Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec Možný to je.. 🙂 Jej a to vám s tím nemá kdo pomoct? Jako chápu- po stavbě je třeba hodně věcí, ale tak když ti není dobře, za chvíli máš termín... 🤔
@dusovkam ne bohuzel...a ted jeste resim susicku cele odpoledbe u ni sedim a pokazde to pradlo je furt navhle...nema s ni nekdo zkusenosti??Uz sem bezradna...
@natysnovec Jsem asi mimoň, ale to máš sušičku s pračkou dohromady? Já vedu teda jen pračku ale vím že známá měla problém s touhle 2v1 .. že prý to prádlo po vyprání je ve finále těžší a pak to nejde pořádně 🤔
@dusovkam nn mam pracku zvlast a susiscku zvlast
To vypadá právě jak pračka já jsem ještě neviděla susku, aby do ní bylo vidět
Nn je to susicka...
@natysnovec mi to susicka delala, kdyz jsem omylem dala blby program a mela malo vyzdimane pradlo.. kdyz dodrzuju tyto dve veci, tak v pohode... 🤷🏼♀️
@sju2929 aha....ale ja si myslim ze pradlo bylo dostatecne vyzdimane.
@natysnovec 🙂 jen rikam.. pak jsem se docetla, ze bych mela zdimat minimalne na 1000otacek, lepe na 1200..
nerikam, ze je to tva pricina.. jen pisu mou zkusenost 🙂
@sju2929 To.chapu...Ja prave nejsem moc technickej typ.Ja sem se nikdy v tomhle neorientovala...tak sem v tom jak kozel😀😀😀
@natysnovec 🙂 drzim palce, at najdes pricinu a je vse ok 😉
P.S. Jak ti je? Uz je to lepsi???
@sju2929 dekuji😊😉
@natysnovec Nemáš tam toho prádla moc?
@knoflikarka to ja nevim...ani ne...prislo mi ze ne...
@natysnovec Je to zvláštní, my máme pračku se sušičkou 2v1 a přesto i když dám menší otáčky, tak je prádlo vždy suché. Samostatná sušička by s tímto neměla mít problém. Pokud tam teda nemáš nastavený program něco jako "suché k žehlení", ten mi taky nechává prádlo navlhlé.
Holky mate taky pupicky tak nizko??Me prijde,ze mam ten pupek nejak nizko..a vuuubec se mi dneska nic nechce...😢😢😢
@sju2929 ja si toho nevsimla😊
Jj je to lepsi akorat mi prijde ze mam brisko nejak nizko...nejradeji bych aby uz sla malicka ven...sice to bude zahul ale to se srovna...
@natysnovec ja mam porad vysoko pupek 😁
Budete mit vsichni monitor dechu? Ja to nemela ani u prvniho.Ted nevim jestli to poridit.Me to prijde uz u druheho a posledniho trochu zbytecne.Doufam,ze jsem nikoho neurazila 🤔
Chystam se kupovat taky pracku a susicku zvlast.Jake mate znacky a neni susicka zbytecna investice?
Holky,me bylo tuhle noc tak strasne blbe,ze jsem myslela ze to nerozdycham.Meli jsme vcera oslavu a ja snedla co mi pod ruku prislo.Vubec jsem se nehlidala.Snedla jsem i zakusky a to mam tehu cukrovku.No cune...potom jsem trpela a maly asi chudak taky.Dnes musim trochu dietne.😎
@petronelas ja mit nebudu, postylku budeme mit prirazenou k posteli, takze by monitor stejne snimal nas
@darkwitch aha,tak mi ji budeme mit taky u postele.To jsem ani nevedela,ze to takhle reaguje.
@petronelas ja u prvni nemela a u druhe mam...😊
@petronelas podle me neni pokud bydlis v rodinem domku😀😀mame rod.domek a i mamzel uznal ze je potreba na tu zimu...a kort kdyz bud3me mit male...
@natysnovec Mám taky nízko, ale dr. mi teď říkala že buď popovyleze nebo zůstane.. 😂 Akorát mě dostal známý se slovy- Ty jsi to ještě nevyprdla? A to mám dva měsíce do TP.. Málem jsem mu v návalu hormonů něco řekla... 🤔
@dusovkam 😀😀😀
Tak dneska sem mela v planu vycistit kuchyn(ale jako komplet) a udelat male skrin...(dodelat)...
A nakonec kuchyn bude delat manzel a ja jen tu skrin a varit...protoze ja bych to nedala...sem nejaka vyrizena...neni mi nejlip.
@petronelas Sušička je super hlavně na ručníky, látkové pleny a podobné materiály, je to prádlo z ní příjemně měkké. Taky ze sušiček už většina lidí věci nežehlí. Jinak my tedy monitor máme, bez něj bych se asi nevyspala, přecejen budeme mít miminko hodně vymodlené, takže jsem v tomhle asi přecitlivělá, ale jsem ráda, že dnes ty možnosti jsou. Co se dosahu týče, tak to prostě vyzkoušíme, pokud bude zabírat i náš dech, uděláme mezi postýlkou a postelí mezeru.
@knoflikarka na latkovyxh plenach je psane, ze by se do susicky nemely davat.. alespon ty moje 👀😳
Ale jinak jsem vsechno ostatni pro maleho susila na baby program a pohoda 🙂 nemusela jsem zwhlit nuc, kdyz jsem to hezky poskladala... jen do porodnice jsem trosku prejela zehlickou 🙂

@knoflikarka jo to je dobre vědět. Já u monitoru měla cedulku s první pomoci pro mimina, měla jsem to hned u postýlky, člověk nikdy neví 😊