Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@pe_tu_ss_ka to mame take.. porad se jen smeje .
Usne kdekoliv ...muzu sni jet nakupovat je hodnoucka sleduje ..hazi ocka na chlapy..
@pe_tu_ss_ka chlapi to tolik neprozivaji. Vzdycky rikam, ze je jak parez 😅 proste si nechci pripustit, ze to tak uteklo a uz nemam maly miminko, ale velkou sikovnou holku. Ja vim, ze cas nikdo nezastavi, ale stejne nad vsim clovek duma a chci si kazdy okamzik pamatovat
Predevsim ty chvile kdy se takhle neco nauci.prpto kromě knizky pisu do sesitu vsechny premiery. Delam ji kufrik vzpominek a od pristiho roku budi vyrabet scrapbooking z vyletu a cest. Aby mela na vsechno pamatku, ted mi kamarádka rikala(taky dela truhlu vzpominek, ja mam zatim jen kufrik 😅) ze detem sbira i drobny z roku narozeni tak ja hledam v drobnych vsevhny 2019 aby mela na pamatku.
@pe_tu_ss_ka já už dlouho ne 🙈😁
@veselaopicka kik má zase větší oblečení o číslo 🙈😀
@pe_tu_ss_ka já právě přemýšlím že taky už nebudu žehlit, stejně převlíkám dvakrát denně protože ta naše hvězda sleze na dvoře z deky a jde se hrabat v hlíně a já než to zmerčím je celá hnědá.... :D no a pak taky jíme bez bryndáku - nemělo to smysl, stejně to vždycky zapadlo za něj takže když je něco jako řepa nebo jogurt, tak jde triko hned dolů.
@halasovci007 já chtěla taky psát... skončila jsem u pasení koníčků... není čas "ztrácet" čas ... fotím a na fotkách jsou datumy tak to musí stačit :D
@veselaopicka to je kočena 😍😍
@halasovci007 ode mě pořád slyší, ten už je tak velký, ten tak roste.. A jakmile to slyší, tak, si začne povídat s malým a smát se mi, že už zase a že dneska je to po X té 😂 Já mu píšu deník "Mámho", tam se každý den zapíše ve zkratce, co se dělo, nebo se může nalepit fotka. A pak mám takovou malou knížku "Mami, jak to bylo", tam jsem psala vzpomínky ze svého dětství a pak následně, jak to bylo u nás, a teď už tam čeká na zapsání na jeho vzpomínek, co jsme zažili všichni spolu.. Líbilo sei i "Tati, jak to bylo", ale ten můj chlap na takový věci vůbec není.. 😄 Já mám zatím jen krabičku s dinosaurem, ve které dostal nějaký dárek ☺️
@malecek já právě jsem lenoch, u nás se moc nežehlí ani nám 😂 jen nějaké pólo trika a košile a max ty jeho pleny 🙊
@krisatko taky nedávám bryndák, kolikrát to ani nemá cenu, musel by být ve skafandru 😂 a na tu hlínu se těším, až ho dáme na deku na zahradě.. Ale tam je babička jak ostříž 😂😂
@pe_tu_ss_ka jj taky nežehlím skoro ani nám, jen košile, žehlení nesnáším
Cha cháá... tak už se tu taky leze ... Na kraji deky měla vršek od učícího hrnečku. Věším prádlo a za chvíli slyším "he he hehehee" a kouknu a ona si to vykračuje rovnou k tomu vršku aniž by sebou po cestě plácla... samozřejmě abych to zaznamenala tak už to pak nezopakovala :D
@krisatko jee já se na to taky tak těším 😍
@krisatko
@pe_tu_ss_ka
Na jedné straně vám to závidím že jsou to takové Šikulky na druhé si to užívám že je ještě jakž takž tam kde ho položím 😁😁😁
Tak hlasim ze imazol po 4 dnech mazani zadna zmena.. druhy den mazu bepanten a vypada to ze je to ok 🙂🙂
@kleninka no tak to je dobty vedet 🙂🙂😁 dik
Miky nam zacal couvat 😍
Tak jsem se stala tetou 😀😀🥳🥳 4200g je to kus chlapa 🥳 a a Tynou budou presne pul roku od sebe ❤
Holky. Jaký máte uspavani? Protože mě už klepne pepka brzy. Usne a za dvě hodky je vzhůru a do dvou čumí. Jako teď. Otáčí se na břicho a leze po posteli. Nepomáhá nic. Ruka na bříšku, kojení, zpívání. Chjo
@veselaopicka gratuluju 💜
Já budu teta za pár dnů. Svagrova jde na císaře
Tak holky, nespala skoro do tří... uuuuaaaaaaa. A před sedmou vzhůru. Jsem jak 🧟♂️ 😂
@fly80 a já si tu stěžuju 🙊 to je mazec.. Máš pěknou sovu 😮
@fly80 Rozka je v posteli, ze? Adik spi od narození v postylce na rozdelanym maxi perovym dracikovi a bez šance, aby se na te duchne otočil🙂 jinak tedy občas taky radi a když to zrovna peru a spi na něčem jiném, je to bojovka. Po uspavacim kojení fakt dlouho zpívám a mazlim, dokud se trochu nezklidni. Pak se tak nemele a hezky zabere.
@pe_tu_ss_ka no u nás ted zuby taky rachot... celou noc se vrtí už druhou noc jsem spala s ní... leze druhá horní jednička, dvojka a ještě neco dole. Ta jednička se prořezala včera přes den a to bylo teda i s krví... chuderka. Jinak mi ted začla jak už má nahoře i dole zuby škrkat s nima o sebe 🙈
@krisatko aaaa tak tenhle zvuk nesnáším.. To dělala ta mladší, jak jsem jí hlídala že spaní.. 🙉 No malej je pořád bezzubka, ale dávají mu zabrat.. V postýlce je každou chvíli vzhůru, a když je u mě, tak mě pěkně rasí.. Ale vždy se jen otočí k prsu, cucne a spí dál.. Ale já jsem ráno tak pomlácená.. 🙄 Chudinka, ta si taky pěkně zkusí.. 😬
@pe_tu_ss_ka no tak ta naše už má zubů 5, dva jsou venku celé, tři se prořezaly nedávno včetně té jedničky o které jsem psala a teď si zase sahá na spodní dáseň v zadu... S takovou bude mít všechny venku do roka a půl. Ale dneska je teda tuplovane nesnesitelná, skoro nespala přes den a když jo tak jen takhle... Pořád musím být u ní takže jsem ráda že jsem doma zvládla uvařit jídlo aspoň pro ni a já.. se najím asi až večer 😂😂 a chlap si přijede z práce a diví se, že jsem ANI nenadhystala žrádlo koním na večer. No já myslela že mě omejou... Dneska večer asi bude barák zas uklizenej jak nikdy. Nejlíp se totiž uklízí kdZ mě někdo pořádně nas.... Štve 🙂
@krisatko tak já doufám, že mu aspoň ty první zoubky dyl vydrží, když si dávají tak načas 😄 tak naštěstí, když malej měl ze začátku po železe uřvaný dny, a nemohla jsem ho ani položit, tak chlap i nosil jídlo, nebo vařil a uklizel, když přišel z práce a staral se o něj.. Protože já v tu dobu mlela z posledních sil.. 🙈 Já dnes doufám, že prcek bude spát, protože je po prvním očkování prevenaru.. Zatím tu je ukňouranej a je víc spavej dneska.. Tak snad brzy usne.. 👏

Vy ještě žehlíte? Já jsem lenoch, žehlím malému jen klasické pleny, protože ty vypadají blbě jen že sušičky složené.. Ale jeho věci jsem žehlila jen poprvé.. 🙈