Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Holky, nevite, co by to mohlo byt? Starsi (3 roky) v noci dostal 38 a stale se ho to drzi, jine obtize nema, jen tu horecku. Jsem skoro nespala a porad ho kontrolovala, zda to nejde vys, nastesti (tuk tuk) max mel 38,5
@priefi co nějaká ta pátá / šestá nemoc? Prvně jsou teploty a pak se vyseje vyrážka a pak je to dobrý.. Akorát do výsevu tě vyrážky je to infekční..
@pe_tu_ss_ka no potes koste... snad ne. Jinak vyrazka prozatim neni
@pe_tu_ss_ka i kdyz u nej poznat co j3 vyrazka a co uz mel, je taky zajimave...
@priefi právě teď to měl kolem mě skoro každý.. Jak to lítalo teď.. Právě je 2-3 dny teplota, a pak se vyseje vyrážka a pak už je to v pohodě.. Ale než to vyleze, tak je ten prcek infekční 🙊
@pe_tu_ss_ka tak uvidime,.co bude. Nasadila jsem mu lichorerisnici. Doufam,.ze to mladsi od nej nechytne, at to je,.co to je. Ale u 6.nem.jsem cetla, ze teploty jsou okolo 39 az 40, to my nastesti nemame, starsi ma kolem 38-38,5 a nekdy to i klesne na 37,5, ale pak zase zpet na 38
@priefi držím palce, ať to je jen viroza ☺️
@pe_tu_ss_ka dekuji. Odpo jsem oba kluky uspala a jak se starsi probudil, mel kolem 37,5, ale mel modre rty, docela me to vydesilo. Dostal lichorerisnici zase a teplota sla dolu a rty dostaly normalni barvu. Ted ma 36,7, uvidime, co bude vecer
@krisatko tak to naše zvíře už pomalu zapojuje i pravou nohu a ode dneška začal pérovat na kolenou.. Ty to berou tak hopem, to je šílený.. A necelých 8m zpět byl v jak žabička v tom inkubátoru 😍
@veselaopicka protoze mi mame kvasinky a malé se to vyhodilo dole. Budu muset k dr.
@fly80 dekuji, nastesti dnes uz bez teplot 😊@pe_tu_ss_ka netusim, co to zase bylo, ale hlavni je, ze snad je snad po. Kazdopadne jeste stale davam lichorerisnici
@laola ze jo 😍 ja jsem prvne mela vyhlidnutou v lidlu tuhle https://www.lidl-shop.cz/Badabulle-Prebalovaci-...
Ale nez jsem se odhodlala ji objednat, tak mi ji vyprodali. Resp. bylo napsano, ze je vyprodana a obvykle, kdyz ji maji naskladnit znovu, tak tam maj napsano "jiz brzy skladem" a ono to tam nebylo a kontrolovala jsem to casto. Ted, kdyz Ti davam odkaz, tak koukam, ze uz ji zase maji skladem 😅 kdyby ta moje taska nebyla za cenu, jakou byla, asi by me to ted mrzelo, ale necelych 100kc uz neni takovy rozdil a prijde mi krasnejsi nez lidlovska. Vis co, ale kdyz lidlovskou vyprodali, byla jsem zklamana, protoze jsem vybirala fakt dlouho a v pomeru cena vs kvalita to bylo to nejlepsi. Jelikoz uz me hanba fackovala s tou moji prebalovackou (pripadala jsem si jako nejaky socjalni pripad, osoutela prebalovacka a navic, jak od cuniku), hledala jsem dal. Premyslela jsem, zda koupit levnejsi a opravdu funkcni, anebo nejakou, co se mi bude libit a bude aspon trochu vic funkcni nez ta moje, co mam ted (jen a pouze 1 velka kapsa a uvnitr 2 pidi kapsicky, ktere se hned rozparaji, kdyz do nich neco das, ale vydrzeli jsme spolu 3 roky). Pak jsem objevila tuto, ale cena teda se mi moc nelibila 😅 ale nakonec se na me usmalo stesti
@priefi to je dobře, že už je malému dobře ☺️
Dneska jsem vytahla staronovou hracku, nafukovaci kuzel s rolnickama a to vam bylo radosti 😍
@martinasip a jak se ji to projevuje? Ma to tam zarudle? Todle asi vypada fakt jen spareny. Davam ji na to imazol a ted pro zmenu to ma suchy hodne.. takze ji nechavam bez pliny doma a uvidime...🙂🙂
@priefi ja shanela kohouty.. babicka je mela na pude a chtela sme ji je vytahnout. Houpal se v nich i muj tata a oni je nekomu dali 😑😑😑 mimochodem vis jak dostat z velikosti 80 ..74ku😑😁😁😁 strc to do susicky....
@veselaopicka já takhle dokázala ze 68 srazit na 50 😂 a až pak jsem zjistila, že to do sušičky nesmí 🙈
@pe_tu_ss_ka jako ja davam do susicky detsky a otacim na ruby ... ale to co je nove nenosene este tam dat nesmim pak to dopada tak jak to dopadlo. V kazdym pripade 80ku bude mit tak za 2 mesice bo mozna za min a neunosila by to...takhle doufam ze bude este teplo kdyz ji to je akorat
@veselaopicka no já právě zjistila, že třeba pepco věci do sušičky nesmí.. A teda dostalo to řádně na frak.. Tak hned studená voda a vytáhla jsem ti téměř zpátky do té původní velikosti 🙊
@veselaopicka to je krásný body.. No malej už má pěkně 74, a myslím, že 80 bude mít nejpozději na konci měsíce.. Už to dotáhl skoro na 9 kilo.. 👀
@pe_tu_ss_ka my už taky 74/80 ... Ona nemá ráda těsné oblečení takže už nosí i tu 80 třeba na spaní.
@krisatko naši nedonošení dlouhani 😀
@veselaopicka hm.... tak ted by me zajimalo, zda mi prcek vyrostl, anebo to zmensila.susicka 😅 ja normalne vse davam do susicky na detsky program 😅 ale vim, ze pepco, c&a, newbaby, coala a dalsi polske znacky maji velikostne cislovani jakoby vys a 74 je v realu 68. Ale ted jsem mela z HM overal, par dnu zpet je mel obri a ted je ma knap, tak ted nevim, zda fakt vyrost, anebo srazila susicka, podle toho, co pises 😅
@priefi mě sráží o kousek i F&F 😀
Holky tak zase od půl 8 uspávám a furtse řve - už je skoro 11 ... jako já mám dost, na chvíli jsem ji hodila na krk tatínkovi ať si to taky užije a večeřím .... nevím co mám ještě udělat aby spala alespoň večer :(
@ange_de_la_morte u nas se usnulo ted. Uff.. Asi nejaky erupce na slunci 😣
Holky cistite detem zoubky? Ja s hruzou vygooglila, ze se maji cistit od proriznuti prvniho zoubku, takze zitra letim hned pro kartacek.. Davate uz i pastu?

@malecek https://www.mall.cz/tasky-prebalovaci/little-co...
Uz se tesim, az ji budu mit doma 😊