Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?
Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?
@hermanka88 mě to vypocitalo 14.7. A můj táta je 19.7. Jestli budu zase přenášet, tak muzou byt nastejno :D
@eiram7 :/ chjo. No stejne je jeste cas, dokud to nedostaneš jeste je malá naděje. Ale je fakt, ze testovat před ms je na prd. :/ duch se děla často a pak je člověk hodně zklamaný. :( držím moc palce.
@katkadoskova za jak dlouho jsi to teda vytusila?a gratuluju samozrejme
@katkadoskova No,to by byly oslavy!!Ja se jen modlím, aby to nebylo 7.7. Jako můj tchán..to by mě asi s prominutím j.blo.Já ho moc nemusím a už vidím,jak by chodil 14 dní v lihu a naparoval se..
@katkadoskova snažila jsem se v sobě všechny naděje potlačit, ale samozřejmě na to taky porad poradnu myslím, ze by to ještě dopadnout mohlo 😀🤦♀️ v úterý mi to má přijít, tak se uvidí. Mrchu mám přesnou jak hodinky, tak by mělo být jasno
A jak vám je, už mate za sebou nejake zvracení atd. nebo zatím v pohode?
Já zatím únava, jinak nic extra...u prvních dvou tehu jsem nezvracela, ale bývalo mi docela soufl a špatně jsem snášela vůně a některé pachy, které mi běžně neva...tak jsem zvědavá, potrebuji fungovat v práci, tak si ani nechci představit, že mi je zle😲
Já jsem lehce unavenější a bolí mě teda docela břicho,jakobych měla mít MS.Ale to je asi normální, už si to nepamatuju, už je to 7 let,kdy jsem otěhotněla poprvé
@emmanessa ja jsem se porad přesvědčovala, ze na me něco leze. Ale uz 5 den po ovu me bolelo břicho jak na ms, což mi přišlo divny. Bolelo asi do 10 dne. Uz 8 den po ovulaci me začala bolet hlava a přestávalo mi chutnat kafe. Porad jsem si říkala ze to muže byt chřipka ale bylo mi uz i blivno jako po pařbě tak uz jsem fakt tusila. A i od toho 8 dne začínala bolet prsa hodně! Takže to v kombinaci uz jsem si říkala ze se asi něco změnilo.
@hermanka88 no to chápu, to snad nebude na stejne datum, to bych taky nemusela :/
@eiram7 budu držet palce! Je desny na to nemyslet co? :/ ale jsou to dva dny a uvidíš. Buď ted nebo další měsíc ;).
Me je docela dobre. Je mi teda blivno cele dny, nárazové více a méně. Citlivost na pachy, klasika. Zatím nezvracim. Jinak to jde, na to ze je mi blbe jsem si uz docela zvykla, takže uz s tim funguju :D samo jsem někdy KO za cely den, ale myslím ze bude hůř. S dcerou mi bylo nejhůř druhy a třetí měsíc, takže si užívám, ze to jeste není to hrozne.
@natiiinka ahoj moc gratuluju 🙂 všechny jsme na tom podobne :D
Ahoj holky, tak jak je? U mě zatím žádné větší příznaky, pouze únava...
@elviraa jeee nádhera!! Moc gratuluji. Ja jdu příští tyden, uz se taky těším na bublinku a hlavne slyšet, ze je vše jak ma 🙂
@ebak ahoj u me ted taky spis u svá, špatně mi ani moc není a když, tak spis večer. Takže dobrý. Snad to vydrží 🙂 a co ostatní?
Holky,já chodím furt na wc,pobolívá mě břicho,už jsem si v lékárně koupila brusinkovy sirup, kdyby to byl močák..Dneska jsem byla 4x i v noci a spala jsem úplně na prd 🤨
Ahojky kočky 🙋🏼♀️
Taky jsem našla v listopadu // 🙂 ovulaci jsem měla posunutou kvůli nemoci tak dnes jsem 4tt+2 🙂
@ebak dekuju moc, na dalsi jdu pristi ctvrtek 😊
@katkadoskova ja se taky tesim, tak snad uz tam ta srdicka budeme mit obe ☺️
Gratuluji vsem tehulkam, mam na prodej angelsoud, kdyby jste nektera mela zajem 🙂
@veronikava já už jedno dítě doma mám 😊 jen už si to vůbec nepamatuji. Ani to že byxg krvacela. Ale uvidíme dekuju 🙂
@elviraa ja jdu nakonec příští úterý (musela jsem to posunout, protože dcera ma očkováni). Tak budu vědět. Ale čárka stále sílí tak snad to bude kde ma :D srdíčko asi nebude, podle ms budu na konci 6tt ale ovu byla trochu dyl, tak si myslím, ze jen bublina.
@valisovasara ahoj hezka čárka, jak uz bylo řečeno, zkus další den dva a měla by byt lepší a lepší ;)

@ebak Tak tam mi to vypočítalo 16.7. To by bylo supr, syn je 16.6. 😁😁😁