icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
3. zář 2018

@laja64 modlim se v to.Byly jsme na vsechn vysetrenich apod....a vse je v poradku...🍀🍀🍀

natysnovec
3. zář 2018

Muzu na rovinu se zeptat?

laja64
3. zář 2018

@natysnovec ptej se na co potřebuješ 🍀 Když byly všechna vyšetření ok, bude vše v pořádku. No stress 💗💗

natysnovec
3. zář 2018

@laja64 od vcerejska mam takovou tupou bolest tam dole tako tahnuti ale dost bolave a neprijemne...a dneska mi to malinko vystrelovalo do stehna... co by to mohlo byt???

laja64
3. zář 2018

@natysnovec můžu říct z předchozího těhotenství-mela jsem to podobné. Tělo už se pomalu připravuje na porod. Vše se napíná👌 Mě teď bolí v tříslech-jako bych tam měla modřiny, v podstatě nemůžu ani pořádně roztáhnout nohy, bolela mě i stydká kost. Po porodu zas bude hej neboj 😊

natysnovec
3. zář 2018

@laja64 a kdy se to rozjede😭😭to je jak kdybych mela maraton v soulozi😭😭😂😂😂

laja64
3. zář 2018

@natysnovec no ty jo😑 Musíme vydržet co neděláme 🤔 Mě malá poslední dvě noci tak kopala nebo nevím co dělala v tom břichu, že jsem musela vstávat a prodýchávat na balónu. 😑

regeditka
3. zář 2018

@natysnovec jak píše @laja65, telo se pripravuje, klouby se uvolnuji. Akorat jsem dnes hledala "bolest kloubu na rukach a bolest trisel" na googlu, je to naprosto normální. Telo holt neumi uvolnit jen panev pro mimco, uvolnuje vsechny klouby

petronelas
3. zář 2018

@knoflikarka ja jsem to nepoznala,ale rikala jsem si,ze by mi snad odtekla plodovka.Ja mela s prvnim planovaneho cisare a ani kontrakce jsem nemela,tak to nemuzu vubec porovnat.Porad jsem cekala jestli se nebude neco stupnovat nebo dit jeste neco jineho.Kdyby mi to neustalo ani rano asi bych jela pro jistotu k doktorce.Ja jsem ten typ cloveka,ze pokud nelezu po 4 ,tak nikam nejdu. ..ale uz moc k tomu nechybelo.

natysnovec
3. zář 2018

@regeditka
@laja64 me prijde ze je to jako unavou...ted sem si po obede lehla a asi na 20 minut usnula a je mi da se rict podstatne lip az na to ze sem na zachode a mam nejakou strevni neco...no doufam,ze se to zlepsi jedem do ČB pro mycku tak aby to bylo ok...

laja64
3. zář 2018

@natysnovec to bude určitě dobrý 😊🍀 Odpočívej kdy můžeš 🤗 Já dnes vstávala v 6:30, vezla malou do školy. Pokud ji nepoveze tchýně nebo chlap, budu tak vstávat každé ráno, ale jsem za to ráda, alespoň toho více stihnu😂🤗 Už se trepu za 3 týdny na masaz nohou a těla, to bude boží 😍

natysnovec
3. zář 2018

@laja64 snazim se i prave proto jedem pro tu mycku.Manzel mi ji poridi abych ustavicne nestala u drezu...meju nadobi treba 3x-4x denne a ro je sileny...pak me boli v krizi a je to strasny...

laja64
3. zář 2018

@natysnovec to věřím. Já myčku mám od prvopocatku a troufám si říct, že bych upotřebila i dvě 😂😂 S tím bolenim krize je to někdy mazec no 😑

natysnovec
3. zář 2018

@laja64 mame pred rekonstrukci kuchyne ktera bude probihat pristi rok a ted uz se mi tam n8c nevejde jen ta mala 45cm a to ieste na prasaka nejak do prostoru...zatim...cerny nadobi si budu mejt v ruce ale hrnicky,talire apod...je hrozny to furt mejt.

laja64
3. zář 2018

@natysnovec jo tak to věřím 😊 Dej do myčky i hrnce , co se s tím budeš drbat😊👌 My stavěli před 4 lety, jsem ráda že to máme za sebou😂 Kuchyň mám obří a snesla bych ještě větší pracovní plochu než mam😁 Nevadí že budeš mít tu menší myčku, hlavně že je, zadum se ulevi👌

natysnovec
3. zář 2018

@laja64 nevadi...i tam se toho hodne vejde.

knoflikarka
3. zář 2018

@natysnovec Taky máme myčku 45 cm, vešla se do kuchyně tak tak, ale už bych bez ní být nechtěla. Je to fakt super... A vleze se do ní dost, neboj, i největší pánev a hrnec 😉.

natysnovec
3. zář 2018

@knoflikarka dekuju za zkusenost...😊😊👍👍pekne se tu rozprselo a ja jedu v sukni a zabkach😀😀do niceho jineho se nevejdu a v teniskach a balerinach mi otekaji nohy jako blazen...vlastene te jeste nez se nazuju tak je to masakr jak mam otekle nohy.

laja64
3. zář 2018

@natysnovec já si byla ještě včera v H&M koupit triko s dlouhým rukávem a džíny 😂 v pořadí už třetí 😃

natysnovec
3. zář 2018

@laja64 😀😀😀😀

laja64
3. zář 2018

@natysnovec uz bych tam mohla dostat nějakou slevu😂 Troje džíny, troje kraťasy, xx tricek😑 No už to doklepem ten poslední měsíc 😂

barunka229
3. zář 2018

Ahoj holky podávám zprávy ode mě,jsem od 30 srpna hospitalizovana...preeklampsie,výborná vec tlaky mam vysoky jak mrakodrap no celkově super,pry tu budu do porodu tedy do 36+0 a pak pěkně vyvolavacka.Uz mi pichli i injekci na plicni zralost ze kdyby něco vyndaji malého hned.Tak jsem z toho na nervy,je to tu ponury a je to nekonečný příběh chtela bych uz to mit za sebou protože tohle jsou pro me fakt muka. 🙏

darkwitch
3. zář 2018

@barunka229 drz se, ještě chvilku vydrž kvůli miminku, i když to musí být hrozné trčet v nemocnici a nic nemoct

sju2929
3. zář 2018

@barunka229 drzim palce, at jste s mimi ok.. !!! 🌹

laja64
3. zář 2018

@barunka229 ty jo tak to mě mrzí, v nemocnici se to vleče😑 Nenechala jsi si dělat test na preklamsii? Doufám, že ti to bude rychleji ubíhat nějak..Co musí maminy pro ty prcky strpět..Tak se drž hlavně 🍀

natysnovec
3. zář 2018

@barunka229 Drzim pesticky aby jste s malim byly v poradku a aby tam kdyz tak vydzel u tebe co nejdele🍀🍀🍀

kusanagi87
3. zář 2018

@natysnovec Zacina to cca mezi 30.-34.tt, jak kdo, a je to uplne normalni. Vse se rozvolnuje a pripravuje. U prvniho tehu jsem 3 dny nemohla skoro ani chodit, jen jsem se plouzila po byte 😁
Ted uz to o moc lepsi nebude, ale jsou vlny, kde je vše pocitove ok a jindy bolí zase uplne vse a člověk si přijde jak nemohouci hypochondr 😁

natysnovec
3. zář 2018

@kusanagi87 jo tak tonje vystizne...😀👍

barunka229
3. zář 2018

Děkuju moc holky 🌸

natysnovec
3. zář 2018

Holky prosim poradte mam doma mycku,ale jelikoz jaem ji nikdy nemela tak netusim co do ni vse koupit...

Strana