icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

sju2929
25. zář 2018

@regeditka jupi jupi jeeeeej!!!!!! ❤️ Je nadherna! Moc gratuluji!!! Verim, ze te to muselo stat vsechny nervy a vsechny sily! Kdyz te takto trapili temer 5 dni!!!!!! 😳
Nakonec sla prirozenou cestou? 🙂
Mam z Vas holky opravdu radost 🍀❤️

darkwitch
25. zář 2018

@regeditka ani nevíš jak jsem se bála ze zase napíšeš ze nic...

laja64
25. zář 2018

@regeditka oo bože stojí mi všechny chlupy na těle. Jsi neskutečně statečná! 😊 Ze srdce gratuluju a přeju hlavně zdraví 💗💗💗

regeditka
25. zář 2018

@darkwitch nemám ji u sebe, neudrzim se na nohach, nosi mi ji manzel a sestry na bonding, 8 hodin nonstop kontrakci v plne sile, epidural nezabral. Sesita uvnitr i zvenku

regeditka
25. zář 2018

Musela ven, otvirali me manualne hmaty od 7,00-3.00, mela jsem vysoke CRP

darkwitch
25. zář 2018

@regeditka zitra uz ji u sebe mit budeš a hlavne ze jste v poradku, pak si to vynahradite. Jsi sikulka ze si to zvládla. A manzel je s ni?

dusovkam
25. zář 2018

@regeditka Ta je krásná 💗. Máš můj velikánský obdiv! Hlavně ať jsi brzy ok, kočko. 😘

agneska7
25. zář 2018

@regeditka jsi neuveritelne statecna moc ti gratuluji mala je nadherna jsi UZASNA !!! :*

codal
25. zář 2018

@regeditka Ježíš, ta je krásná! Jsi hrdinka😍... Moc gratuluju! Zasloužená odmena! Odpočívej, čerpej sily!❤️

kamila215
25. zář 2018

@regeditka Jeeee, ta je nádherná😍😊😊. Moc gratuluji a přeji vám holky, hlavně hodně zdravicka. 😘😘😘

kamila215
25. zář 2018

@codal Koukej, co jsi provedla😂😂😂

codal
25. zář 2018

@kamila215 ty jo, krásný, takový mnohem uhlazenější než to moje😀... Vydrží do Vánoc???😀

knoflikarka
25. zář 2018

@regeditka Malá je nádherná, moc gratuluji a obdivuji tvou sílu a statečnost. Oběma hlavně zdraví ♥️🍀

kamila215
25. zář 2018

@sju2929 Tak uvidíš zítra na té kontrole. Určitě bude všechno v pořádku. Já jsem dnes úplně nabitá. Udělala jsem doma, co jsem potřebovala. Zvládla velký úklid, zabalila tašku do porodnice, uvařila, napekla. Jediný co mě trápí, je to, že od včerejška cítím nějak míň pohyby, ale nebudu sese zatím znepokojovat. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak snad bude všechno v pořádku😊.

kamila215
25. zář 2018

@codal Děkuji moc. Do Vánoc určitě nevydrží😂😂😂😂mám tři deti. Jednu dozu už téměř snědli. Vidím to, tak do čtvrtka, maximálně do pátku😂😂😂.

knoflikarka
25. zář 2018

@sju2929 taky je mi čerstvě 29 a jsem prvorodička, manželovi je 36. Ale my jsme dlouho netušili, jestli se vůbec někdy zadaří, takže jsem moc vděčná, že to vyšlo a že to vyšlo ještě před třicítkou je pro mě úplně super 😊.

dusovkam
25. zář 2018

Holky asi jsem magor ale někde se vykecat musím: Dneska jsem vyžehlila, uklidnila a teď jdu dělat karbanátky na pánvi... Tak pohoda, klídek a prostě nevím jak a proč- maso se mi začalo přichytávat na pánev (je nerez ale nikdy mi to nedělalo) a já jsem normálně vypěnila, začala jsem nadávat jak blázen, že se na to 💩 atd... A teď sedím u stolu, brečim a mám asi poslíčky nebo co... Začala mi vystřelovat bolest do zad jak 🐖, břicho mě bolí, malej kope jak vzteklej... A doma nikdo není.. Dcera je u táty naštěstí a muž v práci... 😏 Já asi nejsem normální

codal
25. zář 2018

@kamila215 😀... Já to manželovi schovala a smí to vytáhnout až ve chvíli, kdy půjdu do porodnice.Miluje sladké k snídani🙂...

darkwitch
25. zář 2018

@knoflikarka takhle jsem to měla u první, že to dlouho trvalo a naštěstí vyšlo do třiceti 🙂

pazdelu
25. zář 2018

@regeditka moooc moooc moooc gratuluju!!! Uzivejte a at je mala v zivote stastna a hodne zdravicka 🙂

darkwitch
25. zář 2018

@dusovkam jsi uplne normální, hormony jsou potvory...
Ja jsem dneska taky měla chvilku hormonální nerovnováhy, četla jsem si něco do školy a úplně jsem si vzpomněla na přednášky z prvního studia a dojatě u toho fnukala...

aronek
25. zář 2018

@regeditka velká gratulace, malá je nádherná 😎

kamila215
25. zář 2018

@dusovkam jsi naprosto normální. Hormony 😊

katherinka33
25. zář 2018

@dusovkam Ja jsem dneska bezela s malou na hriste..ona jela na motorce, pak jsem sla nakoupit a udelala mega nakup. Vydezinfikovala celou lednicku, uklidila a uvarila tak na mesic. Potom jsem bezela na postu, protoze mi uz zavirali. Behem toho jsem mela telefonat s mamou, totalne me vytocila, protoze meni zase plany s hlidanim pri porodu.. takze jsem totalne vybouchla. Kricela jsem tady, brecela asi hodinu...nastesti byla mala s manzelem na hristi. Pak prisli a ja jsem se zase totalne rozbrecela, ze jsem nestihla vytrit. Dole mam pocit, ze to tam mam rozkopany jako D1, nemuzu skoro chodit jak to mam ztuhly a asi jsem si vyvolala tim stresem nejaky poslicky. Takze asi tehu erupce.

katherinka33
25. zář 2018

@regeditka Obrovska gratulace a obdiv, ze jsi to zvladla. Uz bude jen dobre.

dusovkam
25. zář 2018

@darkwitch Jenže já brečim vzteky.... 😑
@kamila215 Já už chci porodit, fakt. 😂
@katherinka33 To bude tím úplňkem asi.. Takže taky dneska den blbec... 🤔 Já furt sedím a pořád to bolí. Jenže lehnout si nemůžu jelikož jsem dala ty sviňuchy do trouby a samo se to neohlídá...

knoflikarka
25. zář 2018

@dusovkam Já brečím furt, nedávno jsem si pobrečela i u pohledu na lejstro na otcovskou dovolenou, takže tak 😅.

dusovkam
25. zář 2018

@knoflikarka No tak to jsem zvědavá co ještě rozbulí mě 😁

kamila215
25. zář 2018

@dusovkam
@knoflikarka Holky, já jsem se minule rozbrecela, protože venku pršelo a já měla někam jet autem...Co na to říct😂😂😂 ( omlouvá mě snad, jen to, že mam řidičák dva měsíce)😁

martina250703
25. zář 2018

@regeditka Ted uz bude jen lip. Je krasna.

Strana