Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@dusovkam a taky že dítku je nějaký TP ukradeny a muze se rozhodnout vyjit na svet drive, at vas nepřekvapí. Znam maminky, které rodily o dost dříve a manžel pak sháněl vše sám 😮
Vsem moc dekuji za podporu, moc moc opravdu. Cekam na odvoz a tesim se domu, snad se sem podivam zase az za tyden na kontrolu nebo pri porodu. Opatrujte se maminky! ❤️❤️❤️
Uz se s toho zblaznim.Tahne me spodek,byva mi jako na zvraceni...a muj dne vypada asi tak ze bych nejradsi spala..😭😭😭😭
@natysnovec Holka neděs nás.. 😐 Hlavně se drž
@dusovkam to nedesim...ale v noci me taky probudilo spatnw od zaludku jako na blinteni a tlak na zadni cas tela...a ted taky...desny nevim co to je.
@natysnovec uz se to všechno chystá 👌 Ja se dnes zas probudila na zádech, chlap rikal ze jsem tak spala celou noc🤔 Ty už jsi 38tt ze? To už může být kdykoliv 👌
@laja64 jj sem no...je to hrozny...nevim co delat
@natysnovec no já bych si dala horkou vanu sex, vínko a třeba se to rozjede😊
@laja64 manzel sex nechce...prej mu na tehulkach neprijde nic sexy.
@natysnovec jeej 😑 Já se ptala už u prvního těhotenství chlapa, jestli mu jako nevadí že jsem xx kilo přibrala a mám břicho atd. Říkal že jsem to furt já, ta kterou miluje a že nejsem tlustá ale těhotná a no a co že mám břicho, jsem to furt já. Já teda neříkám, že těhotenství je sexy, já se tak necítím- ale chlapa přitahuju pořád stejně. Teď akorát už sex do 38tt nechci(bo v pátek jsem byla pro jistotu po sexu kvuli krvácení v nemocnici). Jinak bych mohla furt😁🤣 To jste spolu od té doby co máš bříško nespali?
@laja64 to mu jako nevadi ze mam brisko a tohle....to ne..ale nejde nam to....ja nejsem ani mokra nic...takze to spis drhne nez aby to bylo prijemny...Ano spaly to vis ze jo...u prvni dcery jsme sexovaly dlouho ale ted ro proste nejde...ted sem si lehla do vany a sotva sem dosedla...ms bolesti prisly...uvidime treba odezni
@laja64 boli me spodek briska...
@laja64 A tvrdne mi brisko...🤔🤔
Jak vubec poznam plodovku???😀😀😀
@natysnovec mi plodova voda u dcerky vyloženě praskla-slyšela jsem lupnuti-jako bys otevřela sampus a vyteklo ze mě minimálně 3dcl vody-takze jsem si byla jistá, že to plodovka byla. Jen sleduj-zda není zakalena nebo krvavá. Normální plodovka je čirá-svetlounce narůžovělá. Jinak může i odtekat postupně. Takže kdyby jsi si nebyla jista-jestli ti uniká moč nebo plodovka-vem vlozku-a jak bude mokra-zajeď na pohotovost. Tam vlozku polijou tzv.Temešváryho roztokem a poznají zda to plodovka je nebo ne 👌 Mě spodek briska+tvrdnutí boboliva tak 2x za den malinko. Jako slabsi ms bolesti. Říkám tomu mini-poslicci😂 kdy jdeš na kontrolu?
@laja64 aha...zitra😉😁
Tak ja zitra poradna a uvidim co me bude cekat.Jestli se mimi otocilo,ale ja myslim ze ne,porad me kope dole a do mocaku.
@natysnovec ty jsi to teda uzivas.Vubec ti to nezávidím.Drz se 😉
Tak i ja jsem konecne nachystala postylku a kosik pro miminko.
Tak me napadlo,budete davat hned od zacatku polstarek do postylky nebo vubec az treba pozdeji?
@petronelas Jé, sloníci 😍 krása!! Já mám připravený zatím v postýlce Panda polštářek proti šišatění hlavičky, ale jestli budeme využívat, uvidím. Jiný bych od narození nedávala.
@petronelas hold to k tomu patri... ☹😊uvidime zitra co reknou na porodce na monitoru..chodim kazdy tyden.
@laja64 brutalne mi otekaji nohy a ruce...
@petronelas dávám polštářek hned. Stejne je takovy placaty úplně. Pokud teda nebude v hnizdecku, tam nedávám nic.
@natysnovec no kurňa, tak to vyřeší už jedině porod😑 Mi prsty spíše zhrubly tím jak jsem přibrala. Neboj, to půjde dolu všechno 🍀
@knoflikarka dekuji 😉
@dusovkam Kufr ma byt ready od 34 tt kvuli pripadnym drivejsim hospitalizacim (ne nutně porodu). Ja mam kolem maminky, kt rodily uz ve 34 tt a i 36 tt. Lepsi to shanet ted nez kdyby to pak musel partner řešit sam ne?! 😀

@regeditka taky doufám že vydržíš 🍀🍀