icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

amenophus
25. zář 2018

@regeditka No sláva! Moc gratuluju! Přeju jí ať krásně prospívá a vám ať dělá jen radost, po tom co sis pro ní vytrpěla si zasloužíš ať s ní nikdy nemlátí puberta a ať se o tebe hezky postará až budeš v důchodu! 🙂 Teď už snad bude dobře! 🍀

@tasmyska Gratuluju moc! A trochu závidim že to šlo tak hladce! 🙂

knoflikarka
25. zář 2018

@natysnovec myslím na tebe, snad máš buď klidnou noc, nebo už pomalu malou v náručí 🍀🍀🍀

tasmyska
25. zář 2018

@regeditka porad na Tebe myslím, čím jsi si musela projít. Jsem šťastná, ze už to mas za sebou a mimísek Ti to stonásobně vybahradí. Po šestinedělí bude zase dobře holka💐🌺🍀🍀🍀

tasmyska
25. zář 2018

@natysnovec bojuj 🍀🍀💋

natysnovec
26. zář 2018

Tal vcera nic...na noc sem dostala injekci na oblbnuti abych se netaprila celou noc a dneska se uvido co dal...😭

natysnovec
26. zář 2018

Bolesti byly ale zadny otevirani nic...takze diky jednomu andelu jsem se mohla vyspat.

darkwitch
26. zář 2018

@natysnovec tak je dobře ze si se vyspala a dneska budeš mít silu a za chvíli bude malá u tebe, mnoho sil přeju 🙂

dusovkam
26. zář 2018

Holky to byla noc... Hodinu co hodinu vzhůru, na záchod i s blbým cvrknutím, a to moje dítě co tam vyvádí... No to je brutus jako.. Mám pocit že se zas otočil hlavou dolů, jelikož mi celou noc kope do žeber... 😑😐

@natysnovec Aspoň jsi nabrala sílu kočko. 😘 Hlavně no stress. 💗 Trápení a bolest jsou svině, ale budeš mít malou brzo u sebe. 😊

laja64
26. zář 2018

@dusovkam taky jsem měla šílenou noc🙊 Připadá mi, že mám v břichu chobotnici😁🤔

jitiss
26. zář 2018

@regeditka gratuluji ❤️❤️❤️ jsi neuvěřitelně statečná. Přeji mnoho zdraví a spoustu sil. Teď už bude líp a líp. ☺️

jitiss
26. zář 2018

@tasmyska Gratuluji ❤️❤️❤️

kamila215
26. zář 2018

@natysnovec tak snad už to dneska vyjde a ty sis aspoň odpocinula trošku😉😊

codal
26. zář 2018

@laja64
@dusovkam u nás noc podobná, malá kopala jak o život, já co chvíli na záchodě... Možná úplněk, těžko říct, trochu jsem doufala, že ji třeba vyžene,ale nic😀...

natysnovec
26. zář 2018

@kamila215 jj ale sem po te injekci jak sjeta...furt

kamila215
26. zář 2018

@sju2929 Vid? Sama jsem byla překvapená, jak jsem šikovná😁. Dej pak vědět, co ti řekl doktor 😉😊

kamila215
26. zář 2018

@natysnovec tak máš aspoň epidural zadarmo 😁😁😁. Dělám si srandu samozřejmě, ale být trochu sjeta u porodu není od věci😉. Drž se!

dusovkam
26. zář 2018

@laja64 Jo, líp bych ten pocit nepopsala. 😂 Asi budu mít zevnitř modřiny.😂
@codal Jak já normálně při úplňku strašim třeba do dvou do rána, tak od doby co jsem těhule mi to je tak nějak sumec.. Ale dítě na to má očividně jiný názor než maminka... 😂 Hmmm asi si ještě holt počkáš... 🤔😁

natysnovec
26. zář 2018

@kamila215 jo ale to by se mi nemusely zavirat oci😁

kamila215
26. zář 2018

@natysnovec aspoň ti nepopraskaj žilky, až budeš tlačit😁😁😁

natysnovec
26. zář 2018

@kamila215 to ja mela zavreny oci...spis se bojim abxch u porodu neusla😂😂😂

kamila215
26. zář 2018

@natysnovec Přála bych ti porod prospat 😴, ale se s 100% jistotou se ti to nestane 😁😁😁.

natysnovec
26. zář 2018

@kamila215 Zavedena dalsi tableta...😊😊

kamila215
26. zář 2018

@natysnovec Tak snad už... držím palce ✊✊😊

natysnovec
26. zář 2018

@kamila215 mela sem dostat dve ale rikala dr.ze tahle je nejaka vetsi...

dusovkam
26. zář 2018

@natysnovec A zabírá to vůbec?

natysnovec
26. zář 2018

@dusovkam zatim nic...😊Aso sem imuni😁

knoflikarka
26. zář 2018

Holky, dnes když jsem se ráno oblíkala, tak mi po noze sjel "čůrek" něčeho, jako moč mi to nesmrdělo. Bolesti atd. nemám, ale asi radši do porodnice, že?

ojo
26. zář 2018

@knoflikarka já bych jela, kdyby těch čůrků bylo víc...

ojo
26. zář 2018

@tasmyska @regeditka holky, gratuluji ke zdravým mimískům 🙂 @regeditka jseš prostě borka, nedovedu si to vůbec představit, máš můj obrovský obdiv!

dusovkam
26. zář 2018

@knoflikarka Taky bych jela až kdyby toho bylo víc, ale dej si hlavně vložku (bez modrého středu).
@natysnovec No já se z tebe picnu ženo. 🤔😁😂 Zkoušela jsi prďolu překecat?

Strana