Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@codal taky ty nechápavé pohledy lidi..Bude mi teprve 31,nejstaršímu bude v říjnu 12,je stejně vysokej jako já,takže si to asi dokážeme představit..;)
@oveckaluky max puli zari? Jak tooooo?
@regeditka Dvojčata, ta se nechávají max. do 38. tt, navíc ve zjizvené děloze (1. porod císařem), takže budou plánovaným císařem 🙂
@codal me na vzpp rekla ze 20tt utz neproplacii jen trn prvni.
Ahoj holky mam dotaz, poslesni kontrola u dr v 7+5tt byl jiz videt srdecni akce, dnes jsem 11+0 tt zitr jdu na odber krve (pro screening) a pro tehu prukazku , za dalsich 14 dni jedu na prvotrimestralni screening. Nejak jsem pocitala s tim, ze doktor jeste jedou ultrazvukem zkontroluje srdecni akci, ale kamaradka co byla krvi dnes tak kontrolu nemela. Jsem nesva z toho , ze skoro 6 tydnu nez pojedu na screening nikdo plod nezkontroloval. Myslite, ze si o ten ultrazvuk mam zitra proste pozadat?
@navrael Zkusila bych to. Já byla na screeningu před dvěma týdny, včera poradna, kontroloval mě vnitřně, ale pak řekl, že sice jsme UTZ dělali minule a mezitím byl screening, ale že aspoň srdeční akci zkontroluje...pokud je to takhle dlouho, určitě bych se zeptala. A to jdeš na screening až na 13+1?
@oveckaluky zkusim to urcite, chci mit jistotu, ano jdu az takhle, protoze partner je do te doby v zahranici a chce u toho byt
@navrael Držím pěsti :-*
@navrael Já to měla podobně, taky bych požádala o UTZ, ale můj doktor mi UTZ udělal sám od sebe. Když jdeš pro průkazku, tak to vlastně budeš mít jako první poradnu, ne? To by bylo zvláštní, kdyby tam doktor nedopsal údaje o mimi dle UTZ... Teda nevím, jak vypadají všechny průkazky, ale myslím si, že na tyhle údaje musí mít kolonky každá.
@damian2016 Ahoj, něco tam vidím a držím pěsti, ale asi jsi to chtěla poslat do jiné diskuze spíš 😉
@knoflikarka no ano inač dakujem neviem či jeto iste lebo mi aj meska 4 dni ms
@natysnovec oni proplácejí snad jen 1000kc za celé těhotenství... Já druhý ultrazvuk neplatim...
@codal jakou máš ZP? 1000 na těhotenství mi přijde hodně málo...mně připlácí 1200 na I. screening, 500 na vitamíny (nebo těhu cvičení, nadstandart v nemocnici apod.), 1000 na miminko (plenky, monitor dechu, prostě potřeby pro miminko) a ještě je k tomu balíček potřeb pro miminko v hodnotě 1200...fakt jen 1000 na těhotenství? Mám ZPŠ, 209...přispívají dost i na děti.
@oveckaluky VZP, u první dcery to tak bylo (2roky zpět),teď jsem to ještě nezkoumala...
@knoflikarka no zitra o to pozadam, reknu, ze nechci byt 6 tydnu bez kontroly, zitra Vam holky pisnu jak to dopadlo :*
@kepu gratuluji!!!👍👍😉
@kepu gratuluju!
@natysnovec
@knoflikarka
@niki1107
Děkuji jsem strašně šťastná 🤗
@kepu Moc gratuluju :-* Taky jsme chtěli Honzíka, bohužel to loni nedopadlo...krásné jméno 🙂

@regeditka TP mám 3. 10. (ale bude to max. v půli září) a zatím vyčkávám do 20. tt, až nám MUDr. potvrdí pohlaví - už mě svrbí ruce a pletla bych, ale nechce se mi do úplně neutrálních barev 😀 Jinak po kočárku už pokukuju, hnízdečka mám taky domluvená, ale fyzicky jen dva svetříky a dvě deky do kočárku, co jsem si háčkovala loni po potratu jako arteterapii 🙂 Jo, a koupila jsem teda dudlíky, na oslavu po úspěšném výsledku screeningu 😀