Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@biciklissie i Tobe drzime palecky a dekujeme! 🙂
Vsechny to zvladneme!❤️
Jestli není lepší když mi žádné odhady nedělají :D
Holky udělala jsem si česnekovou pomazanku, namazala na jednohubky, na to dala vlašské ořechy ,hroznove víno a sezrala jsem tak dva rohlíky🙊🐷😄
@knoflikarka Taky jsem zvědavá, určitě pak dám vědět. Já tomu odhadu docela věřím. Asi když to lážo plážo odhadnou na gyndě a o nic moc nejde, tak se třeba hodně seknou. Ale když to fakt zkoumají a porovnávají v porodnici, kde se pak podle toho lecos stanoví, tak snad to cca odhadnou. Ale možná se mýlím. Bylo by fajn, kdyby měla o půl kila víc, ale když si představím, že by mohla mít ještě o půl kila míň, tak raději věřím tomu, že se nepletou. Moc držím pěsti, vím, jak může být to sledování sebe nepříjemné. Člověkovi z toho docela hrabe...
@dusovkam Taky moc děkuju. No, trochu občas propadám sebelítosti, to se musím přiznat. Neb na začátku jsem se bála, že to dopadne jako minule (revize), pak jsem špinila, pak podezření na vývojové vady, pak zase špinění, pak hrozba předčasného porodu, pak ta náročná práce a výčitky, že s ní třeba riskuju a pak tedy zase špinění a nakonec poslední dva měsíce ta velikost. Zatím vše dobře dopadlo, tak snad i nadále, ale nebyl snad týden, kdy byl klid. Ale dáme to, hlavně, ať je malá v pořádku. Jsem teď 36 plus 2. Já jsem s tím císařem docela srovnaná, jen se bojím o tu malou...
To je nas tu teda opravdu dost co budeme mit cisare.Ja uz v utery nastup a streda cisar.Dnes sem byla na poslednich ozvach a zrovna tam rodila vedle v mistnosti pani no a ta tak kricela,ze sestra mi rikala,ze me radeji odpoji,aby me nevidesili 😂😋
ahoj holky, tak dneska byla rychloporadna, můj dr. má dovču, tak tam byla doktorka na záskok, už jsem u ní párkrát byla. Tož otevřená na prst zcela volně, že se to pěkně připravuje, že skoro by bylo už 3, což nevím, co znamená. Udělala pro manžela i rychloultrazvuk, že mu ukázala obličej, hrudník, bříško, srdíčko a nožky, už toho nebylo moc vidět, ale aspoň manžel viděl prcka ještě v břiše, dříve se mnou na utz nemohl. A udělala jen stěr a příští středu na první monitor 🙂 jinak tvrdnutí břicha a bolesti v kříži už mám každý den, některé už bych přirovnala i k porodním, že to jakože fakt bolí, ale vždy teda po větší námaze....
ad kojící podprdy, koupila jsem si kdysi dávno při prvním děcku a skoro nevyužila, neseděli mě, vadilo mě to odepínání, zvykla jsem si pořídit obyč sportovní podprdy nebo ještě lépe lambady u vietnamců za 39kč, ty už nosím teď, pak jen stačí stáhnout a kojim 😀 😀
Pardon za sloh....
Děvčata tak se obávám, že se asi něco chystá.. 🤔 Od včera to píchání dole, hodinu co hodinu vzhůru.. Dneska ráno zas píchání, víc jak půl dne mě pálí žáha jak blázen, semtam mi ztvrdlo bříško, ve střevech jak kdybych měla zácpu, bolesti do zad a zas to píchání a teď jsem šla na záchod a na papíru malinkatý flíček krve. Plus prcek kope jak zběsilej až mi vytryskly slzy... 😕 Prosím prosím že nejsem cvok? Zkusím jít ještě do sprchy.. První mi to ani nezklidnila ani nezhoršila...
@laja64 pozor,vana je opravdu zakazana.Ja mela zakaz az do konce tehu.Muze se jenom sprchovat.
@dusovkam blbe...jeste nic....dneska dalsi dva prasky takze uz jich v sobe budu mit 7.Ale dneska rano mi odesla cela hl.zatka.
@natysnovec drž se, ta tvoje malá se snad rozhodla, že jim predtermin trpět nebude...
@darkwitch taky mi to tak prijde...ale ted mi odesla hlenova zatka a troufam si rict ze cela...bylo toho hoodne...
@natysnovec Ty brďo, to není možný... Fakt se drž kočko, třeba už se to pohne.. 💗
@dusovkam to doufam...zatka odesla tak se modlim...
@natysnovec Myslím na tebe, mamino. 🙂
@dusovkam dneska bude venku...
@natysnovec Hodně sil do finále! 🍀🍀♥️
Uz zustavam na pripravne...
@petronelas koupala jsem se cely obe tehotenstvi 😀 Nevidim duvod se nekoupat, pokud nemam zanety.. Ocistky jsou ale jasny. To byla vzdycky jen sprcha.
@natysnovec Tak dneska už to bude, věřím tomu. Myslím na tebe 😘😘😘

@biciklissie Teda ty si taky užiješ... 🤔😐 Tak ať se tam drží co nejdéle! A i kdyby jsi musela na SC, tak oni ví co dělají a proč... 🙂😉 Kolikátý jsi tt?