Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec no já když už nebudu chtít nebo moct tak chlap taky neřekne nic, vydrží jako vydržel u dcerky 😁 Taky už mám dost kilo no. Ve čtvrtek jdu k doktorovi, tam zase budu muset vlézt na váhu a dozvím se výsledky testu na cukrovku tak třeba ji budu mít, bude dieta a ještě zhubnu 🤣
@laja64 manzel taky vydrzel...u dcery od 32tt do 6ti nedeli...ja uz mam asi 115kg😭😭pak to musi jit nejakym zpusobem dolu
@natysnovec pujde to dolů určitě 👌 Ja to teda zase budu mít vydřené ve fitku jako u dcerky ale co uz🤔 Už se tam úplně těším 😊🤗
@laja64 sem tu asi jedina coz ktera ma pres 100...si tak myslim
@natysnovec třeba nejsi a i přes 100 není žádná hrůza , porodis zdravé miminko a to je hlavní. Kila pak shodis💗👌
@laja64 kez by jsi mela pravdu...😭
@natysnovec jasně že mám 😊 Pokud chceš, tak zhubneš a i bez diety jako já 👌
Já mám aktuálně 82 kilo, zatím 17 navrh a už se taky těším až začnu něco dělat. Jako motivaci jsem si koupila super bundu na běhání ( zkoušela ji kamarádka 😁😂), jsem celá nateklá. Na minuly prohlídce mi Mudr řekl, ze podle velikosti plodu by malej měl jít tak o tři týdny dřív. Což je půlka září. 🙂 no začala jsem panikarit. Zatím mám nachystanou vybavicku po velikost 68. Pokojíček jsme akorát dodělali. Jen ještě nemám nic do porodnice 🙂)
Holky koukám že tu řešíte intimní chvilky 😊 uklidněte mě že nejsem jediná která by chtěla neustále ale chlap už prostě nechce 😓 vadí mu vedro ... což chápu ...ale prostě nechce kvůli malému že se bojí .... Je fakt že mě většinou berou křeče kolem břicha když už ho přemluvím .... Ale když já bych fakt potřebovala 🙄😌😂
Holky OTOKY nohou, natekaji vam jen kotniky nebo i chodidla zespodu? Jsem se dnes probudila a muzu chodit tak akorat po patach. Mam ty plosky u prstu nafoukle a je to citlive, kdyz doslapnu. Miva to nekdo?
Tak hokky dala sem se do sekani zahrady to ze ze me leje jako kdych prave vylezla ze sprchy to nevadi ale zautocilo na me hejno ovadu...takhle rychle sem domu nebezela ani nepamatuju😁😁😁😁😂😂😂😂
@regeditka Jaaaa mam a sem otekla cela hlavne bricho😂😂😂😂
Holky, uz mate pediatra? Sepisuju formulare k sepsani predporodni dokumentace a uz to chce jmeno a adresu pediatra 😲
@regeditka otoky vubec neznam, ani za jedno tehotenstvi. A s doktorkou jeste vubec nejsem domluvena. Snad me pak nevyhodi. Ale tady se stejne berou do pece jen novorozenci. A uz tam mam prvni dceru, tak snad to bude ok.
@natysnovec blazen.. u nas neni co sekat. Jak je sucho ani to neroste.. jako jo, jetel, jitrocel a jinej plevel.. ale chudak trava, kdybych to posekala 😭
@tasmyska To je krasny 🙂
@ishumisz no j9 musim se hybat ale je fakt ze uz me boli zada a celej clovek...ale zase je hotovo+sem vytrela a uz na to prdim...obed hajani a pak vedet venku...sem ko
@regeditka Mám, u nás je problém sehnat dobrého pediatra, pokud už u něj nemáš starší dítě, takže jsem se domlouvala už cca ve 20. tt a díkybohu vezme naše vybraná i naši prvorozenou. Ale kde není takový problém, tak určitě není třeba to řešit tak brzo...
My máme moc hodnou pediatričku, tak i druhátko bude chodit k ní. Holky berete si kapky na prdíky už i do porodnice? Mně minule stačily až na doma.
@tasmyska Kapky taky neberu, při nejhorším to řeší nemocniční lékárna...
tak mile damy, dneskem shanim tehotenske svatebni / spolecenske saty ("za hubicku"), za 14 se vdavam 😲
@regeditka jee gratuluju....ja uz to mam zaplat buh za sebou...😁😁nekdo se vdava,nekdo prestavuje barak...radsi bych se tedy vdavala...nejak ta prestavba trva..😁😁ja doufam ze se to stihne nez mala pujde do skolky a druha cacorka se narodi...
Holky co ja delam spatne,ze ta moje holka po kazde co ji reknu at si uklidi hracky zacne jecet vztekat se a rvat???
@natysnovec ja se snazim ji rict, ze nez bude chtit neco jineho, tak ze se tohle musi uklidit, obcas sama zacnu a zeptam se, jestli mi pomuze.. ale taky to nevyjde vzdycky. 😀 A nekdy me prekvapi, ze sama uklidi.

@laja64 me se taky vubec nechce jak sem lina😂😂mam uz hooodne kilo...ale furt je dobry ze mi to jde do pupku...jenom😁😁ale bolelo me to a mely jsme ze zadu...bylo to divny a s manzelem jsme se dohodly ze uz nic...