icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
25. srp 2018

@knoflikarka jo to je dobre vědět. Já u monitoru měla cedulku s první pomoci pro mimina, měla jsem to hned u postýlky, člověk nikdy neví 😊

dusovkam
25. srp 2018

@natysnovec Možný to je.. 🙂 Jej a to vám s tím nemá kdo pomoct? Jako chápu- po stavbě je třeba hodně věcí, ale tak když ti není dobře, za chvíli máš termín... 🤔

natysnovec
25. srp 2018

@dusovkam ne bohuzel...a ted jeste resim susicku cele odpoledbe u ni sedim a pokazde to pradlo je furt navhle...nema s ni nekdo zkusenosti??Uz sem bezradna...

dusovkam
25. srp 2018

@natysnovec Jsem asi mimoň, ale to máš sušičku s pračkou dohromady? Já vedu teda jen pračku ale vím že známá měla problém s touhle 2v1 .. že prý to prádlo po vyprání je ve finále těžší a pak to nejde pořádně 🤔

natysnovec
25. srp 2018

@dusovkam nn mam pracku zvlast a susiscku zvlast

jenyska4
25. srp 2018

To vypadá právě jak pračka já jsem ještě neviděla susku, aby do ní bylo vidět

natysnovec
25. srp 2018

Nn je to susicka...

sju2929
25. srp 2018

@natysnovec mi to susicka delala, kdyz jsem omylem dala blby program a mela malo vyzdimane pradlo.. kdyz dodrzuju tyto dve veci, tak v pohode... 🤷🏼‍♀️

natysnovec
25. srp 2018

@sju2929 aha....ale ja si myslim ze pradlo bylo dostatecne vyzdimane.

sju2929
25. srp 2018

@natysnovec 🙂 jen rikam.. pak jsem se docetla, ze bych mela zdimat minimalne na 1000otacek, lepe na 1200..
nerikam, ze je to tva pricina.. jen pisu mou zkusenost 🙂

natysnovec
25. srp 2018

@sju2929 To.chapu...Ja prave nejsem moc technickej typ.Ja sem se nikdy v tomhle neorientovala...tak sem v tom jak kozel😀😀😀

sju2929
25. srp 2018

@natysnovec 🙂 drzim palce, at najdes pricinu a je vse ok 😉

P.S. Jak ti je? Uz je to lepsi???

natysnovec
25. srp 2018

@sju2929 dekuji😊😉

knoflikarka
26. srp 2018

@natysnovec Nemáš tam toho prádla moc?

natysnovec
26. srp 2018

@knoflikarka to ja nevim...ani ne...prislo mi ze ne...

knoflikarka
26. srp 2018

@natysnovec Je to zvláštní, my máme pračku se sušičkou 2v1 a přesto i když dám menší otáčky, tak je prádlo vždy suché. Samostatná sušička by s tímto neměla mít problém. Pokud tam teda nemáš nastavený program něco jako "suché k žehlení", ten mi taky nechává prádlo navlhlé.

natysnovec
26. srp 2018

Holky mate taky pupicky tak nizko??Me prijde,ze mam ten pupek nejak nizko..a vuuubec se mi dneska nic nechce...😢😢😢

natysnovec
26. srp 2018

@sju2929 ja si toho nevsimla😊
Jj je to lepsi akorat mi prijde ze mam brisko nejak nizko...nejradeji bych aby uz sla malicka ven...sice to bude zahul ale to se srovna...

petronelas
26. srp 2018

@natysnovec ja mam porad vysoko pupek 😁

petronelas
26. srp 2018

Budete mit vsichni monitor dechu? Ja to nemela ani u prvniho.Ted nevim jestli to poridit.Me to prijde uz u druheho a posledniho trochu zbytecne.Doufam,ze jsem nikoho neurazila 🤔

petronelas
26. srp 2018

Chystam se kupovat taky pracku a susicku zvlast.Jake mate znacky a neni susicka zbytecna investice?

petronelas
26. srp 2018

Holky,me bylo tuhle noc tak strasne blbe,ze jsem myslela ze to nerozdycham.Meli jsme vcera oslavu a ja snedla co mi pod ruku prislo.Vubec jsem se nehlidala.Snedla jsem i zakusky a to mam tehu cukrovku.No cune...potom jsem trpela a maly asi chudak taky.Dnes musim trochu dietne.😎

darkwitch
26. srp 2018

@petronelas ja mit nebudu, postylku budeme mit prirazenou k posteli, takze by monitor stejne snimal nas

petronelas
26. srp 2018

@darkwitch aha,tak mi ji budeme mit taky u postele.To jsem ani nevedela,ze to takhle reaguje.

natysnovec
26. srp 2018

@petronelas ja u prvni nemela a u druhe mam...😊

natysnovec
26. srp 2018

@petronelas podle me neni pokud bydlis v rodinem domku😀😀mame rod.domek a i mamzel uznal ze je potreba na tu zimu...a kort kdyz bud3me mit male...

dusovkam
26. srp 2018

@natysnovec Mám taky nízko, ale dr. mi teď říkala že buď popovyleze nebo zůstane.. 😂 Akorát mě dostal známý se slovy- Ty jsi to ještě nevyprdla? A to mám dva měsíce do TP.. Málem jsem mu v návalu hormonů něco řekla... 🤔

natysnovec
26. srp 2018

@dusovkam 😀😀😀
Tak dneska sem mela v planu vycistit kuchyn(ale jako komplet) a udelat male skrin...(dodelat)...
A nakonec kuchyn bude delat manzel a ja jen tu skrin a varit...protoze ja bych to nedala...sem nejaka vyrizena...neni mi nejlip.

knoflikarka
26. srp 2018

@petronelas Sušička je super hlavně na ručníky, látkové pleny a podobné materiály, je to prádlo z ní příjemně měkké. Taky ze sušiček už většina lidí věci nežehlí. Jinak my tedy monitor máme, bez něj bych se asi nevyspala, přecejen budeme mít miminko hodně vymodlené, takže jsem v tomhle asi přecitlivělá, ale jsem ráda, že dnes ty možnosti jsou. Co se dosahu týče, tak to prostě vyzkoušíme, pokud bude zabírat i náš dech, uděláme mezi postýlkou a postelí mezeru.

sju2929
26. srp 2018

@knoflikarka na latkovyxh plenach je psane, ze by se do susicky nemely davat.. alespon ty moje 👀😳

Ale jinak jsem vsechno ostatni pro maleho susila na baby program a pohoda 🙂 nemusela jsem zwhlit nuc, kdyz jsem to hezky poskladala... jen do porodnice jsem trosku prejela zehlickou 🙂

Strana