icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
Autor odpověď smazal
malecek
1. srp 2019

@halasovci007 jaké nosítko jsi vybrala? 😍

zetta01
Autor odpověď smazal
malecek
1. srp 2019

@lindikova no je úžasná 😍 já na ni ležím s malým pořád. Dokonce na ni minule vytuhnul i děda a říkal jak je to fajne 😁😁

malecek
1. srp 2019

@veselaopicka ty bio ubrousky od dady jsou super, taky je používám, Ada je citlivka a i teď v těch vedrech pohoda

martinasip
1. srp 2019

@veselaopicka kojis?

malecek
1. srp 2019

@zetta01 to autíčko máme taky je super jak se fajne drží prstikama

zetta01
1. srp 2019

@malecek to ano, u nás jedna z nejoblíbenějších hraček 🙂

malecek
1. srp 2019

@zetta01 jj u nás taky a pak míček oball

veselaopicka
1. srp 2019

@martinasip nn nekojim. Kojila sem presnr 2 mes.

halasovci007
1. srp 2019

@malecek belenka. Mela jsem možnost ho srovnat s Andalou a obe vszkouset a ta Lenka nqm vyhovuje vic.

malecek
1. srp 2019

@halasovci007 Lenka je super 😍 andalu neznám , já teď testuju kavku a ta je 👍👍👍

halasovci007
1. srp 2019

@malecek no mam bricho a ta Andala ma vysoky ten spodni pas takze se mi tam udela boule jakoby a mala mi tam tak krasne nezapadne. Ale Lenka ma ten pas uzsi a mala mi tam zapadne nadherne. Ja sem koupila satek teda a neumim nrbo se spis bojim to uvazat mimo to jsem koupila nejakej kratší ze je na uvaz dozadu na zada. Ja se proste bojim, ze mi z toho vypadne. Nastesti me stal jen malo a pokusím se ho i prodat za stejnou cenu.

priefi
2. srp 2019

Tak vcera jsem se nechala unest 😅 jak jsem chtela tu prebalovaci tasku, libila se mi little company paris snake black. Ale ta castka 1 990 se mi nelibila 😅 koukam na mall na prebalovacky (kde taky byla za 1990), prislo mi, ze tam maji nejaky vetsi vyber nez ostatnich obchodech a oni tam maji slevomanii a buch taska byla za 1570 a aby toho nebylo malo, maji tam.klub ohledne deti a za registraci je pul roku doprava zdarma a prvni nakup -200kc na detske veci (nakup min za 1000), takze taska me vysla na 1370😍 no je to palka... nejsem na to moc hrda 😅 snad budu spokojena a pak ji budu moci vyuzit i jako neprebalovacku, ale kabelku (anebo si ji setrit na 3.ditko, ktere je ve hvezdach)

veselaopicka
2. srp 2019

@halasovci007 @malecek ze vam do toho skacu. Ja si od kamosky pucila kokon protoze mi v satku bejt nechtela a spokojenost takze jsem si ho koupila 🙂🙂

laola
2. srp 2019

Ahoj holky, jdu na vás aspoň nahlédnout a oznámit že žijeme 😜
Mirda je šikula, v půlroce 8,5kg, pěkně všechno bašti, jen s kojením je asi šmitec...
Jdu vás zkusit dočíst aspoň kousek

pe_tu_ss_ka
2. srp 2019

@laola to je kus chlapa.. Já teď zjistila, že malej už má skoro 8kg v 7m.. 🙊 Taky už se pěkně pronese do schodů 😀

laola
2. srp 2019
laola
2. srp 2019

@pe_tu_ss_ka jj, posilovna slušná 🤣

pe_tu_ss_ka
2. srp 2019

@laola to teda, a nejlepší je, když nesu jeho a nákup.. A on se rozhodne cestou po schodech dělat žížalu a čučet, kde co litá 😂

krisatko
2. srp 2019

Ahoj holky, tak zas jednou neco od nás... Regulérně se snaží sedat, u toho současně lozit, takže vytváří docela vtipný pohybový kreace, ruky nohy lítají všude okolo :D :D

pe_tu_ss_ka
2. srp 2019

@krisatko ta je šikovná 😍 toho našeho jsem dnes chytila, jak se snaží přitáhnout nohy bod bříško, a po těch pár dnech už se plazí rychlostí blesku 😀 jsem zvědavá na pondělí, co nám řekne fyzio.. Snad se brzy rozleze 👏

bemo
2. srp 2019

@malecek to je bobíšek, jak krásně odpočívá a má tu hlavičku na bok.
@veselaopicka to je krásné probuzení. Když na tebe takhle po ránu někdo vesele nakukuje 😀

@laola no konečně jsi se tu ukázala. Mireček teda parádně roste. To my jsme hubení a dlouzí. Před pár dny se začal plazit. Přidali jsme už tuhou stravu, mrkev, brambory, celer a jablko a hruška. Vypadá, že má celkem slušný apetit.

bemo
2. srp 2019

@krisatko to je teda šikulka, to ji musí doktorka chválit.

malecek
2. srp 2019

@veselaopicka kokon zatím neznám

malecek
2. srp 2019

@priefi ukaž 😍

veselaopicka
2. srp 2019

@bemo tojo jenom ta 6. Hodina je pro mne vrazedna .. horsi nez delat mliko ve 2 rano

halasovci007
2. srp 2019

@veselaopicka to neznam. Tak hlavne, ze se ji v tom libi 😉

krisatko
3. srp 2019

@bemo
@pe_tu_ss_ka ona tady ten polosed praktikuje druhý den... následovalo to asi po třech dnech předklánění z pololehu u mě na klíně, a plazit se umí, ale jen když něco fáááák moc chce, třeba když zmerčí trávu mimo deku, nebo pořádnej kus bláta, to je u něj v cukuletu :D

malecek
3. srp 2019

@krisatko to já bych musela dát na dosah nějaký pytlík s krupkama nebo něco zakázaného 😁😁

Strana