Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Já už jsem taky spíš širší než delší 😉😝 Dneska těhu focení a jsem jak vorvaň, 83 kilo, celulitidu až ke kolenům a zadek větší než bříško. Do toho mi kadeřnice udělala na husto melir, tak vypadam jak špatně obarvená blondýna 😉🙈 ( možná spíš hroch).
🔜 Jinak mi termín porodu zkrátili podle velikosti plodu o 14 dnů a oba mudri nezávisle na sobě mě ujistili, ze má malej velkou hlavu🙈🤗, takže od zítra kdy budu 35tt a začínám cvičit s aniballem, aby mě to naše piskle neprotrhlo😝😀. Ještě, ze ty horka pomalu končí🙏☺️
@zabicka156 Já tedy kolem rozměrů nic nevím a ani o kolik týdnů je menší. Ani jsem se nějako moc neptala, byla jsem ráda, že říkali, že je menší, ale v normě a nenašli žádnou příčinu. Tak třeba se ještě něco dozvím v pátek v poradně. Mám hlavně obavy, aby rostla dál...
@niki1107 Já bych se fakt bála, jsem posera a vyhýbám se všemu, co mi nedělá dobře. O kondičce si tedy nedělám iluze, ona to nebyla žádná hitparáda už předtím, natož teď... Ale jako super story o té slivovici potom. Určitě schovejte na ty 18tiny, ale i na její svatbu...
@biciklissie neboj to vis ze poroste... 😉 Je to urcite sikovna holka
Zak dnes den D, je to tu. Včerejší pripraby 0, dr n jsem prozvracela a prolezela, ta k o to víc práce ceka. Ale těším se. Myslete na me holky, ma byt sileny vedro, at sebou nekde nesvihnu 👰🌺❤️
Uz sem si myslela ze se sem nepodivam...Od vcera mi nesel konik😭😭😭Tak jsme to zacaly resiT na slovenskem konikovi...a uz to jde...
@natysnovec taky mi cely dnesni den nesel konik..
Tak holky ode dneška MD. Chvála bohu bo ty vycházky byly děs 😂
@laja64 premyslela jsem nad neschopenkou,tak jeste ze jsem si to nedala a vydrzela jsem to az bude materska.
45 dni do porodu.Zacinam byt uz pekne unavena.Nekdy se tesim az to bude zamnou a nekdy vim ,ze mi bude brisko chybet.
@petronelas 12 let mám oddelanych a PN jsem měla poprvé v životě a fakt naposledy😃 Ale bylo to o domluvě no. Počítali jsme že záskok za mě budeme hledat o dost déle. Hlavně že to je za mnou 👌
@laja64 Já jsem za nemocenskou moc ráda, i kdyby měly být ty vycházky kratší. Určitě budu ráda, že končí, ale nebýt ta možnost, musela bych dát na začátku těhotenství výpověď. Učím na ne úplně standardní škole, kolegyně potratila poté, co spadla, když na chodbě do ní vrazil žák, druhá šla v absolutním stresu na nemocenskou až poté, co se ve třídě rozjely příušnice... Od té doby chodíme všechny už od začátku, radši omezení vycházkami, než tahle rizika.
@knoflikarka jejda tak to úplně chapu teda 🙂 To raději být doma. Já jsem workoholik celkem a být doma je pro mě děs, ale než se nechat takhle ohrožovat, taky bych byla doma 👌
@knoflikarka jasne,zalezi na situaci.Ja jsem byla sama v kancelsri a nic me neohrozovalo.Chapu tvoji situaci a kazdy to udelame podle sveho uvazeni.
@petronelas Jj, dělat v kanclu třeba jako manžel, tak taky nad nemocenskou neuvažuju 😉
Uz je mi zase spatne od zaludku a dneska.kdyz jsme byly nakoupit tak sem mela pocit jaoo by ze me neco vytejkalo...a takovy divny pocit...nevim..
Malicka se normalne hybe....nevim😟😟
@natysnovec A vyteklo něco? Pro sichr si dej normální porodnickou vložku a kdyby něco hodně tak šup s ní do nemocnice. Já měla u dcery taky furt takový blbý pocit, ale dr. říkala že je to tím jak mimi tlačí víc a víc na močák...
@dusovkam aha...nn ale to bylo jen v tom tescu...a dneska kdyz sem se probudila tak me bolelo bricho...ale zase nic...
@natysnovec To bude tím, že se ti to blíží 🙂 Takže pokud to jde, hoď nohy nahoru a relax 🙂 Mě to hodně pomáhalo a i teď pomáhá 🙂
Tak u nás je vyžehleno, skoro vypráno (kromě fusaku a hraček) a sestaveno, v těch vedrech to bylo úžasné, ale máme téměř hotovo, ani to jinak nešlo, když to všechno v úterý přišlo, než to sestavit a zkompletovat do sebe, malý byt a na pátek ohlášená návštěva. (Je mi jasné, že ve výsledku to nebudem možná používat takhle všechno dohromady 😁.) Tento týden jsem si fakt mákla a po návštěvě jsem to velmi dobře cítila. Takže přes víkend nohy hore a užívám si ochlazení. 😉 Co plánujete vy? A jak se chystáte prát plyšová chrastítka a hračky, v ruce?
@natysnovec Já jsem třeba poslední dny měla dost výtok, ve vedrech a ještě větší aktivitou se celkem zintenzivnil...
@knoflikarka
@dusovkam myslite ze timhle by se to pripravovalo???Ja prace nemuzu ani odpocivat protote je furt co delat.Ted se dostavelo a je treba vse pripravit a uklidit...je to desny.
@knoflikarka plysaky hazu do pracky na 30
@knoflikarka plyšáky vůbec nepořizuju,hračky pak je otřu. Teď jsem to taky dodělala 😂 Povlíkla jsem peřinu,polštář a ten zbytek. Akorát polštářkové mantinely jsem zatím dala na jednu stranu ať na malou pak lépe vidím. Ještě namontuju monitor a kameru a je to. 👌
@laja64 Monitor taky ještě nemám přidělaný. Nejdřív se chceme podívat s manželem na DVD první pomoci, co bylo u něj přibaleno, tak snad se něco přiučíme...

Tak jsme po kontrole, 30+2, mrně naprosto ok, dokonce si na mě už otvíral pusu.😂 Neuvěřitelný že už v bříšku zívá 😂 Zatím jsme PPKP, ale prý má hafo času na otočení.. Jo a má už 1345 g, což prý je v pohodě vzhledem k tomu že já jsem střízlík a chlap taky 😁 Přiznám se, že jsem měla vítr ale naštěstí je vše v pořádku tak mi spadnul šutr ze srdce 🙂😎