Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@petronelas Polstarek se nema davat do 1 roku, radi ortopedi.
@natysnovec Kamaradka mi rikala tip od porodni asistentky - lehnout si na zada, pokrcit nohy a zvednout panev. Kdyz si lehnes zpět dolů a stoupnes si a zase neco vytece, je to plodovka. Pokud se nic dit nebude, byl to predtim prirozeny vytok.
A plodovky je jinak fakt spousta, jak praskne cela naraz a ma jemne naruzovelou barvu 🙂
@kusanagi87 jo pravda👌👌 zapomněla jsem napsat
@kusanagi87 Však už jsem mu to vysvětlila. 😂 A je klid. 😁
@laja64 Mne to nikdy nenapadlo, nikdy to nikdo nikde nezminil, tak jsem rada ze to vim od ni 🙂
Holky svedi me telo...nejprv odpoledne po vane bradavky a pak nic a ted me svedi ruce a bricho....co to je???Sprchac mam uz mesic stejnej...
@natysnovec Může to být problém s játry, nech si co nejdřív udělat odběry u lékaře, to může být nebezpečný. Nebo to taky může být prostě zvýšená citlivost kůže, jak se víc a víc napíná, nebo nějaký ekzém, alergie, tzv. těhotenská dermatitida - vlivem rozbouřených hormonů svědí kůže...
@natysnovec u dcerky jsem to mela-kuze se napíná. Svědily mě ruce a břicho. Po porodu to zmizí 👌
@laja64 bud sem jelena uz neho netusim....😉vubec netusim ale dneska v noci me vzbudila silena bolest v prave kycly a furt to citim....co to muze byt??
@prejeta_zaba podle dr. Jsem v poradku😉😉😉
@natysnovec To se ti napíná kůže .. 🙂 Já si u dcery úplně brutálně drbala záda, a teď nemlich to samý. 😂 No co se týče těch tvých bolestí atd.- máš to za chvilinku, tak se to bude stupňovat... Nejdeš dnes na kontrolu?
@dusovkam jj jdu okolo 9h
@natysnovec nic to není, vše se pripravuje na porod. Mě taky bolí kyčle,ale spíše ta levá a píchá v podbrisku atd, no samé lepší veci😂 Co na kontrole , všechno ok?
@laja64 lezim na m9nitoru a zase a oper me tlaci ten spodek jako blazen😟😟
Tak jsem si myslela jak budu mít tenhle týden už pohodičku a místo toho lítám kolem psa. Když už to vypadá, že psisko bude v pohodě, tak začal knourat, ale vypadá to, že si hnul s krkem když se se mnou rval, aby nemusel žrát atb, tak to snad rychle přejde a do toho jsem dostala rýmičku a jako hodná holka pomáhám ještě kolegyni zkontrolovat papíry, protože do práce má dojít kontrola a jsem jediná, kdo s těma papírama dělal, tak nechci nechat holky ve štychu i když za to dostanu tak maximálně zákusek (i když ty dárky co jsem dostala na rozlučce mi to plně vynahradí)
A ted jsem přišla ze školky, že tedy taky konečně udělám něco doma a nejsem schopná se zvednout... mám pocit, že jsem hrozná lemra, procházka do školky a pár hodin v práci a zbytek dne jsem nepoužitelná a pak akorát vrčím na chudáka manžela, že se někde o deset minut zdržel...
Jejda jsem se nějak rozepsala :D ale nebojte zase budu hodná a vyhnu se ztěžovacím zprávám aspon na pár dní :D
@natysnovec myslim ze ten tlak na spodek nic není, sem tam to mám taky-jakoby se malá hlavou napřed chtěla prorazit podbriskem ven😑😂 A monitor dobrý?
@laja64 jo monitor dobrej...a pristi tyden jdu na dalsi a pak v pondeli nastup....
@natysnovec jee to už uteče ty jo🍀 Já už se těším až mala bude na světě 💗
@laja64 To ja taky...to me ver😀😀To bude uleva...teda podle toho jak se to vezme.
@natysnovec no vím, že to zas bude bolest jak prase, ale za to všechno to stojí a už se fakt tesim🤣 A modlim se, ať je malá tak hodne miminko jako byla dcera a spí celou noc až do rana😊😂
@laja64 tak to ja nemela takhle hodne miminko...Dneska uz tomu budu chtit pomoct...takze vana masaz briska tellou vodou,masaz bradavek a kdyz se tatovi bude chtit tak treba budeni sex😀😀😀😀
@natysnovec To už máš za rohem. 😂 Co já bych dala za to rodit dřív 😂
Jinak dámy- dneska kontrola: Prcek už je hlavičkou dolů, já mám konečně něco málo nahoře- 62,4kg, akorat musim zobat železo kvůli špatným hodnotám a za měsíc jdu do rizikovky jen kvůli tomu že osm let po císaři chci rodit normálně.. 🤔
@darkwitch Tak teď už nohy nahoru a odpočívat! Já tě třeba chápu, já bych byla nepoužitelná už těch papírů, poslední dny moc nespím a pak se mi přes den nic nechce 😅
@natysnovec vanu taky plánuju, i sex😁 A ještě reflexni masaz plosek nohou 👌 A to by bylo aby to nebylo🤣 Malá jako miminko spavala 23-05h, pak se najedla a ještě poslala třeba hodinku..dvě. No když to tak nebude, co nadělam, ale byla bych vdecna🤣
Ahoj holky, tak dnešní kontrola za mnou. Maly je hlavou dolů, ale záda má na pravé straně a ne na levé a to je prý pak horší při rotaci a kontrakce jsou bolestivejsi a porod delší. Máte stím některá zkušenost?. Jinak železo musím brát taky. Zítra oficiální nástup na mateřskou. 🙂
@laja64 to se mas 😉manzel mi rikal ze mi nohy masirovat nebude protoze mi prej smrdi😀😀😀😀😀
@natysnovec co ze🤣 Já jdu k terapeutce, chlap mi nohy akorát maze mastí proti bolesti ale masirovat bych se nenechala, může to i uškodit od toho kdo tomu nerozumí. No ještě mi přijde pedikerka příští týden, 10dni na to jdu na nehty, melir mám hotový a můžu rodit 😂😂

@laja64 Hlavne musi byt poporodni vlozka! Kamaradka tak jela s klasickou a to ji rekli, ze to nebude fungovat, ze musi mit vzdy poporodni, aby to otestovali.