Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@veselaopicka máte super Dr.😉
@veselaopicka ta fakt super, malému normálně v lednu pichly třetí hexu, a tím jak všechno dohnal, tak mu chtěli hned na 15 měsících dát mmr.. Tak jsem docela ráda, že mi v rizikové napsala do doporučení odložení toho očkování.
Holky my mame doma vzteklounka. Doufam ze je to zas obdobi a ze to prejde... staci ze se ji zasekne noha nekde a zacne se vztekat. Nebo kdyz ji neco vemu co nemuze brat tak opet vztekani. Vcera si lehla na bricho a kopala nohama..
@veselaopicka máme to teď úplně stejně kolikrát začne mlátit kolem Sebe ze jde a i mě poplaca a jako taky doufám ze to přejde
@zzuzzana1 no ja vubec nevim jak se mam zachovat
Asi nejvic ucinny je nechat jit pryc.
@veselaopicka jo jo přesně taky nevím a sem z toho docela rozhozena...
Holky kolik vypiji vaši prcci cca mléka denně?
@zzuzzana1 v roce ma 180ml rano kdyz se zbudi a pak 180ml vecer nez jde spat a v noci jednou 240ml/brano vody/ takze ml tak 260. Nekdy ji dam odpoledne 150ml ke svacince kdyz nechce nic jinyho. Dneska ale mela 180ku v poledne protpze ji trapi zoubky a jidlo krom lipanka presnidavky a krupinek nechce.
@zzuzzana1 malý má ráno kaši ze 175ml mléka nebo mléčnou kaši a pak až večer jak kdy, poslední dobou dá 210ml mléka dřív dával 280ml (už komlept hotového).. Ale jak teď přes den hodně jí normální jídlo, tak byly dny, kdy jsem ho musela skroo nutit.. A ještě tak 14 dní zpátky chtěl po ránu prso a to už úplně odboural ze dne na den.. Ale jinak má přes den sem tam tvaroh, lucinu, jogurt..
@veselaopicka
@pe_tu_ss_ka
Dekuji holky , mě pravé malá docela už přes týden stávkuje ráno dá maximálně 150 ml mléka a večer kolikrát jen 60 ml a někdy nechce vůbec .kase mi teď stávkuje úplně nechce žádnou ani trochu
@veselaopicka přesně jak píšeš, nevšímáte si jí (po očku sledovat, ale aby neviděla). Když není publikum, není divadlo
@veselaopicka u nás taky. Začneme se jí smát nebo dělat blbiny a je po vztekani
Ahojte spi vasi milacci stale s vama v loznici?
@martinasip ano spi. Mame 2+1 a minimalne jednou v noci k ni vstavam.
@martinasip jj, jelikož máme 2+1, tak i starší. Ale i kdybychom měli už nás vysněný domeček, mladší by s náma byl pořád, jelikož se v noci ještě kojí. Navíc trápí zoubky, takže je pohodlnější ho mít při sobě
@martinasip ne ne naše spi samav pokoji už rok
@zzuzzana1 kolik ji je?
@martinasip ted 8 bude mít rok a mesic😁
@martinasip naše spí u sebe v pokojíku od 4 měsíců s tím, že když bylo v potřeba (zuby, prdíky a jiné potvory) tak jsem spala s ní
Holky co říkáte na šílenství s virem? Můj chlap se nechal strhnout a máme ve špajzu větší zásoby než obvykle 😅
@krisatko my to nijak neřešíme.. Ve špajzu máme to co vždycky 🙂
@martinasip teď jsme snižovali rošt úplně dolů, už měla nohu hozenou přes postel 🙈
@priefi jo to my taky ne, prostě větší nákup....
Jenom nevím co očkování... Nikdy nevíš, s kým se v ordinaci potkáš a mám strach aby tam nebyl někdo, kdo byl třeba na dovolené v talošce nebo Rakousku na horách.... Mimochodem, o těch nakažených u nás se vědělo už týden (tajné zdroje) a pustili to až teď.... Kolik lidí asi museli nakazit....
@krisatko ja sem premyslela ze ji dam matrac na zem mm rada bych aby spavala sama v noci sa bude moc krat snad by sa to zlepsilo
@martinasip toho já se jeste bojím. Dost po posteli cestuje a furt se převaluje takže by se hned skutalela

@priefi vubec nevim. Nechtela nam ted dat ani 3. Davku hexy ... na tu jdeme v kvetnu nejspis.. pry to neni dobry ockovat v dobe chripek..