icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

petronelas
1. zář 2018

@darkwitch ja beru jenom velikost 56.Velikost 50 nemam ani koupenou.😁

petronelas
1. zář 2018

Dnes konecne manza nainstaloval postylku,presoupal komody a slozil prebalovak do koupelny.Povlikat budu az tak tyden pred terminem a kdyz to najodou nestihnu,tak az se vratim z porodnice.Snad nebudu moc obolena.

darkwitch
1. zář 2018

@petronelas tak dcera mela padesatku do měsíce 😀

petronelas
1. zář 2018

@laja64
@timotek69 holky mate to nadherne 😉

petronelas
1. zář 2018

@darkwitch ja jsem davala 56 hned a dobry.Maly byl vetsi a uz mu to bylo.

natysnovec
1. zář 2018

Od rana na tu nasi malou 3 letou kravicku musim furt rvat...uz me s toho pali v krku.Jeste se divim,ze sem neporodila....😭😭😭😭😢😢😢

agneska7
1. zář 2018

@natysnovec ja jsem dnes zklizela drevo , to ja se divim ze jsem neporodila :D :D

regeditka
1. zář 2018

@laja64
@timotek69 teda jedna postylka krásnější, nez druha. Krasne jste to sladily.

Beru prirucni tasku na drogerii a leky a kufr na me veci, at nic nechybi. Porodnici mame z ruky, ale je mi stejne jasny, ze pul veci ani nevybalim. Ono tam muzes lezet 3 dny a nebo taky dyl, tak pro jistotu, at se pak manzel netrapi. Erar je pry kvalitní, tak mam jen na cestu domu 3 sady miminkovskeho ve vsech velikostech. Se pak přiveze podle velikosti mimca.

martina250703
1. zář 2018

Teda holky, vy jste se do toho pustily 😀 Já mám termín 30. 9. A postýlka stále na půdě u našich, povlečení vybírám. I když nějaké poděděné mám. A tašku jsem koupila, věci do ní asi taky mám, ale do balení se mi nechce.

@timotek69 @laja64 Krásné, holky. Mám podobný styl, jen si necháváme překvápko, tak to mám neutrální a přemýšlím, čím to oživit.

regeditka
1. zář 2018

Jeste se zeptam na tu čističku, neni to hlucny, muze bezet pres noc?

natysnovec
1. zář 2018

@agneska7 tak na to bych se ani nevyprdla....a hlavne by me to ani mantel nedovoli delat.Dneska seel do prace proto sem se rozsoupla s tim uklizenim a delanim skrini.Jinak bych to mela zamitnute...Jeste ze mi koupil tu susicku tatka nas...dneska je takovy pocasi ze bych to pradlo neususila ani na 4 dny...Akorat ta holka moje dneska nema svuj den...bud ona zlobi a nebo ne a ja si to jen myslim a sem z ni na nervicka trosicku...uz aby mi ten pupek zmizel.

laja64
1. zář 2018

@regeditka mi čistička běží non-stop na plný výkon, jen tak co 4 dny umyju filtr a zas běží. Budu ji nechávat i nadále u postýlky. Je naprosto nehlučná👌

laja64
1. zář 2018

@martina250703 jsi dobrá, já ani chlap bychom nevydrželi čekat zda to bude kluk či holka 😊😊

regeditka
1. zář 2018

@laja64 posli mi prosím typ, v praze asi taky uzijem, kor s tou stavbou nekonecnou, dekuji moc

Uz jsem malem jela do porodnice, tak silne posly, az se mi udelaly mzitky jsem jeste nemela, ale snad dobry, zatim se neopakuje

agneska7
1. zář 2018

@natysnovec muj manzel mi to taky zakazal ,ale nastvala jsem se protoze mu to trva strasne dlouho :D ja jsem behem hodky nemela co delat :D ale pravda je ze i ta moje mala je nejaka rozpustila/ rozmazlena z niceho nic byla tak hodnoucka a najednou toto ja si myslim ze to ty nase holky nejak ,,citi,, ze tady kazdou chvili pribyde ten ,, vetrelec,, i kdyz moje mala se teda tesi tak to moc nechapu

laja64
1. zář 2018

@regeditka https://www.ionic-care.cz/produkty/ionic-care-t...
My budem určitě kupovat ještě jednu, až uvidíš kolik prachu a bordelu to nachytá budeš fakt koukat 👌 Poslicky taky mivam ale ne nijak silné, pomáhá mi pohupování se na balónu a pití Magnosolvu.

natysnovec
1. zář 2018

@agneska7 moje mala se taky tesi mam to uplne stejne jako ty!!!!UPLNE...Jak kdyvy jsi popisovala moji holku.

martina250703
1. zář 2018

@laja64 U nás to navrhl chlap a já nebyla proti. A okolí vtipně tipuje 😀

natysnovec
1. zář 2018

Holky tak @oveckaluky uz to ma za sebou!!❤❤❤😫

laja64
1. zář 2018

@natysnovec jeeej a v pořádku? Teď jsem ji koukala na profil, ma krásné drobečky 💗

natysnovec
1. zář 2018

@laja64 to nevim ted jsem ji psala tak treva na nas nezapomene a hodi nam sem najaky info o drobeckach....jsou krasny....😊😊💕💕💕❤❤❤❤

oveckaluky
1. zář 2018

Jsem tu, holky 🙂 Medvídci tam ještě musí zůstat, říkala paní doktorka, že máme počítat tak dva tři týdny. Péťa je úplně v pořádku, Lucinka na podpoře dechu, ale jen aby se moc neunavovala a nebyl to nápor na srdíčko, protože svou vahou odpovídala cca o dva týdny víc, tak mají ty malé plíce co dělat, aby to tělíčko utáhly. Péťu už jsme si dneska dokonce pochovali, ani jsem ho sestře nechtěla vracet...musím se během cca týdne dát do kupy, abych normálně fungovala a pak tam mohla být s nimi, až budou moct z inkubátoru - u Péti by to mohlo být už do toho týdne 🙂
Tady malé video z prvních dvou dnů

https://www.youtube.com/watch?v=0IA_GFZXo6c
knoflikarka
1. zář 2018

@laja64 No já bych řekla, že nic extra nemám, ale možná jo... Jako prvorodička se asi nevyhnu tomu, že něco budu tahat zbytečně. Balila jsem podle těch základních seznamů, co jsou všude po netu, nemám třeba fén nebo suchý šampon...

tasmyska
1. zář 2018

Já to cvičení s Aniballem úplně nesnáším. Jsem na 18 cm a už mám pocit, že mi praskne pulina😒 a to mi už tři doktoři řekli, jak má Eliášek velkou hlavu. Budu zašitá až po kolena😫 S prvním synem jsem natrénovala na 25 a měla 4 stehy🙏😞

natysnovec
1. zář 2018

@oveckaluky Krasne❤❤❤sice me to malem rozplakalo kdybch se nedrzela...Ale krasny...sikulky jste.Drzte se.

tasmyska
1. zář 2018

Trénujete už někdo. A kolik už máte?

tasmyska
1. zář 2018

@oveckaluky jeeeeeeee skvělá zpráva👏👏👏 moc gratuluji k párečku. První říjnovky jsou vlastně zářijový, dvojčátka👍 Úžasný💋 tak se moc všichni tři držte✊ Ať jste brzy doma ❤️

knoflikarka
1. zář 2018

@oveckaluky Moc gratuluju, bobíšci jsou nádherní. Tak hlavně hodně zdraví, aby šlo vše podle plánu a mohli jste co nejdříve všichni domů ❤️

knoflikarka
1. zář 2018

@tasmyska Myslím, že dvojčátka stihla ještě srpen 😉. Jinak Aniball plánuju od 36. tt po konzultaci s doktorem, masáž hráze už asi dřív, olej už mám doma.

oveckaluky
1. zář 2018

@tasmyska Jsou srpnoví, 28. 8., jen jsem doma až dneska a MK mi na mobilu nejde...

@knoflikarka Moc děkujeme 🙂

Jsou to ještě bobci malincí - pro představu s mým prstem...

Strana