Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Tak by me zajimalo jestli v noci chodi jeste nekdo šotkovat😊😊😉😉😉.....
Holky, co budete oblekat miminkum az pojedete z porodnice? Nevim co mu obliknout.Jestli mate,tak muzete dat fotecku.Ja jsem vsechno konecne vcera dozehlila a nastrkala do skrine,ale zjistila jsem,ze do porodnice nic hezkeho nemam.
@petronelas to co mimcu bude, veci na cestu z porodnice neresim, nikdo mimco stejně neuvidi a psovi to bude jedno
@petronelas podle toho jaké bude počasí , tak chlap něco vezme. Ale určitě body s dlouhým rukávem a polodupacky. Mám i tenci kombinezu a fusak do autosedacky. Takže podle toho jak bude venku, tak chlap doveze co bude potřeba.
@petronelas To mi říkala mamka, že má jet miminko z porodnice "načančané", mě to ani nenapadlo a po rozmyšlení to ani tak mít nebudeme. Mamka totiž má kolegyni, která rodila teď a malý jel domů v bodýčku s límečkem a motýlkem, ale protože v říjnu stejně bude navrchu minimálně fleecová kombinéza, tak co řešit... Navíc čekáme holčičku, máme nakoupených z nextu dost pěkných overalů s límečky a kupovat šaty jen kvůli fotce v autosedačce se mi opravdu nechce.
@knoflikarka Taky bych se na to vyflákla. Já mám takový set dupačky, kabátek, čepička, rukavičky, ponožtičky. Nebo tak nějak. Je to hezké tak normálně, bílé s nějakým méďou. Další vrstvy dle aktuálního počasí. Dám to, protože to je něco, co koupil sám manžel a je to komplet. Ale fakt to není frak nebo šatičky. Já tohle pro malá miminka moc nemusím. Ať si každý kupuje a navléká co chce, ale já myslím, že je hlavní, když je mimčo čistém a pohodlném. Snad nikdo nekupuje vyloženě hnusy, i ty praktické věci jsou hezké tak nějak normálně. To mi kdosi říkal, že kupovat normální věci a nějaké ty vystajlované třeba jen k doktorům a tak. Tak to mě teda překvapilo, já teda budu asi oblékat pořád stejně, prakticky, ať se půjde kamkoliv. Kór teda ještě cpát do načančánků skoro novorozeně, co je poprvé venku na cestu z porodnice. Mám taky starost, abych oblékla přiměřeně podle počasí, ale jinak mě to vůbec netrápí.
@biciklissie souhlasím. Miminku stačí o jednu vrstvu oblečení více než dospělému a je vystaráno 👌
@laja64 To ano, akorát já mám problém s tím, že chodím děsně navlečená. Ta u nás asi bude platit, že stejně jako já. Nebo nevím...
@agneska7 Jj, tak něco hodně podobného mám na ten převoz namyšlené taky...
@biciklissie tak v tom případě asi jako u tebe 😊
Ahoj holky, přidávám se k vám trochu později, ale pořád ještě 2,5 měsíce přede mnou 🙂 Mám termín 28.10. i když pocitově bych mohla rodit za 14 dní :D
Doma mám už dvouletou princeznu (teď by to měl být chlapeček), tak to bude asi nářez, ale určitě to dáme 🙂 doufám, že se všechny cítíte v rámci možností dobře 😎
@timotek69 Kombinézu budeme mít taky šedou s ušima 😉 mají je teď v Tescu
@biciklissie presne tak, mi to prijde stejne hloupe, jako schovavat sváteční spodni pradlo na prohlidku k doktorum, tem je to stejne jedno. Vzhledem k podzimnímu miminku nemáme doma zatim zadne saticky a sukynky, dokud mimco nechodi, tak je to zbytecny 😊
Stejne je to neuvěřitelné, jak se to blíží 😮 za chvilku si ty nase uzlicky povezeme domu 🤩
@regeditka Tak toohle nema chybu😊😊😊
Hooolky ja uz se taak tesim... 😊😊😊
@regeditka Musím přiznat, že mám pár nepraktických triček a jedny šatičky, to jsem se neovládla v Primarku. Ale je to velikostně až cca na příští léto, přísahám🙂🙂. Jo, tak s tím doktorem to taky nechápu, leda, že by to byl nějaký fešák a člověk by ho chtěl sbalit🙂🙂🙂.
Me se treba u male ve trech mesicich osvedcili saticky pres bodycka nebo bodycka se sukynkou, s tim volnyn kusem latky si vydrzela hrat i pul hodiny 😀
Holky me ted chyta obri zrava...😭😭😭furt bych jen jedla

@amenophus jo je...vse ok...cipek v pohode. Beruska taky...