icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

dusovkam
27. zář 2018

@biciklissie Teda ty si taky užiješ... 🤔😐 Tak ať se tam drží co nejdéle! A i kdyby jsi musela na SC, tak oni ví co dělají a proč... 🙂😉 Kolikátý jsi tt?

sju2929
27. zář 2018

@biciklissie i Tobe drzime palecky a dekujeme! 🙂

Vsechny to zvladneme!❤️

darkwitch
27. zář 2018

Jestli není lepší když mi žádné odhady nedělají :D

laja64
27. zář 2018

Holky udělala jsem si česnekovou pomazanku, namazala na jednohubky, na to dala vlašské ořechy ,hroznove víno a sezrala jsem tak dva rohlíky🙊🐷😄

biciklissie
27. zář 2018

@knoflikarka Taky jsem zvědavá, určitě pak dám vědět. Já tomu odhadu docela věřím. Asi když to lážo plážo odhadnou na gyndě a o nic moc nejde, tak se třeba hodně seknou. Ale když to fakt zkoumají a porovnávají v porodnici, kde se pak podle toho lecos stanoví, tak snad to cca odhadnou. Ale možná se mýlím. Bylo by fajn, kdyby měla o půl kila víc, ale když si představím, že by mohla mít ještě o půl kila míň, tak raději věřím tomu, že se nepletou. Moc držím pěsti, vím, jak může být to sledování sebe nepříjemné. Člověkovi z toho docela hrabe...

biciklissie
27. zář 2018

@dusovkam Taky moc děkuju. No, trochu občas propadám sebelítosti, to se musím přiznat. Neb na začátku jsem se bála, že to dopadne jako minule (revize), pak jsem špinila, pak podezření na vývojové vady, pak zase špinění, pak hrozba předčasného porodu, pak ta náročná práce a výčitky, že s ní třeba riskuju a pak tedy zase špinění a nakonec poslední dva měsíce ta velikost. Zatím vše dobře dopadlo, tak snad i nadále, ale nebyl snad týden, kdy byl klid. Ale dáme to, hlavně, ať je malá v pořádku. Jsem teď 36 plus 2. Já jsem s tím císařem docela srovnaná, jen se bojím o tu malou...

petronelas
27. zář 2018

To je nas tu teda opravdu dost co budeme mit cisare.Ja uz v utery nastup a streda cisar.Dnes sem byla na poslednich ozvach a zrovna tam rodila vedle v mistnosti pani no a ta tak kricela,ze sestra mi rikala,ze me radeji odpoji,aby me nevidesili 😂😋

ojo
27. zář 2018

ahoj holky, tak dneska byla rychloporadna, můj dr. má dovču, tak tam byla doktorka na záskok, už jsem u ní párkrát byla. Tož otevřená na prst zcela volně, že se to pěkně připravuje, že skoro by bylo už 3, což nevím, co znamená. Udělala pro manžela i rychloultrazvuk, že mu ukázala obličej, hrudník, bříško, srdíčko a nožky, už toho nebylo moc vidět, ale aspoň manžel viděl prcka ještě v břiše, dříve se mnou na utz nemohl. A udělala jen stěr a příští středu na první monitor 🙂 jinak tvrdnutí břicha a bolesti v kříži už mám každý den, některé už bych přirovnala i k porodním, že to jakože fakt bolí, ale vždy teda po větší námaze....

ad kojící podprdy, koupila jsem si kdysi dávno při prvním děcku a skoro nevyužila, neseděli mě, vadilo mě to odepínání, zvykla jsem si pořídit obyč sportovní podprdy nebo ještě lépe lambady u vietnamců za 39kč, ty už nosím teď, pak jen stačí stáhnout a kojim 😀 😀

regeditka
27. zář 2018

@dusovkam asi rodi, kdyz je ticho

laja64
27. zář 2018

@regeditka nee , ještě v 18:50 tady psala, tak snad ne🤔😊

dusovkam
27. zář 2018

Pardon za sloh....
Děvčata tak se obávám, že se asi něco chystá.. 🤔 Od včera to píchání dole, hodinu co hodinu vzhůru.. Dneska ráno zas píchání, víc jak půl dne mě pálí žáha jak blázen, semtam mi ztvrdlo bříško, ve střevech jak kdybych měla zácpu, bolesti do zad a zas to píchání a teď jsem šla na záchod a na papíru malinkatý flíček krve. Plus prcek kope jak zběsilej až mi vytryskly slzy... 😕 Prosím prosím že nejsem cvok? Zkusím jít ještě do sprchy.. První mi to ani nezklidnila ani nezhoršila...

ojo
27. zář 2018

@dusovkam nebo se nalož do vany...já se naložila včera, to byla paráda, cítím se po tom vždy tak uvolněné 🙂 to co popisuješ mě přijde, že zažívám fakt každý den, píchání dole, do zad, tvrdnutí, ale prostě to přes noc zmizí, jak se uvolním

ojo
27. zář 2018

@laja64 s krvácením vana neva? to znamená, že jsi se koupala v šestinedělí, i když jsi krvácela? to slyším prvně, to mám vsugerováno, že fakt zákaz, jen sprcha, dokud očistky neskončí...

dusovkam
27. zář 2018

@ojo Vanu bohůmžel nevedeme, jinak bych v ní už byla... 😔 Nejhorší je, že já to mám i v klidu , dneska celý den ležím a i tak tohle všechno.... 🤔

laja64
27. zář 2018

@ojo nevím, jak je to z lékařského hlediska-pravda je, že mi vanu nikdo nezakázal, a že jsem fakt krvacela tak na 3 vlozky denne-mozna ani to ne. Takže jsem to nijak neřešila 🤔

regeditka
27. zář 2018

@ojo
@laja64 v šestinedělí vana stopro neee, tlucou nam to tu dnes a denně a je to tu ve vsech manualech. ocistky silne infekcni, jen sprcha xkrat denne

laja64
27. zář 2018

@regeditka aha, tak to jsem nikdy nikde necetla, ani mi to nikdo neřekl 🤔 Tak teď už budu chytřejší teda 😊

petronelas
27. zář 2018

@laja64 pozor,vana je opravdu zakazana.Ja mela zakaz az do konce tehu.Muze se jenom sprchovat.

natysnovec
28. zář 2018

@dusovkam blbe...jeste nic....dneska dalsi dva prasky takze uz jich v sobe budu mit 7.Ale dneska rano mi odesla cela hl.zatka.

darkwitch
28. zář 2018

@natysnovec drž se, ta tvoje malá se snad rozhodla, že jim predtermin trpět nebude...

natysnovec
28. zář 2018

@darkwitch taky mi to tak prijde...ale ted mi odesla hlenova zatka a troufam si rict ze cela...bylo toho hoodne...

dusovkam
28. zář 2018

@natysnovec Ty brďo, to není možný... Fakt se drž kočko, třeba už se to pohne.. 💗

natysnovec
28. zář 2018

@dusovkam to doufam...zatka odesla tak se modlim...

dusovkam
28. zář 2018

@natysnovec Myslím na tebe, mamino. 🙂

natysnovec
28. zář 2018

@dusovkam dneska bude venku...

knoflikarka
28. zář 2018

@natysnovec Hodně sil do finále! 🍀🍀♥️

natysnovec
28. zář 2018

Uz zustavam na pripravne...

ishumisz
autor
28. zář 2018

@petronelas koupala jsem se cely obe tehotenstvi 😀 Nevidim duvod se nekoupat, pokud nemam zanety.. Ocistky jsou ale jasny. To byla vzdycky jen sprcha.

kamila215
28. zář 2018

@natysnovec Tak dneska už to bude, věřím tomu. Myslím na tebe 😘😘😘

kamila215
28. zář 2018

@dusovkam A jak je dneska tobě, kočko?

Strana