hlave aby se rehnila.. ale je to i podle nalady🙂🙂 jinak.moje mama rika ze je to dite za odmenu a je fakt ze kdyz ji zrovna nic netrapi tak se porad smeje.

bemo
29. kvě 2019

@pe_tu_ss_ka já hrozně ráda dělám s kynutým těstem. Jist ti teda nesmím, protože mi to nedělá dobře. Ale už jsem pekla snad úplně všechno, od rohlíků, přes loupáčky až po originál máslové croissanty. Já peču opravdu hodně ráda 😀 a u nás to hodně rádi všichni jí. Minulý týden jsem udělala 4 plechy skořicových šneků a během jednoho dne to byli pryč. A když chci udělat dětem radost, tak udělám donuty a to mi můžou urvat ruce.

Tak to upřímně závidím, že malý má tak rád tatínka. Snad to u nás taky nastane. Jen se bojím že celý červen manžel nebude skoro vůbec doma a to se ta závislost ještě zhorší.

laola
29. kvě 2019

@zzuzzana1 dávala jsem maslovou, ale bude i hokaido 😁

laola
29. kvě 2019

@bemo ty jo, to je nádhera 😍😍😍 donuty musím zkusit. Máš nějaký osvědčený recept?

Strana