Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 moc hezke fotecky a ty jsi krasna tehulka.😉
@petronelas odkud mas prosim saticky?
@laja64 krasny!!!Ja ti dam tlusty paze!!!Jsi trdlo...jai krasna.😘😉👍👍👍
@petronelas dekuju 🙂 Šaty odnekud z Ostravy z Karolíny, jsou to plesové 🙂
Holky je normlni ze mala kope jen na jedny strane takovy intervaly tuk-tuk-tuk
@natysnovec joo úplně celulitida na pažích 🤣 Jinak děkuji moc , taky se mi ty fotky moc líbí 🤗🤗
Na jednom miste...na jedni strane...
@natysnovec jo, má škytavku 🤣🤣 Jako ta moje 🤣
@laja64 to asi ne...to jsou zretelny tukanecky...☹🤔
@natysnovec to bude v pohodě, hlavně že se hýbe. Já dnes poprvé citila malou tak co tři hodiny, vždy se skoro každou hodinu ozvala a neřeším to vůbec. I mimina mají své dny😃
@laja64 😁😁😁😁
@natysnovec já jdu zítra na gyndu, doufám že už se otočila když tam sebou tak šije😊🤗
@laja64 ja jdu taky zitra...my uz jsme otocene hlavickou dolu...😊
@natysnovec tak to mate superní👌
@laja64 I kdyby se neotočila, nic to ještě neznamená, moje malá byla dnes hlavičkou dolů, ale doktor říkal, že se ještě několikrát může otočit jinak, taky jsme 30. tt 😉
Holky svedi.me bradavky co to je??
@natysnovec připravují se na kojení 🤗
@laja64 nejak brzo ne??
@natysnovec u mě už měsíc, u dcerky to bylo až měsíc před porodem. Pokaždé to je jinak. Někdy mě svědily tak, že jsem se musela poškrábat i v obchodě 😃
@laja64 😁😁😁jsem zvedava na tu gyndu...v kolik jdes😊😊
@natysnovec už tady sedím 🙂
@laja64 aha ja az v 10h. Drzim palecky😊😊
@natysnovec Tak malá je už hlavou dolů, snad tak zůstane. Má asi 1,5kg, všechno ok, tehotenská cukrovka negativní. Za měsíc kontrola, budou se natáčet ozvy. Tak snad i ty budeš mít vše v pořádku 🍀🍀
@laja64 no ja teda vim s pondelka ze je vse ok...mala mela 1998g a vse bylo ok...tak uvidime ted😊😊
@laja64 tak mala ok...porad hlavickou dolu a za dva tydny na monitor...
@laja64 NIc bych neupravoval, přirozená krása byť s malými nedostatky je nejhezčí....čekám na fotky ze svatby a jsem domluvená, že žádná velká retuš nebude, max. světlost, tmavost fotky....🙂...moc Vám to tam sluší
@zabicka156 dekuju 🤗 já chci upravit jen trochu ty paže, jinak jsem spokojená🤗
@natysnovec Nevím jestli jsou takovýhle ťukanečky na jedné straně normální, ale ta moje to dělá taky. Napřed mě to znervózńovalo, ale už jsem si zvykla. A dneska na utz bylo vše v pořádku 🙂

@ishumisz ale ta moje se jen vzteka...ja uz kolikrat mam co delat abych ji nedala na zadek..uz ji mam dost....co tohle je za obdobi tohle to???