Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@krisatko u nás se ještě nespí 🙈
@zavodnice ty brdo, to je tedy nespavec.. To je malej naproti tomu andílek 😱
@krisatko nase spi v poho..i tak usina cca v 19h ja neroztahuju v loznici zaluzie ani zavesy tak je tam prijemne..a ted dopol spala 1.5h v aute pak mi spala 20 min v nositku pak asi pul h v kocare v zoo a ted spi skoro celou cestu z prahy a to nejsme jeste doma.. ale byla uzasna... lemuri se ji libili a este jsme projeli ikeu a koukala dostala dva plysaky a je spokone ba jen to jidlo dneska ...
@pe_tu_ss_ka Dneska vstavala v 5:20, kojení asi půl hodiny, v 7:30 zase kojení a od té doby vzhůru. Odpoledne spala asi 15 minut v autě. Teď se kojí, u toho si zdrimne, pak předpokládám, že se vzbudi jako každý večer, a budu houpat v náruči do usnuti. Nevím, proč nespí. Ale tak ona přes den dohromady nespala nikdy. Jednou za čas má spací den, kdy usne třeba 2x na hodinu v kočáru.
@lindikova vidis to..takovy krasy tam mate.. na tu ameriku jsem se xhystala uz asi 10 let.. zrovna tam nataceli neco.. bozi to tam je.. jenze ja chytrak jela v zabkach takze sem si fakt davala majzla abych nesla na drzku pac sem mela na brise malou ta koukala vykuleny oci...
@veselaopicka taky jsme tam byli poprvé minulou sobotu. Dva roky bydlime fakt kousicek. Bylo tam lidi!!!
@zavodnice ty jo.. A já si stěžuju, že občas vynechá spaní a pak je protivec protivná. U nás se už spí, usnul u prsa 👏 dostala Nurofen na zoubky a snad se dneska vyspíme oba.. Na dnešek vstával co 1,5.. 🙄 Tak držím palce, ať se i u vás spinká 🙂
Myslite ze muzu dat nutrilon 2 kdyz mala bude mit 6.8 pul rok? To by uz nemel byt problem ne?
@veselaopicka můžeš. Já se o to zajímala u první dcerky. Dávala jsem tedy jen na noc příkrm, ale doktorka říkala, že je to v pohodě.
@halasovci007
Když jsem začala s prikrmem, tak Rozka nekadila tři dny. Už jsem měla taky strach. Ale potom tedy to byl masakr. Čtyři bobky jako cep 😂
Ježíš holky, to spaní, Teda spíš nespani, Vám fakt nezávidím. To nás malej spinká krásně i přes den i v noci.. Vstáváme kolem půl 7, pak jde spát o půl 9, někdy spí jen hodinku, někdy ale i do 11. Pak jde spát kolem 12.. To spí tak do 14, další spánek od 16 do 17.. V 19 jdeme koupat a ve 20 už většinou spí. Pak se vzbudí na kojení cca ve 2 ráno a zase od znova 🙂 každej den plus mínus půl hodinka stejný režim 👏
@adel_si do ted jsem si myslela ze nase spi krasne 😁😁 uz si to nemyslim 😁😁😁😁
@krisatko tak ten náš už se plazí.. Ale jen jak má něco, co fakt chce.. To je jak tryskomyš a vypadá, jako by se plácal na suchu 😂😂 jsme se mu dneska tak smáli 🙊
@adel_si tak takhle krásně spala menší z holek, u kterých jsem dělala chůvu.. To byla taková pohoda.. Malý někdy ráno ještě usne do 9 u kojení u mě, ale většinou je kolem 7 vzhůru a načuhuje z postýlky jak divizna, jestli už vstávám 😀 a pak spí jednou hodinu před obědem, pak si dá oběd a dlouho si hraje, pak než přijde chlap, tak si dá další hodinku, vydrží si zase hrát a pak někdy 30 minut, kdy se u my natáhneme.. A pak usíná až kolem 21..a když se zadaří, tak spí 4-7 hodinu (ale těch 7 dá výjimečně), poslední dny je to kvůli zubům co 1-1,5 hodina, co je vzhůru a podávám minimálně dudlík, nebo když už neusne, tak prso.. Taky to není tak zle, ale už jsem si zvykla na 1 max 2 noční vstávání, a on mi to zase naboural 😂
@pe_tu_ss_ka do cukety jsem nedavala vodu, do dyne ano pac to neslo ani rozmixovat. Ale uz mi kakala 2dny za sebou nastesti. Zitra nas ceka patizon. Daval nekdo? Jaho dostala tak to chci zuzitkovat... Jinak po prikrmu dokojuji, ale treba dneska nechtela asi nemela hlad, hodku se prospala a pak si dala mno.
@krisatko u nas je uspavani dve hodiny na dennim poradku. Uz jsem z toho fakt vycerpana.
@fly80 me prave nekadila ani jako plne kojena a ted teda uz nastesti kakala vcera a dneska no tak snad to bude v pohode.
@halasovci007 patizon sem davala a mne to teda nejelo ale mala ho miluje vsude kam ho dam tak to sni.. krom ted.. moc mi prikrmy nechce sni tak 100g a konci... a pak k tomu da treba 90 nebo 120 mlika... presnidavky tak moc ne..uz nevim co ji zkusit dat.
@veselaopicka ja dostala dva druhy bily a zeleny, tak uvidime jak ji to pojede.
Holky koluk jste davali gramaz prikrmu v zacatcich? Ja dala 60 g a dokojila. Ale mala dneska uz prso nechtela, tak nevim jestli je to zoubkama. Nechce mi ted moc pit po tom prikrmu. Nevim jestli nedat vodu potom.
@halasovci007 dělala jsem asi 60g, a pak zvyšovala až na 220g, ale ani ty doteď nedá všechny... A občas si ještě teď dá prso, když je plnej, tak si jen zapijte vodou.. Ale dneska jak bylo vedro, tak moc oběd jist nechtěl.. Takže dneska prsomil, zase 🙂
@halasovci007 podle me pokud davas uz prikrmy a prso nechce tak bych ji zkusila vodu kojeneckou dat na piti ... prece jen dokud kojis tak pry neni potreba ale takhle v tech vedrech bych dala. Moje mala treba zas nechce jist.. asi tim vedrem ale pije teda hodne a obcas cucne i v noci vodu a staci ji to a chrni dal. Ze zacatku tu vodu nechtela a vubec ji odmitla polknout ale ty vedra ji donutily a ted v pohode.
@halasovci007 spletla sem se ...ja davala pastinak.
@pe_tu_ss_ka no. Já dneska na chůvicce zjistila, že ta naše to už umí taky ale před náma se tváří že nee. Ale jak zmercila tablet (na kterým je ta chůvička) tak u něj byla z protější strany ohrádky za pár vteřin. 😂
@halasovci007 to věřím. Mě ta hodina stačí kolikrát. Několik způsobů a pokusů...
@halasovci007 já začíná na dvou lžičkách a pak přidávala a přidávala až na plnou misku, tam jsme se dostaly cca za měsíc, nespěchala sem. Ale celou dobu jsem i dokojovat.
@krisatko jsou to malý vyčůraný mršky 😂
@pe_tu_ss_ka fakt meprave ve vedru moc nrchce pit, asi jal ji to sání zahriva...
@veselaopicka ona si vrzmu vodu na lzicce
@veselaopicka pastinak jsme dostali ve sklenicce
@krisatko tak uvidim dalsi dny.. Je fakt, ze my furt nemame extra rezim a prikrm davam cca kolem 12, ale ji a spi pres den proste dle potreb, tak mozna nemela az tak hlad a 60h dyne si dala a pak se fakt 2x potahla a jak byla unavena dokojila se az po spani.
@halasovci007 no to je další věc na kterou jsem při zavedení příkrmu přišla, že ne pokaždé to mrákání znamená hlad... a tak nějak jsme si ustálily že se nasnídá pak za dve hodiny si dá půlhodinku spánku, před obědem cca po tech dvou hodinách zase a po obědě cca 1,5 hodinky zase po tech dvou hodinách od jídla... takže v podstatě jí vždy po probuzení kromě večeře, před tou už nespí a jde chrnet az po. Nekdy hned (dneska fakt usnula už v 7) nebo po té hodině až hodině a půl zase.
@krisatko no me prijde, ze by to ten rezim nejaky chtelo, ale u nas jediny co je jiste, ze koupeme ve stejnou dobu 😅🤨 ono zalezi jak princezna vstane a od toho se vse odviji. Nekdy vstane v 6 a nekdy v 8 to se pak tezko dela nejaky rezim 😴😣
@halasovci007 já režim zatím nehrotim, každý den se budí a spí jinak to se pak nedá nic plánovat a režimovat.

@veselaopicka zajimave