Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@kamila215 Ano, čekáme první... A určitě dám vědět, zatím čtu, že screeningy dopadly dobře, tak dofám, že ani my nebudeme výjimkou 😉. Cítím se celkem fajn, akorát mě překvapují nevolnosti, myslela jsem si, že už to bude lepší, ale spíš naopak!? Co ty, jak to zatím prožíváš? A taky čekáš první?
@natysnovec Nedostala, dělá ho přímo můj doktor a prý ho pojišťovna platí, tak nevím...To je jasný, taky bych si ho zaplatila - jen jsem hodila info, co jsem se dověděla, když se o tom pořád tak spekuluje 😉
@oveckaluky jojo to jo chapu.
@prostejina Moc gratuluji 🙂 Já se dneska svého ptala, jestli nám potvrdí, co nám řekli na screeningu, a prý si na to netroufá...tak počkáme do toho 20. tt 🙂
@knoflikarka @knoflikarka To víš, že nebudete výjimkou😉😊. Já se zatím cítím skvěle. Žádné nevolnosti nic, jen mě trochu bolí prsa, ale jinak bych ani nevěděla, že jsem těhotná😀😀. A jsem dost utahana z práce. Cítím, že to začíná být pro mě náročnější...A já čekám čtvrté miminko😀😀 😀, ale cítím se, jak prvorodicka. Už si nic nepamatuji😀😂😱. Tři děti mám z prvního manželství. Holku 12 let a kluky 8 a 6 let. Čtyři roky mám nového partnera, ktekmrý deti nemá, tak jsem toho " musela" jít ještě jednou😂😂😂. Kolik ti je let? Jestli se smim zeptat?
@kamila215 Jůůů, čtvrté? To na tom budeme stejně, jen já čekám třetí a čtvrté najednou a ty věkové rozdíly u nás budou taky trochu větší 😀
@oveckaluky Jsem na to zvědavá. Ono se to nezdá, ale už mám jen přeci samostatné děti a teď všechno zase pěkně od začátku😂😂😂. Jak se na to těšís, ty? ( tedy jestli smim tykat?). A ještě dvojcatka. Je to sice krásný, já sama jsem z dvojčat, ale asi také i pěkně náročný😊
@kamila215 Určitě, tykání mám radši 😉 Asi to náročný bude, ale moc se na to těším 🙂 Chtěli jsme ještě jedno, loni se povedlo, ale v 10. tt skončilo...no a jak já říkám, letos nám ho někdo shora vrátil se 100% úrokem 🙂 Ale nebudu na to sama - holky jsou už velké, letos jim bude 12 a 17 let, tak snad občas pomůžou 😉 I když na to moc nespoléhám, přece jen, jejich zájmy už jsou jinde, i když se už těší...
Se 100% úrokem, to mě pobavilo😂😂😂😂. Tak to už jsou velké slečny, určitě pomáhat budou. Děti už se také moc těší na miminko, tak jsem zvědavá, jak se budou činit😀.
@kamila215 No uvidíme, jak dlouho jim to vydrží 😉
@oveckaluky Přesně, necháme se překvapit😀😉. A ty už víš co čekáš? Jestli holky nebo kluky?
@kamila215 Podle doktora na screeningu to vypadá na páreček, tak jsem se dneska ptala svého, jestli to může potvrdit, ale ten říkal, že takhle brzo to není spolehlivé, abysme radši vydrželi do toho 20. tt...ale já ten pár tak nějak cítím 🙂 A co čekáš Ty, už víš?
@oveckaluky Juuuuu😍😊to je krásný. Povedlo se vám to skvěle!!!!!!😉 Ještě nevím na sreening jdu až 17.4.,ale pochybuji, že mi to doktor řekne, tak brzy. Spíš také počítám, že to budu vědět až ve 20tt..
@kamila215 Ono je lepší počkat, pak to bude jistější 😉 jen už mě svrbí ruce, už bych pletla a háčkovala 😀
@oveckaluky Přesně, mě také na pohlaví nezáleží, ale už chci nakupovat!!!!!😀😀😀😀
@kamila215 Přesně 😀
@prostejina Ahoj, gratuluji 🙂 v jakým jsi dnes týdnu +,jestli se můžu zeptat? Mně to čeká zítra,13+6, a právě doufám,mimo to samozřejmě aby bylo vše v pořádku,že už mi řeknou pohlaví 🙂) doma mám zatim kluka 3roky ;)🙂
@oveckaluky to hoď potom nejake návody 😀
@natysnovec ja prvotrimestralni screening platila... a v brozurce od moji pojišťovny je, ze na to přispívá.. takže to má asi fakt každý jinak 🤷🏼♀️
@sju2929 Jj ted ale ktery ty pojistovny to tak maj...ja mam napriklat Vzp
Dobrý ráno,já také platila screening-1000kč..Ale dostala jsem fakturu a že pry mám na pojišťovně zkusit zažádat o proplacení..Jinak co se počtu dětí týče-čekám 5té..;)
@natysnovec to jsem netušila, ze se to odvíjí ještě takhle od pojišťovny...chápala jsem to tak, ze je to všude stejně.. 🙂
@natysnovec VZP proplácí🙂
@veraakubik
@ojo holky vy jste úžasne zasloužilé maminky,klobouk dolů🙂...to se dneska moc nevidí...
@sju2929 jj, každá přispívá jinak a u každého doktora je za I. screening jiná cena. Já platila 1400.- a proplatí mi 1200.- Kč a ve 20. tt neplatím nic.
Ahojky holky tehulky, vsem moc gratuluji! TP mam 2.rijna, kdy zacit blaznit s vybavickou? Uz bych nakupovala a shanela, ale jestli neni brzy ☺️ a jak to mate s nevolnostma, ustupují? Uz z toho popravdě malinko silim 😥

@knoflikarka Ahoj, děkuji za uvítání. To jsem ráda, že má někdo stejný termín jako já. Také se trochutěším bojím, ale ty jdeš o den dřív, tak ddoufám, ze mi napíšeš jak jsi dopadla a co ti řekli😊😊. Čekáš první mimco? A jak se zatím cítíš?