icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
26. zář 2018

3 tabletka a nic...ani se nemeni nalez..
Sileny opravdu...

dusovkam
26. zář 2018

@natysnovec No ty kráso...Už jsi na tom pomalu jak byla regeditka.... 😐 Já nepochopím proč to do tebe cpou, když malá očividně ještě ven nechce.... 😐

natysnovec
26. zář 2018

@dusovkam nevim...zatim se jako citim dobre...i kdyz malinko pobolivaji zada a podbrisek.Ale nic hrozneho...zachvilku jdu na monitor...

laja64
26. zář 2018

@dusovkam Já taky nechápu. Jsem fakt všemi deseti pro přirozený porod-ale když třeba regeditka měla půl dne-den kontrakce a pak ji to utlumili aby se vyspala a pak ji to znova rozjeli, to se mi nelíbí. Volila bych určitě CS.

sju2929
26. zář 2018

@dusovkam nooo... snad jo no...
no primo :/ zitra po kontrole je asi vic vyzpovidam...
Ted rozdychavam toho cisare, mam z toho strach.. strasne se bojim operaci.. ale verim ze vi, co jw nejlepsi pro oba.. hlavne at je maly ok..

laja64
26. zář 2018

@sju2929 já mít cisare, šílene to obrecim, to vím už teď. Ale radši CS, nez aby se něco zadrbalo. A hlavně že bude broucek a ty v poradku🍀🍀

darkwitch
26. zář 2018

Vy me tu s těma vyvolavanyma porodoma desite, ja teda doufam ze pide pujde normalne přirozeně a uz se brzy rozhodne ze je jeho čas, ale to vaše vyvolavani je hrozne...

codal
26. zář 2018

@darkwitch já se taky modlím, aby mala sla ven dobrovolně... Kor, když to tady čtu...

dusovkam
26. zář 2018

@natysnovec Tak dej vědět ....☺
@laja64 No právě...Je to takový divný.. Jako chápu vyvolávat po TP, nebo kvůli nějakýmu problému ale takhle... Mě má příští týden dr.poslat do tý rizikovky kvůli předchozímu císaři, ale to jim tam naférovku řeknu že radši tu jizvu než x dní v bolestech....

laja64
26. zář 2018

@dusovkam právě. Kamarádka měla první porod ok-za 9 hodin. Druhý porod-vyvolavani pár dní před terminem kvuli cukrovky. Ráno tableta-od oběda kontrakce jak 🐷, a nic. Dali ji něco na spaní at se vyspi, a ráno nanovo. Zas do večera nic-tak ji doktorka řekla, že jestli do rána neporodi,půjde na CS. Ale ejhle-vyměnily se směny a nechali ji takto dalších 48hodin, až pak CS😐 Já bych tam teda udělala řádný kravál🤘👌

sju2929
26. zář 2018

@laja64 jaaaaa to taky radne obrecela.... kdybyste videly devcata dnesni moje stavy 🙊

Ale ted si rikam, ze nez ublizit malemu, ze mu zlomim kost nebo tak, tak to radsi ten cs a at je ok...
Coz alespon mensi nakaza tim streptokokem.. jedine pozitivum 🤭

dusovkam
26. zář 2018

@laja64 No to by mě mohlo.. To by bylo něco na mě ... 🤔😤 Já se zeptám v poradně, jestli je možnost si napsat do porodního plánu, že pokud porod nebude postupovat ani s oxytocinem tak ať přistoupí k tomu císaři... Přeci jen se mě už dr.ptala jestli chci zas SC, nebo normál porod...

kamila215
26. zář 2018

@sju2929 Tak teď jsen se zasmála. Neblazni můj prvnak ma 17 kilo a to je drobnější😁😂😂😂. Má se u tebe dobře, ale je to opravdu jen orientační.

kamila215
26. zář 2018

@sju2929 Jsem zvědavá na ten zítřek😉

kamila215
26. zář 2018

Jinak holky, jak to tu procitam, tak ohledně té regitky, přesně souhlasím s @laja64. Nechápu proč jí nechali takhle trápit. Fakt zlatý normální porod, který přijde sám, to vyvolávání je děs. To bych šla raději také na císaře.

kamila215
26. zář 2018

@natysnovec to je fakt děs, ať už to máš za sebou. Tohle čekání je strašný!!!! Hodně sil😘

natysnovec
26. zář 2018

@kamila215 dekuju...😢prijde mi ze se ji ke me nechce😭je mi to lito...

regeditka
26. zář 2018

@natysnovec vydrz, zkus spat. Porod je narocnej a diky deficitu spanku jsem to malem nezvladla. Neni nic dulezitejsiho. Ver mi a spi, co to jde. Ve volnych chvilich chod, rozproudi to kontrakce, kazda se picita, změkčuje cesty, i kdyz se neotviras, musi byt. Nakonec si s tebou poradí. Preji, at je to brzy!

kamila215
26. zář 2018

@natysnovec vůbec se ti nedivím. A malá opravdu ještě očividně nechce. Vůbec ti to vyvolávání nezávidím, takhle dlouho čekat a trpět. Jsi statečná👍😘

natysnovec
26. zář 2018

@regeditka dekuju😢😢

natysnovec
26. zář 2018

@kamila215
@regeditka premyslim nad sprchou...😓😢

kamila215
26. zář 2018

@natysnovec teplá voda prý hodně pomáhá na otevírání. Co ti řekl doktor, že to nepostupuje?

sju2929
26. zář 2018

@kamila215 noo.. moje mother no 😁
To jaaaa taky, to jaaa taky.. 👀

sju2929
26. zář 2018

@natysnovec drz se, kocko!! Ti Vas trapi teda 🤭

regeditka
26. zář 2018

@natysnovec ta mi uklidnovala bolesti, na otvirani nepomohla. Podke dr predterminove trva i 5 dni a důležitá je trpelivost, chuze, schody a odpocinek. Bud rada, ze zabira injekce proti bolesti a v noci spis

natysnovec
26. zář 2018

@kamila215 nic...nehybe se to...😓

martina250703
26. zář 2018

@knoflikarka Ja vim, sleduju, ze mas mimco mensi. Ja si myslim, ze co je u jedne z nas, u druhe muze byt uplne jinak. Prejz at vydrzite pohromade do terminu 😉

veraakubik
26. zář 2018

Tak jsem si taky už konečně sbalila tašku do porodnice...A začala jsem řvát jak ta kravička.. 😢 Uvědomila jsem si,že ačkoliv už chci rodit tak už chci být zase doma-hlavně kvůli nejmenší cácorce-jsou jí 3,pořád byla se mnou,nástup do školky jsem nesla hůř jak ona a teď minimálně 3 dny odloučení..Bože,zatracený hormony..Omlouvám se za výkřik,ale muselo to ven..Jdu si zalést do postele,jistě-k malým láskám..To si zase pomůžu.. 😉

tasmyska
26. zář 2018

Holky moc vám přeji, aby jste to už měli za sebou. Jsem tak šťastná, ze už mám kluky moje u sebe✊✊✊🍀💕

codal
26. zář 2018

@tasmyska vy jste tak krásný ❤️! Nádherná maminka a úžasné děti!

Strana