icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

biciklissie
1. zář 2018

Holkyyyyyyyy, tak já byla včera naposled v práci. Od 3.9. mám MD. Já jsem tak strašně moc ráda. Nemůžu tomu ani uvěřit, že jsem to dala a konečně...

natysnovec
1. zář 2018

@biciklissie tak ja uz mam vsechno krom teda tasky do porodnice😊😊furt ji nikdo nezbalil....odedneska je to presne❤ 23dni ❤do nastupu do porodnice😀😀😫😫

knoflikarka
1. zář 2018

@biciklissie No tak ty to máš opravdu stoprocentně zasloužené, takže teď už jen odpočívat 😉. Já přecházím na MD 5. 9.

knoflikarka
1. zář 2018

Jinak holky! Příští měsíc už je náš!!! 😯❤️ To je neskutečné, celou dobu si říkám, jak to neutíká, ale "najednou" příští měsíc rodíme 😍

natysnovec
1. zář 2018

@knoflikarka ja uz jen 23 dni❤ a nastup...

laja64
1. zář 2018

@natysnovec mám, dnes pridelam monitor dechu a vše hotovo. Už jen cekat🤣

natysnovec
1. zář 2018

@laja64 a mas i povlecenou postylku??

laja64
1. zář 2018

@natysnovec jojo už 14 dní 😃

natysnovec
1. zář 2018

@laja64 a to se to nezaprasi???

natysnovec
1. zář 2018

@laja64 jeee❤

knoflikarka
1. zář 2018

@natysnovec já mám třeba taky povlečeno a přes postýlku přehozenou deku, aby se neprášilo 😉

laja64
1. zář 2018

@natysnovec v ložnici máme čističku vzduchu, všechen prach nachytá, boží věc

natysnovec
1. zář 2018

@laja64 tak t9 je potom pohodq....ja se pustila do cisteni cely kuchyne apod....desny...

laja64
1. zář 2018

@natysnovec joo tak to mě taky ceka ještě, ale kousek po kousku. Teď jsem nedávno objevila Mýdlový orisek na mytí - a boží. Jelikož mám černo bílou linku, vsude byly šmouhy a teď už to jde jedna radost 😊👌

knoflikarka
1. zář 2018

@laja64 Máme stejnou čističku 😉 akorát v černé. V Ostravě nutnost, co to pochytá přes zimu, z toho je mi vždycky blujno, když to vidím 😯

timotek69
1. zář 2018

@natysnovec mame;)

laja64
1. zář 2018

@knoflikarka jo přesně tak 🤔👌

laja64
1. zář 2018

@timotek69 krása 💗

natysnovec
1. zář 2018

@timotek69 jeeee to je nyny❤❤❤

natysnovec
1. zář 2018

Tak dneska uz si davam oddych po obede....ted po obede s dcerou hajat a odpoledne pokracovat...😊😊

biciklissie
1. zář 2018

@natysnovec Tak to zase aspoň trochu začala já. Věci do porodnice hážu do kouta k sobě. Akorát teda nemám žádnou dost velkou tašku, kam by se to všechno vlezlo. Myslela jsem do dvou, ale nevleze se to ani tak. Jinak úplně chápu, máš to za pár. Já až na konci října, ale samozřejmě to může přijít dřív, tak už mě to nervuje.

biciklissie
1. zář 2018

@knoflikarka Moc díky, jsem fakt ráda. Ten srpen byl fakt děsný. No, odpočívat, mám doma spoustu restů... Ale jako jo, když už nemusím do práce, tak to půjde. Tak taky přeju krásnou MD od 5.9.:-).

biciklissie
1. zář 2018

@knoflikarka Ježkovy voči, já si to vůbec neuvědomila - fakt už je to příští měsíc...

knoflikarka
1. zář 2018

@biciklissie Já to vidím tak, že vezmu tašku, batoh a ještě plátěnou tašku na plíny a vložky. Už jsem to pomalu začala pěchovat do té tašky a jen do ní se mi to nevejde ani náhodou (a to nemám třeba ani chlupatý župan, jen tenký...).

laja64
1. zář 2018

Holky a co vše berete? 🤔 Ze mate velke tasky.. Já mám malou tašku, fakt jen to co jsem upotřebila u malé. 👌

natysnovec
1. zář 2018

Holky ja tu tasku fuet neudelala nejak se mi do ni nechce...😢

natysnovec
1. zář 2018

A taky mi prijde ze sem to krapitko prehnala dopoledne s tim uklidem.Vseechno me boli a sem jak kdyz me zbijou po tom odpolednim spanku😭😭😭

natysnovec
1. zář 2018

At uz jde ven...sem uplne mrtva...😭😢😢

darkwitch
1. zář 2018

Ja mam větší kabelku na porodni sal, tasku pro me a i když budu mít zupan jen na dve hodiny tak ho stejne potrebuju a s plinama a vlozkama je to pul tasky plne a tasku na kocar pro mimino, ale to je tim ze u nas pro mimco daji jeden erar na cestu ze salu a to je vsechno a tim ze nevim jestli bude potrebovat 50 nebo 56 balim radsi oboje velikosti.

Jinak jsme si dnes s mužem dali procházku a bylo to skoro deset kilaku tak teď odpočívam 😀 a počítadlo uz ukazuje pod 30 dní do porodu to je mazec

laja64
1. zář 2018

@biciklissie @knoflikarka v téhle tašce mám úplně vše pro sebe i mimino. Ve FN oblečení pro mimi dají, tak jedině to neberu.

Strana