Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 499,- 🙈
@knoflikarka joo už koukám na net , mají to tam 👌💗 no do porodnice mám, ale ještě to zvážim 😎😂
Ja jsem zjistila ze mam jenom adi 3 overalky v 50 jinak vsechno ostatni 56.Budu muset asi taky neco dokoupit.
@knoflikarka nadherna souprava
Me je dneska tak divně, zajímalo by me jestli je dozvuk včerejšího dne, špatný tlak a nebo se uz něco chystá... No uvidíme...
Ahojky uz pouzivate aniball? Js uz cca od nedele...zatim 24cm a co vy kdo pouzivate?
Holky je to n9rmalni??Ted dva dny ani tuk a predtim ty dva dny sem mela poslicky az sem s toho brecela...Je to normalni nebo je to nejaka predzvest???
@petronelas já kromě tohoto mám v 50 akorát jedno další body. Pokud mi přijde, že miminko v těch menších 56, co máme, moc plave, tak dokoupíme po narození.
Holky já mám kočárek :D
@knoflikarka To je krásný. Já se v Lindexu taky rozplývala.
@laja64 mám jane slalom pro z bazaru a dneska mi ho pán dovezl, že manželka už ho doma nechce, chtěla jsem si pro něj jet příští týden, dnes jsem to nezvládala
https://www.sbazar.cz/Tony74/detail/49098010-dv...
@darkwitch na bazaru uz neni.Zruseno.
@petronelas jo tak já vam ho pak nafotim :D to jen že pan to měl hezky nafocene :D
Asi na me dopadaji predporodni deprese...(zarlive,strachujici...)Jejda...
@natysnovec já už se zas nemůžu dočkat 😂 Až mi malá bude ležet v postýlce 👌
@laja64 jo to jaa teez... ❤❤❤
Ahoj holky, jsem docela na dne. Ledvina boli, lezim na šestinedělí od patku, jinde nebylo místo a vsude slysim miminka. V pondeli jdu domlouvat zavedeni vyvodu z ledviny, muj prvni operativni zakrok a po kapackach tady dostavam panicke ataky, pro me novinka a nevim, jak se s tim poprat.
Cpou do me jeden dryak za druhym a nejsem otevřená jeste ani na cm, takze porod za hoooodne dlouho 😥😢😢😥
@laja64 ted prisla jina doktorka, ze by do sebe rezat ve 36+4 nenechala, ze je to narocny vykon, a ze to mam zkusit vydrzet na atb a analgetikach a za 10-14 dnu by se vyvolal porod... Co to znamená vyvolat porod, neni to neprirouene, ohrozujici neublíží to miminku? Neboli to vic?
@natysnovec to je normální, nohy hore, klid, já jsem poslední dobou taky plactivejsi.. partner vždycky přijde, pohladí a říká:"hormony, viď"... Už to brzo skončí;)...
@regeditka proc Ti primootuzich neudelaji vyvolanj hned?jsi uz 37tt Dyt to musi byt narocne i pro mimco ne? Ja pujdu na vyvolani temer urcite drive kvuli zdrav.stavu. Zavadi se vyvolavaci tablety, rozjedou pak prirozeny porod jako by ti zacal normalne. Nekdo rika ze je to horsi nekdo ze je to lepsi jak norm.porod.
@regeditka Neboj,mám za sebou 3 porody bez vyvolání a 4 s vyvoláním..Rozdíl je v tom,že ti zavedou tabletku a to pomalu ani neucitis..A pak čekáš než se to rozjede a když to srovnám,tak všechny porody byly stejné..Určitě se ničeho neboj!
@veraakubik dekuji moc, opravdu. Ctu jen, ze je to rizikove a silnejsi bolesti, jsem z ty ledviny zeslabla a silnejsi bolesti... Uuuuf

@knoflikarka 😍😍😍 boží, kolik stalo?