Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec myslím na tebe, snad máš buď klidnou noc, nebo už pomalu malou v náručí 🍀🍀🍀
@natysnovec bojuj 🍀🍀💋
Tal vcera nic...na noc sem dostala injekci na oblbnuti abych se netaprila celou noc a dneska se uvido co dal...😭
Bolesti byly ale zadny otevirani nic...takze diky jednomu andelu jsem se mohla vyspat.
@natysnovec tak je dobře ze si se vyspala a dneska budeš mít silu a za chvíli bude malá u tebe, mnoho sil přeju 🙂
Holky to byla noc... Hodinu co hodinu vzhůru, na záchod i s blbým cvrknutím, a to moje dítě co tam vyvádí... No to je brutus jako.. Mám pocit že se zas otočil hlavou dolů, jelikož mi celou noc kope do žeber... 😑😐
@natysnovec Aspoň jsi nabrala sílu kočko. 😘 Hlavně no stress. 💗 Trápení a bolest jsou svině, ale budeš mít malou brzo u sebe. 😊
@natysnovec tak snad už to dneska vyjde a ty sis aspoň odpocinula trošku😉😊
@kamila215 jj ale sem po te injekci jak sjeta...furt
@natysnovec tak máš aspoň epidural zadarmo 😁😁😁. Dělám si srandu samozřejmě, ale být trochu sjeta u porodu není od věci😉. Drž se!
@kamila215 jo ale to by se mi nemusely zavirat oci😁
@natysnovec aspoň ti nepopraskaj žilky, až budeš tlačit😁😁😁
@kamila215 to ja mela zavreny oci...spis se bojim abxch u porodu neusla😂😂😂
@natysnovec Přála bych ti porod prospat 😴, ale se s 100% jistotou se ti to nestane 😁😁😁.
@kamila215 Zavedena dalsi tableta...😊😊
@natysnovec Tak snad už... držím palce ✊✊😊
@kamila215 mela sem dostat dve ale rikala dr.ze tahle je nejaka vetsi...
@natysnovec A zabírá to vůbec?
@dusovkam zatim nic...😊Aso sem imuni😁
Holky, dnes když jsem se ráno oblíkala, tak mi po noze sjel "čůrek" něčeho, jako moč mi to nesmrdělo. Bolesti atd. nemám, ale asi radši do porodnice, že?
@knoflikarka já bych jela, kdyby těch čůrků bylo víc...
@knoflikarka Taky bych jela až kdyby toho bylo víc, ale dej si hlavně vložku (bez modrého středu).
@natysnovec No já se z tebe picnu ženo. 🤔😁😂 Zkoušela jsi prďolu překecat?

@regeditka No sláva! Moc gratuluju! Přeju jí ať krásně prospívá a vám ať dělá jen radost, po tom co sis pro ní vytrpěla si zasloužíš ať s ní nikdy nemlátí puberta a ať se o tebe hezky postará až budeš v důchodu! 🙂 Teď už snad bude dobře! 🍀
@tasmyska Gratuluju moc! A trochu závidim že to šlo tak hladce! 🙂