icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
9. srp 2018

@amenophus jo je...vse ok...cipek v pohode. Beruska taky...

natysnovec
10. srp 2018

Tak by me zajimalo jestli v noci chodi jeste nekdo šotkovat😊😊😉😉😉.....

petronelas
10. srp 2018

Holky, co budete oblekat miminkum az pojedete z porodnice? Nevim co mu obliknout.Jestli mate,tak muzete dat fotecku.Ja jsem vsechno konecne vcera dozehlila a nastrkala do skrine,ale zjistila jsem,ze do porodnice nic hezkeho nemam.

darkwitch
10. srp 2018

@petronelas to co mimcu bude, veci na cestu z porodnice neresim, nikdo mimco stejně neuvidi a psovi to bude jedno

laja64
10. srp 2018

@petronelas podle toho jaké bude počasí , tak chlap něco vezme. Ale určitě body s dlouhým rukávem a polodupacky. Mám i tenci kombinezu a fusak do autosedacky. Takže podle toho jak bude venku, tak chlap doveze co bude potřeba.

knoflikarka
10. srp 2018

@petronelas To mi říkala mamka, že má jet miminko z porodnice "načančané", mě to ani nenapadlo a po rozmyšlení to ani tak mít nebudeme. Mamka totiž má kolegyni, která rodila teď a malý jel domů v bodýčku s límečkem a motýlkem, ale protože v říjnu stejně bude navrchu minimálně fleecová kombinéza, tak co řešit... Navíc čekáme holčičku, máme nakoupených z nextu dost pěkných overalů s límečky a kupovat šaty jen kvůli fotce v autosedačce se mi opravdu nechce.

biciklissie
10. srp 2018

@knoflikarka Taky bych se na to vyflákla. Já mám takový set dupačky, kabátek, čepička, rukavičky, ponožtičky. Nebo tak nějak. Je to hezké tak normálně, bílé s nějakým méďou. Další vrstvy dle aktuálního počasí. Dám to, protože to je něco, co koupil sám manžel a je to komplet. Ale fakt to není frak nebo šatičky. Já tohle pro malá miminka moc nemusím. Ať si každý kupuje a navléká co chce, ale já myslím, že je hlavní, když je mimčo čistém a pohodlném. Snad nikdo nekupuje vyloženě hnusy, i ty praktické věci jsou hezké tak nějak normálně. To mi kdosi říkal, že kupovat normální věci a nějaké ty vystajlované třeba jen k doktorům a tak. Tak to mě teda překvapilo, já teda budu asi oblékat pořád stejně, prakticky, ať se půjde kamkoliv. Kór teda ještě cpát do načančánků skoro novorozeně, co je poprvé venku na cestu z porodnice. Mám taky starost, abych oblékla přiměřeně podle počasí, ale jinak mě to vůbec netrápí.

laja64
10. srp 2018

@biciklissie souhlasím. Miminku stačí o jednu vrstvu oblečení více než dospělému a je vystaráno 👌

agneska7
10. srp 2018

já mám tuto soupravičku a na to pujde oblečení podle počasí

timotek69
10. srp 2018

My mame tuto soupravu plus lehka kombinezka viz fotka;) max pak deku nebo fusak do autosedacky uvidi se dle pocasi;)

agneska7
10. srp 2018

@timotek69 to se mi hrozně líbí tyto soupravy . v tomto směru mě mrzi že nevím jestly je to princezna a nebo princ, ale ja si to vynahradim poporodu a něco takoveho koupim 🙂 a ta chlupatka je odkad smim li se zeptat 🙂

biciklissie
10. srp 2018

@laja64 To ano, akorát já mám problém s tím, že chodím děsně navlečená. Ta u nás asi bude platit, že stejně jako já. Nebo nevím...

biciklissie
10. srp 2018

@agneska7 Jj, tak něco hodně podobného mám na ten převoz namyšlené taky...

laja64
10. srp 2018

@biciklissie tak v tom případě asi jako u tebe 😊

timotek69
10. srp 2018

@agneska7 aha;) no jasne hlavne at je prte zdrave;) ta kombinezka je z wish;)

niki1107
10. srp 2018

Ja budu mit tohle + ponožky, čepku, overal a fusak z autosedacky ☺🎀

laja64
10. srp 2018

@niki1107 krásné 👌💗

bbpk
10. srp 2018

Já si ušila 😉 a vrchní vrstvu podle počasí, buď mám ten chlupatý overal, nebo kombinezku

agneska7
10. srp 2018

@bbpk nádhera 🙂

figaro89
10. srp 2018

Ahoj holky, přidávám se k vám trochu později, ale pořád ještě 2,5 měsíce přede mnou 🙂 Mám termín 28.10. i když pocitově bych mohla rodit za 14 dní :D

Doma mám už dvouletou princeznu (teď by to měl být chlapeček), tak to bude asi nářez, ale určitě to dáme 🙂 doufám, že se všechny cítíte v rámci možností dobře 😎

knoflikarka
10. srp 2018

@timotek69 Kombinézu budeme mít taky šedou s ušima 😉 mají je teď v Tescu

regeditka
10. srp 2018

@biciklissie presne tak, mi to prijde stejne hloupe, jako schovavat sváteční spodni pradlo na prohlidku k doktorum, tem je to stejne jedno. Vzhledem k podzimnímu miminku nemáme doma zatim zadne saticky a sukynky, dokud mimco nechodi, tak je to zbytecny 😊

regeditka
10. srp 2018

My takhle, bylo hned jasno a kdyby kombineza byla vetsi, soukam se do ni sama 😀

regeditka
10. srp 2018

Stejne je to neuvěřitelné, jak se to blíží 😮 za chvilku si ty nase uzlicky povezeme domu 🤩

regeditka
10. srp 2018

@laja64 jsi moc krasna princezna, fotky se vyvedly a z fotky s konikem respekt! ❤️ Kez by se podopne vydarily nase svatební 😥

natysnovec
10. srp 2018

@regeditka Tak toohle nema chybu😊😊😊
Hooolky ja uz se taak tesim... 😊😊😊

laja64
10. srp 2018

@regeditka dekuju moc 💕já koně miluju od malička, xx let mám odjezděných a tenhle kůň byl pohodový mazel úplně 😊💗 No co by se svatební nevyvedly, budou boží určitě 👌

biciklissie
10. srp 2018

@regeditka Musím přiznat, že mám pár nepraktických triček a jedny šatičky, to jsem se neovládla v Primarku. Ale je to velikostně až cca na příští léto, přísahám🙂🙂. Jo, tak s tím doktorem to taky nechápu, leda, že by to byl nějaký fešák a člověk by ho chtěl sbalit🙂🙂🙂.

darkwitch
10. srp 2018

Me se treba u male ve trech mesicich osvedcili saticky pres bodycka nebo bodycka se sukynkou, s tim volnyn kusem latky si vydrzela hrat i pul hodiny 😀

natysnovec
10. srp 2018

Holky me ted chyta obri zrava...😭😭😭furt bych jen jedla

Strana