Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@ange_de_la_morte zoubky? Nekdy jsou i takove teploty
Holky tak nevím jestli to ještě můžou být zuby - v poledne dostala Nurofen měla 38,5 ( po odečtu), před hodinou znova Nurofen - 38,9 po odečtu , a klesá fakt pomalu, takže to zas bude noc :/ Jsem zvědavá co se z toho vyklube, každopádně pokud nebude zub tak v pondělí budem muset k doktorce, což je na houby protože jsme teď u taťky a museli bychom jet dřív domů
@ange_de_la_morte tak aby to nebyla nějaká ta pátá/šestá nemoc.. Většinou 3 den se děti osypou a pak je to dobré.. Ať je berušce brzy dobře ♥️
@halasovci007 držím palce 👍 užijte si to tam
@ange_de_la_morte ať je berušce brzy lépe 😘
Aďa má další zub dvojku nahoře ale tentokrát úplně bez bolesti , jen dnes vstal už v šest 🙈 já total zombie tak jsem ho hodila do nosítka a nějak jsme to tady odpochodovali a pak malem zaspali svatbu kamaráda 🙈 ještě že jsem nastavila budík 😂
@pe_tu_ss_ka @malecek : díky 🙂 no snad bude brzo zase vpohodě, jak jí teplota trošku klesne tak se směje, hezky baští i když má teploty ..teď jsem měřila a už má jen 37,8 tak aspoň že to po tom Nurofenu klesá
@ange_de_la_morte ahojky. Četla jsem že maličká měla horečku. Jen sem neměla čas reagovat. Jak jste ne tom? Myslela sem na vás. To bylo pro mě vždycky nejhorší, když mi onemocnělo dítě.
@fly80 : děkujem 🙂, pořád horečky :/ vždy jí to po Nurofenu klesne ale zase jí to pak vyleze nahoru - ve 4 ráno jsem jí zas dávala Nurofen, měla 38,9 po odečtu , takže už druhá noc s horečkama, no uvidíme dneska ale kdyžtak zítra půjdem k doktorce ... nemám to ráda jak jsou děti nemocné :( člověk by to raději vzal na sebe
@ange_de_la_morte A pořád žádnej zub venku? Safriš, co by to mohlo bejt.... u nás všechny zuby sice s řevem a nespaním, ale bez horeček (ťuk ťuk) .
@krisatko : žádný :/ ještě prý by to mohla být 5. nebo 6. nemoc nebo kolikátá - že první horečky, pak zmizí a dítě se osype a pak už dobrý , ale osypaná zatím taky není, akorát opruzená od té teploty
@ange_de_la_morte a kolik dní už ti takhle teplotuje? Kdyby to byla 6 nemoc, tak po 3 dnech by měla přijít vyrážka..
@pe_tu_ss_ka : od pátku odpoledne / večer, takže zítra to bude třetí den ( dnes to bude třetí noc pokud bude mít pořád teploty) . aktuálne má 37,9 a čekám co bude, poslední Nurofen měla ve 13 hod.
@ange_de_la_morte tak snad už to bude dobré.. Ona to bude možná i jen nějaká viroza.. Teď jak lítají ze dne na den teploty o +/- 7 stupňů, tak je to hned...
@pe_tu_ss_ka : před půlnocí jsem dávala zase Nurofen - zas 38,8, a do půl 3 řvala než usla na mně, teď ještě spí,ale vypadá že bez teploty ( jen jsem na ni sahala, nechci ji budit měřením) , tak snad to bude už dobré
@ange_de_la_morte ja bych s ni sla pro jistotu 🙂
@ange_de_la_morte cetla jsem, ze nekdy je 5.a6. i bez osypani
@veselaopicka : no my právě nejsme doma a úplně na pohotovost se mi nechce :/ , teď je bez teploty ( poslendí Nurofen před půlnocí) tak snad už dobrý @priefi
@ange_de_la_morte snad už to bude dobré, když je víc než 9 hodin od nurofenu bez teploty 🙂 taky záleží jestli baští, pije (čůrá dostatek) a jak se ti jeví.. Jestli je jinak v pohodě, tak bych na pohotovost nejela, ale kdyby nepila, nejedla, tak bych návštěvu doktora neodkladala 🙂
@ange_de_la_morte mi starsi 2 tydny zpet taky teploty bezduvodne a pak bum a dobre. Kazdopadne sleduj, pokud jsou teploty dele jak 3 dny, mela bys uz k dr. Ale myslim, ze u Vas moz a zoubky. Od kamaradky dcerka 5 dnu teploty a pak se ukazal zoubek
@priefi : já furt hledám ten zub a nic .... no my nejsme doma - jsme u taťky starat se o zvířata a zahradu ( oni jsou na dovolené) , domů se vracíme až ve středu, takže buď pohotovost ( ale tam mi těžko něco řeknou) nebo až ve čtvrtek ... dříve bohůžel odjed nemůžem protože tady nemám auto a manžel je na cvičení takže fakt přijede až ve středu večer :/
Volala jsem naší doktorce - říkala že pokud by se teploty vrátily nebo něco jiného se přidalo, že máme přijít ve čtvrtek i s močí , jinak prý k lékaři chodit nemusíme ... od rána už je bez teplot
@veselaopicka my to taky musime furt oddelovat aby to nesrustalo taky sem cumela nevedela sem ze je to potreba
@martinasip no je potreba fakt to hlidat. Po tom zazitku co ji s tim dr udelala fakt nikdy vice... a ja to ořvala.
@krisatko ta je hustá 👀 my dnes jedeme na fyzio pro cvik, aby se rozlezl.. Sice chodí na čtyři, ale vždy zbuchne jak hruška 😄
@pe_tu_ss_ka tak to budete mit asi ten co jsme měly my.... Já ji tam skoro nebyla schopna udržet pořád mi vysmekavala nohy a ruky ven

@malecek tak nositko sbaleno, za chvili vyrazime tak jsem zvědavá. Uvidime dle situace kfyztak nekde hosim zada a nakojim normslne v leze a vyzkousim to az doma.
@ange_de_la_morte tak at jste brzo fit. To mas po odectu uz tu teplotu? Chudinka. Snad to brzo prejde.