Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@barunka229 Moc gratuluju 💜💜💜!
@barunka229 gratulace 🙂
@barunka229 Ať jste brzo spolu, velká gratulace.
Holky,když jste praly oblečky pro ty naše drobečky a následně jste sušily v sušičce-dávaly jste do ní ubrousek? Přeci jen-vyprané v dětském prášku a nevím jestli tedy přidat aviváž a hodit do sušičky,nebo bez aviváže s ubrouskem...
Ahoj holky,
posílala jsem odkaz kamarádce na uklidnění miminek, tak dávám i sem http://www.jaknamiminka.cz/harvey-karp-nejstast...
Na své 4 děti jsem používala skoro vše, vážně doporučuju, moje všechny děti byli jako mimča vážně zlatá....ono pevné zavinutí (karpování) praktikují u nás v porodce a zavinují do pleny 🙂
@barunka229 gratuluji....at jste v poradku❤❤❤🍀🍀🍀
@barunka229 krasna zprava, neni dulezite jak, ale hlavne to, ze je malicky v poradku a brzy budete spolu. Gratuluji maminko
@barunka229 Moc gratuluju, určitě se brzy dočkáš a budeš mít malého u sebe 😊. Hlavně že je v pořádku! Hodně zdraví vám oběma 🍀🍀
@ojo Četla jsem, mám doma, super knížka 😉. Jinak doporučuju knížky kupovat tady na bazaru, sehnala jsem tu Karpa i Kiedroňovou za poloviční cenu 😉
@veraakubik Nedávala jsem ani ubrousky, ani aviváž, vyprala jsem v eko prášku. Sice prádlo nijak nevoní, ale jelikož jsem odmala trpěla na ekzémy, tak radši neriskuju nic potenciálně dráždivého, kdyby to malá podědila.
@barunka229 Tak gratulace 🙂 A s tím inkubátorem taky jsem měla malou po CS od sebe, aby se "dopekla" 😎. Hlavně že jste ok 🙂
@barunka229 krása, gratuluju, i když průběh asi nebyl moc vysněný,ale hlavně, že je malej v pořádku!!!❤️
@veraakubik dětský prášek bez aviváže, sušička ne úplně do sucha bez ubrousku a pak dosušení na slunicku🙂...
@barunka229 gratuluju k miminku
@barunka229 Gratuluji. Přeji hlavně zdravíčko. 🍀😍
@barunka229 obrovska gratulace!!!! 💙❤️💙
@natysnovec jak se cítíš ty?
@barunka229 gratuluji 🙂
Ja měla dneska rozloučku s holkama z práce, bylo to super a úplně me dojaly, dostala jsem kytku, čokoládu, rostouci židli pro mimi, poukaz do oblíbeného obchodu, rucne delany naramek s nozickama a sitovku se ctyricet let starym casopisem o pleteni protoze jsem u nas rozjela hackovaci setkavani 🙂
@codal dneska zaplat buh nic👍👍takze uklid a prochazka...alespon uleva...
@veraakubik ahoj. Já vůbec aviváž nedávám. Mám bílej Persil pro miminka a pro změkčení přidávám trochu octa do nádržích na aviváž. Není cítit a nemusím se bát zbytečné chemie. Do sušičky už taky nic nepřidávám a prádlo je krásně měkoučké a voňavé🙂
@barunka229 moc gratuluji. Ať jste brzy s mimiskem pospolu a jste zdraví. Přeji rychlé hojení😉❤️
Holky tak dneska sranda celkem 👌 Ráno byl sex, pak jsem šla do sprchy a byla trocha krve s hlenem, tak si říkám no nic, vezmu si intimku. Po pár hodinách na intimce zas malinko krve(ne jasně červené, spíše světlejší) a zase nějaký hlen. No zvažovala jsem-ale nakonec jsem jela do Fakultky. Doktor příjemný, smál se, vyšetřil vnitřně zrcadlem,vnitřně UTZ, a ještě UTZ přes břicho , ukázal srdíčko . Všechno ok,alespoň jsem klidná, ve zprávě mám napsané polotuhe hrdlo prostupne pro špičku prstu. Takže doufám, že tu malou porodim po tom 38tt jak si preju🤣
@laja64 Tak hlavně, že jste v pořádku!
@knoflikarka jo to jo. U dcerky to vůbec neznám, sex jsme měli až do konce těhotenství 🤔 No co už, raději to už oželíme, hlavně ať je malá v pořádku 👌

Další info ode mě holky....Tak jsem mamou ! V průběhu indukovaneho porodu ( ktery se mel vyvolat kvuli me preeklampsii) malemu klesaly nahle ozvy a tak sel ven sekci....muj vysneny císař ( ironie presne to jsem nechtěla chtela jsem si v klidu porodit a manzela mit u toho) takze Mame Vojtiska 2450kg a 46 cm 💜 No mamzel to samozrejme nestihl a maleho jsem videla az ted pp 24h od císaře,na par dni v inkibatoru prej "preventivně" ale je úplně fit a zdravý tak nevim co vymyslí za nesmysli musim za nim běhat na neonatologii...