icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
4. srp 2019

@halasovci007 také máme kartáček a čisticího zajdu na prsty.. Ale pasta se dává až když umí děti plivat, a nepolykají jí.. Zatím tedy malej nemá ani jeden 😀

ange_de_la_morte
4. srp 2019

@halasovci007 :u nás stále nic - akorát se vzteká :/

veselaopicka
4. srp 2019

@priefi vidis to ale ja pepco c&a hm tesco davam do susicky a bez problemu a jedu na klasicky program suseni do skrine trva 2.5h... ale nesmim tam dat uplne novou vec.. ale jak je to noseny tak ok.. ale divny ze jsem tam zkusila dat z lidlu bodycko uplne novy a to se nesmrsklo a to by mi zrovna nevadilo pac sem koupila vetsi... to jsem nevedela ze se.to da takto..ja si rikala ze pepco vetsi ma 74ku ze je to divny... v tom pripade mame 68ku velikost ted v pul roce 😁😁😁 a ja si rikala ze uz 74ku.ale donedavna nosila mikcu 50ku z kiku ..divny ze 😁😁😁

veselaopicka
4. srp 2019

@ange_de_la_morte my chrnime od 19h jako dycky ale v pul 10 se ji neco zdalo a brecela a ja nemohla najit dudlik a ona ma ted takovou hravou ze ai ho vytahne a mlati o sprucle... nekdy si ho da zpet ale ted ji spadl a mezitim usnula a ted ae mi zbudila na mliko takze dala 150ku a usnula i bez dudliku. Pocitam ze budeme spat ted uz do 5ti takze jdu taky radsi 😁😁😁 kdybych se spletla at neco naspim
Jako po pravde kdyby mi takhle vysirala vecer se spanim tak sem asi v blazinci... a desim se toho az prijdou zoubky ze to muze nastat tak se na tom musim psychicky propravit.. ale treba taky ne.. uvidime.

ange_de_la_morte
5. srp 2019

@veselaopicka : u nás je to večer čím dál horší - když spí odpoledne jenom hodinku tak večer se mi ji většinou podaří uspat do té 22:00 , ale jak spí dýl, nebo si dá ještě 20 minut v podvečer tak pak katastrofa a jedeme s řevem klidně do půlnoci - včera nakonec usla až po té půlnoci ... mi by to asi tolik nevadilo, kdyby byla vpohodě, ale ona je už třeba od 7 šíleně protivná ale ne a ne zabrat

priefi
5. srp 2019

@halasovci007 pastu neeee, to je brzy 😉 kartacek gumovy na prst

krisatko
5. srp 2019

@ange_de_la_morte mě zas přes den usíná docela dobře ale večer taky estráda na hodinu minimálně. Jak kdyby věděla, že jde spát na noc a zuby nehty se tomu bránila.
@halasovci007 čistím jen kartáčkem oplachnutym vodou, takovým tím s jedním chlupem, ne klasickým kartackem

priefi
5. srp 2019

@veselaopicka ja davam detsky a pak to jeste zehlim, az bude maly lezt, tak si asi zehleni usetrim a dam normalni program, protoze to uz bude jedno, zda to je nebo neni vyzehlene. S temi velikostmi me pekne stvou, ale diky tomu, ze mam uz druhatko, tak jsem to vedela do predu a zaradila jsem zminovane 74 do 68, ted oblekame uz 74, mel rezervu, protoze na mereni v 6ti m.mel 69, cili 68 male, 74 obri. Ted uz ma 74 akorat 🙈 mysleno klasicke 74 (odpovidajici 80 u pepca atd.)

ange_de_la_morte
5. srp 2019

@krisatko : Klárka celkově není spavá - když dá odpoledne 1-2 hodinky tak můžu říct že mi ten den hezky spala 🙂 vstává kolem 5-6 , usíná před půlnocí a během dne si dá většinou jen ten jeden spánek, maximálně ještě nějakou dvacetiminutovku v šátku - tohle vůbec neznám od staršího - ten vstával v 9 , dopoledne spal hodinu a půl i dýl, odpoledne 2-3 hodiny, večer usínal v půl 8 ... jooo to byl život :Đ

priefi
5. srp 2019

@veselaopicka jinak krasne body, odkud ho mas? F&F v susicce u nas ok @pe_tu_ss_ka

pe_tu_ss_ka
5. srp 2019

@ange_de_la_morte ty brdo, tak to je hustý, to tě obdivuju, že ještě žiješ 😱 já byla zvyklá taky na 2 hodiny jeho spánku přes den.. A teď to zkrátil na 1 hodinový dopolední a 1 hodinový po obědě a pak až kolem 18 na 30 minut (včera jen 10 minut) a pak usíná kolem 21-22.. A pak vstává v tom rozmezí 2-5 hodin (a teď kvůli zubům po 1,5).. A když nikam nemusíme, tak vstává v 6:30 a když bych potřebovala, aby vstával, tak by vyspával 🙊

veselaopicka
5. srp 2019

@priefi joo to nevim. Dostali jsme od babicky -prababicky nevim kde ho sebrala. ... zehlis kuli zmackani?? Ja to vytahuju ze susicky jeste teple a zmackane to nemam vubec. Jen kdyz jsem to vytahla po 3 h co to bylo ususene tak to bylo.jak krave z huby kdybych to vytahla 🙂😁

veselaopicka
5. srp 2019

@pe_tu_ss_ka ja jsem zvedava kolik bude mit jdeme na pul rocni 13.8 a rovnou na druhou hexu a objedname nausnice.

veselaopicka
5. srp 2019

@pe_tu_ss_ka ale ve 4 mes mela 5905g a 61 cm 😁😁😁 a ted eem.ji merila svinovacim metrem a namerila sem 67 cm 😁

pe_tu_ss_ka
5. srp 2019

@veselaopicka pěkně nám rostou.. Malému teď bude ve čtvrtek 8. 8. 8 měsíců.. Takže jen 4 a bude mu rok 😱 my teď na 8 měsíční asi dáme první prevenar..
Jinak dnešní kontrola na fyzioterapii úplně v pohodě, má 14 dní pauzu od cvičení, a uvidí se, jestli už bude na kolenou.. ☺️ A když ne, tak dostane cvik, aby si nezafixoval to asymetrické plazení... Tak jsem ráda, že mu věří.. Jinak prý umí a odpovídá svému narození, už by mu ani korigovaně neodečítala...☺️

veselaopicka
5. srp 2019

@pe_tu_ss_ka ja se strasne tesim na to az bude tapat a bude ji tak rok... ale na druhou stranu to tak utika hrozne..a kazdy mi rikaa to se nezastavis... ale me to nejak vubec nevadi..

pe_tu_ss_ka
5. srp 2019

@veselaopicka taky se těším, až bude parťák, i když on je zlatej už teď.. Tolik toho s námi sjezdi, vůbec mu nevadí nějaký 100km k oběma prarodičům v autě tam i zpátky.. Na zahradě u rodičů se za každého počasí směje, vůbec mu nevadí, že není doma ve svém.. A jako začíná být dobrý šídlo, už je mi všude v patách, pořád se směje.. Bude sranda až bude chodit.. Ale když si vzpomenu, jaká to byla žížala malinká.. A teď takovej habán, za 8 měsíců má +6700g a +30cm.. Vůbec mi už nepřijde, že by byl nedonošenec skoro o 2 měsíce.. I tím co umí.. Každý den tady nad ním žasneme ♥️

krisatko
5. srp 2019

@pe_tu_ss_ka a jak jste na tom se sezením? malá mi do toho šikmýho už jde celkem obstojně a ted mi začla v pololehu sedat i normálně potvurka (to ji ještě brzdím)

pe_tu_ss_ka
5. srp 2019

@krisatko to ještě nedělá, včera se do něj dostal omylem a dost čučel 😂 on zat na kolena trénuje, tak sed myslím má ještě čas 🙂

krisatko
5. srp 2019

@pe_tu_ss_ka no já si taky myslela že je ještě brzo, jenže ona teď zkouší současně lozit i sedat.... nevím kam spěchá

pe_tu_ss_ka
5. srp 2019

@krisatko ale když to dělá sama, tak bych ji nechala ☺️ ten šikmý sed je v pořádku.

priefi
5. srp 2019

@veselaopicka nn, kvuli desinfekci (a taky vyzehlene to je i peknejsi i skladnejsi). Ale nekdy mam pocit, ze i kdyz to je teple, tak je to servane az hruza (moje, manzelovo a starsiho syna), obvykle, kdyz to je tzv.presusene.

halasovci007
5. srp 2019

@pe_tu_ss_ka co je cistici zajda 😅
@ange_de_la_morte vsak ono to přijde. Nam davaj zuby zabrat celkem.
@veselaopicka k ty susicce me se smrskavaji Pepco i F&F ale Lidl taky ne. Jinak taky taham hned kdyz dosusi, jinak to je des.. Taky susim vetsinou bud do skrine nebo rychly a jeste to rozlozim doschnout a ten nesmrskava.. Nam dneska uz mala spi. To jsou vykyvy to je desny. Asi fakt ty zubynam to takhle rozhodily. Mno snad vydrzi chrnet az do rana.

Holky my dneska takovych premier, ze to nemůžu vstrebat. Za prve lezeme, za druhe mame kartacek a libi se ji zatím tuk tuk, za treti mame sportak ten se nelibi ani me, ani male. Jeli jsme z prochazky s muzikou pac byla připoutana aby se otocila na bricho a to se ji nelibilo pac ted tak spi, takze na prochazce nespala a unavena brecela nez jsme dojeli domu- katastrofa. Ale odpo jsme dalsi premieru c. 4 dneska sli vykoupat psi k rece, je to kousek od nas tak jsem zkusila tu Andalu pujcenou a male se v tom desne libi, tak jsem rovnou objednala konečně to nositko.. Tak ted to jdu vstrebat zalevanim a pak asi odpadnu, aby mala kdyz spinka brzo taky brzo nevstavala 😅👌

pe_tu_ss_ka
5. srp 2019

@halasovci007 https://www.dm.cz/mam-oral-care-rabbit-zubni-zi... je to na masáž dásní ☺️

Jee, malá už leze? Jakože na kolínka?

malecek
5. srp 2019

@halasovci007 ty jo, šikulka. Aďa se zatím točí jen kolem osy a semtam se podaří někam dosoukat styl ala housenka 😁

malecek
5. srp 2019

@halasovci007 hod fotku s andalou 😍👍

halasovci007
5. srp 2019

@pe_tu_ss_ka jj uz leze. Udela zatim par cm, ale zlepšuje se celkem rychle. Je to nas sikulka a ja to obrecela zase.
@malecek taky se toci, ale dneska uz regukerne na ctyri a lezla. Uz byla i mimo podlozku a nevalela kupodivu sidy jako obvykle.

halasovci007
Autor odpověď smazal
pe_tu_ss_ka
5. srp 2019

@halasovci007 ty brdo, tak to je šikulka 😍 jinak já taky všechno ořvu 🙊 ten můj se mi vždycky směje.. Jednou přišel z práce a zrovna v tu chvíli se poprvé malý otočil na břicho.. A já byla jak želva.. A on se mi děsně smál 😂

veselaopicka
5. srp 2019

@priefi aha ja jsem prestala zehlit v 4. Mesici... uz mi to prijde asi zbytecny.. nevim co by se ji mohla stat ...vyrazka?? Stridam 2 praci prasky... lovelu a lupilu ale lupilu me smrdi doslova lovela voni a avivaz nedavam kuli susicce a kuzi ma v pohode..

Strana